꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 19:47

Én is hiányolom őket nagyon, még Hidan és Kisame tartja bennem a lelket, a többiek annyira nem kedvencek ^^'
De a rész nagyon jó volt XXD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 19:55

Jah szerintem Kisame a vállain hordozza ennek a sorozatnak a színvonalát, meg mostmár Tobi is CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 580731
Az új opening valami nagyon jóó lett szerintem :DDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 20:05

Én mindet bírom, mindnek megvan a maga hülyesége CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 4247744240 Kisame rapp-ja is jó volt amúgy XD Meg tényleg, az új 'opening' :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 20:16

Azért azt hozztenném, hogy régen 10 percen belül voltak a részek, ez a mai meg már kitesz egy anime hosszat :DD Ezeket már az animaxon kellene vetíteni:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 20:19

Ja, én is azt néztem, hogy már teljesen animerész hosszúságúak XD Amúgy tényleg vetíthetnék, tök jó lenne |D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 8 Jan. - 20:43

Egy unalmas szerda estét tutira feldobna az Egy akatsukis élete a film :DD De az egész eddigi rész is amúgy ^^
Joey
**
**
Joey

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeKedd 10 Jan. - 15:35

Na skacok mivel nem akartam elkiabálni a dolgot így csak most írom meg. 30.-án voltam korongot lőni és az ottani lőtér vezetővel beszélgetésbe elegyedtem munkáról meg hasonlókról. Szó szót követett és ott kötöttünk ki, hogy most nincs állásom. Erre megkérdezte, hogy mennyit kerestem mondtam is neki ő meg azt mondta, hogy annyit nála is megkereshetek ha van kedvem hozzá. Pár napja felhívtam és ma volta teszten és megfeleltem úgyhogy úgy látszik egy időre lesz állásom. A másik híremet pedig az Animék, mangák topikban találjátok.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeKedd 10 Jan. - 15:43

Naa, grat!!:D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimePént. 13 Jan. - 17:39

Boldog születésnapot Sassy! :DD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 15 Jan. - 18:29

Huh képzeljétek mi történt, formatálnom kellett a gépet, formatálás után ugye megszokott maradni a régi fiók egy mappában, amiben benne volt a saját mappám képekkel telepíthető cuccokkal egyéb fontos dokumentumokkal. Formatálás után meg akartam nyitni azt a bizonyos mappát de nem engedte, mindig azt írja ki, hogy: Az "XY" mappa nem érhető el, A hozzáférés megtagadva. Úgyhogy most minden, amit éveken át gyűjtöttem netről, dolgozatok, képek minden ott van bent a mappába de nemtudom őket megnyitni... :'/
Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám mégiscsak megnyitni azt a mappát? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 483323
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 15 Jan. - 18:34

Hát, nem értek hozzá igazán, nem lehet valahogy rendszergazdaként? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 102733 Mint a futtatás rendszergazdaként menüpontok, meg ilyesmi? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 763995
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 15 Jan. - 18:42

Igen, valahogy a rendszergazdai jogosultsággal kell valamit kezdeni.... nincs esetleg több fiókod a gépen? Mármint úgy bejelentkezésnél, mert akkor lehet hogy nem a rendszergazdaival léptél be :/ Vagy ha nem, akkor nem tudom... valahogy meg lehet tuti csinálni, csak hozzáértőtől kell megkérdezni >,>
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 15 Jan. - 21:49

Egy fiók van, az is rendszergazda fiók, legalábbis remélem hogy olyan fiókot hoztam létre formatálás után... De majd megpróbálom ezt a rendszergazda futtatást, meg lehet megnézem hogy pontosan mien is ez a fiók, köszönöm az ötleteket azért ^^ :DD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeVas. 15 Jan. - 21:57

Remélem menni fog!!:/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 16:25

Nem tudom olvastatok-e már erről a SOPA törvényről, amiről szerdán dönt az Amerikai Kormány, bár elég sok helyen szó van/volt már róla, biztos találkoztatok már vele ^^'
Neemmm tudooomm hogy vajon a Niceboard fórumszolgáltatót (vagyis a miénket xD) érinteni fogja-e valamilyen módon, ha megszavazzák (bár szorítok hogy ne), mert ha igen, akkor gondolom arra kell számítani, hogy megszűnik létezni x'D Bár kétlem hogy veszélyben lenne, de ki tudja... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 2598960672 Csak azért írom most meg ide, hogy esetleg menjünk biztosra, és lementegessem a játékokat WORD dokumentumba (jesszus, elleszek vele CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 4247744240 ), hogy meglegyenek, vagy valami? ^^ Ha pedig azt mondjátok igen, legyenek lementve, akkoooor... esetleg besegítene valaki, ha szépen megkérem? xD ^^' És akkor beosztanánk, hogy ezeket a játékokat lementem én, ezt meg ezt pedig valaki.
Illetve leírom magamnak mindenkinek a profilján megadott mail címét, hogyha mégis gáz lesz, akkor ott tudjak... szólni xD (Ha nem használjátok már azt a címet, akkor PM-ben küldjetek újat:D)

Vagy ha feleslegesen aggódok, akkor is szóljatok xD Szokásom CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 458933
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 16:41

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Sopac
Késztetést éreztem, hogy ezt elkészítsem XD
Ettől eltekintve, remélem, hogy piciny nyughelyünket nem fogják bántani. Nem tehetik CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 309624
Utána olvasta, érdekesnek hangzik a dolog.
"Mindezt öt hollywoodi stúdió, négy multinacionális lemezkiadó, és hat nemzetközi kiadóvállalat kedvéért, hogy maximalizálni tudják a nyereségüket."
"Az emberi jogokat sértő SOPA több mint ostobaság, több mint kapzsiság, ez gonoszság. Ami ellen küzdeni kell."
"2011 utolsó napjaiban pedig a három legnagyobb videojátékos cég, a Nintendo, az Electronic Arts, és a Sony videojátékos részlege hátrált ki egyszerre a törvénytervezet mögül."
Hát, kíváncsi leszek a dologra >,>
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 17:59

Én is remélem, hoyg nemfog megvalósulni. Bár az én hsz-eim le vannak mentve nálam. CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 918146 Egyszer már szívtam meg így ezért mentem mindig. Ha meg gond lenne akkor fellázadunk és szétrúgjuk virtuálisan és élőben is a s*ggüket.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 18:12

Én is nagy civódásban vagyok most, hogy akkor hogy legyen xD A holnap délutánomat lehet rááldozom, és lementem a dolgokat...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 18:18

Végül is a Niceboard elérhető .com és .org végződéssel is, ha baj is lenne, a Szeját is átválthatnánk .com-ra, vagy .org-ra, nem?
(mivel erre a kettőre a törvény nem vonatkozna |D)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 18:29

Nem, a végződést nem tudom változtatni xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 19:12

De nem kilehet ezt valahogy választani? Rosszul emlékszem? XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 19:15

Kilehet, amikor létrehozod a fórumot xD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 21:19

Kizártnak tartom, hogy elfogadják a SOPA-t CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 765713 Ők is emberek, nekik is netezniük kell, nem? ×,,,D De ha nem túl nagy meló, lehet megérné inkább lementeni a játékokat... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 534553
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 21:39

Nem! Nem! Ez a törvény nem lesz elfogadva! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 918146 Sztem butaság ez a SOPA... Bár jobb biztosra menni és tényleg lementeni a játékokat :D Jah és akkor elküldöm az új email címem Koffeey, mert a régit már nem igen használom ^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitimeHétf. 16 Jan. - 21:51

Megkaptam, leírtam:D

lol Shanna, én is pont ezt mondtam Dínónak délután XD Hát reméljük hogy úgy elutasítják, ahogy van:'D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 3 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: