꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 19:47 | |
| Én is hiányolom őket nagyon, még Hidan és Kisame tartja bennem a lelket, a többiek annyira nem kedvencek ^^' De a rész nagyon jó volt XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 19:55 | |
| Jah szerintem Kisame a vállain hordozza ennek a sorozatnak a színvonalát, meg mostmár Tobi is Az új opening valami nagyon jóó lett szerintem :DDD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 20:05 | |
| Én mindet bírom, mindnek megvan a maga hülyesége Kisame rapp-ja is jó volt amúgy XD Meg tényleg, az új 'opening' :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 20:16 | |
| Azért azt hozztenném, hogy régen 10 percen belül voltak a részek, ez a mai meg már kitesz egy anime hosszat :DD Ezeket már az animaxon kellene vetíteni:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 20:19 | |
| Ja, én is azt néztem, hogy már teljesen animerész hosszúságúak XD Amúgy tényleg vetíthetnék, tök jó lenne |D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Jan. - 20:43 | |
| Egy unalmas szerda estét tutira feldobna az Egy akatsukis élete a film :DD De az egész eddigi rész is amúgy ^^ | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 10 Jan. - 15:35 | |
| Na skacok mivel nem akartam elkiabálni a dolgot így csak most írom meg. 30.-án voltam korongot lőni és az ottani lőtér vezetővel beszélgetésbe elegyedtem munkáról meg hasonlókról. Szó szót követett és ott kötöttünk ki, hogy most nincs állásom. Erre megkérdezte, hogy mennyit kerestem mondtam is neki ő meg azt mondta, hogy annyit nála is megkereshetek ha van kedvem hozzá. Pár napja felhívtam és ma volta teszten és megfeleltem úgyhogy úgy látszik egy időre lesz állásom. A másik híremet pedig az Animék, mangák topikban találjátok. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 10 Jan. - 15:43 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Jan. - 17:39 | |
| Boldog születésnapot Sassy! :DD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Jan. - 18:29 | |
| Huh képzeljétek mi történt, formatálnom kellett a gépet, formatálás után ugye megszokott maradni a régi fiók egy mappában, amiben benne volt a saját mappám képekkel telepíthető cuccokkal egyéb fontos dokumentumokkal. Formatálás után meg akartam nyitni azt a bizonyos mappát de nem engedte, mindig azt írja ki, hogy: Az "XY" mappa nem érhető el, A hozzáférés megtagadva. Úgyhogy most minden, amit éveken át gyűjtöttem netről, dolgozatok, képek minden ott van bent a mappába de nemtudom őket megnyitni... :'/ Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám mégiscsak megnyitni azt a mappát? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Jan. - 18:34 | |
| Hát, nem értek hozzá igazán, nem lehet valahogy rendszergazdaként? Mint a futtatás rendszergazdaként menüpontok, meg ilyesmi? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Jan. - 18:42 | |
| Igen, valahogy a rendszergazdai jogosultsággal kell valamit kezdeni.... nincs esetleg több fiókod a gépen? Mármint úgy bejelentkezésnél, mert akkor lehet hogy nem a rendszergazdaival léptél be :/ Vagy ha nem, akkor nem tudom... valahogy meg lehet tuti csinálni, csak hozzáértőtől kell megkérdezni >,> | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Jan. - 21:49 | |
| Egy fiók van, az is rendszergazda fiók, legalábbis remélem hogy olyan fiókot hoztam létre formatálás után... De majd megpróbálom ezt a rendszergazda futtatást, meg lehet megnézem hogy pontosan mien is ez a fiók, köszönöm az ötleteket azért ^^ :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Jan. - 21:57 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 16:25 | |
| Nem tudom olvastatok-e már erről a SOPA törvényről, amiről szerdán dönt az Amerikai Kormány, bár elég sok helyen szó van/volt már róla, biztos találkoztatok már vele ^^' Neemmm tudooomm hogy vajon a Niceboard fórumszolgáltatót (vagyis a miénket xD) érinteni fogja-e valamilyen módon, ha megszavazzák (bár szorítok hogy ne), mert ha igen, akkor gondolom arra kell számítani, hogy megszűnik létezni x'D Bár kétlem hogy veszélyben lenne, de ki tudja... Csak azért írom most meg ide, hogy esetleg menjünk biztosra, és lementegessem a játékokat WORD dokumentumba (jesszus, elleszek vele ), hogy meglegyenek, vagy valami? ^^ Ha pedig azt mondjátok igen, legyenek lementve, akkoooor... esetleg besegítene valaki, ha szépen megkérem? xD ^^' És akkor beosztanánk, hogy ezeket a játékokat lementem én, ezt meg ezt pedig valaki. Illetve leírom magamnak mindenkinek a profilján megadott mail címét, hogyha mégis gáz lesz, akkor ott tudjak... szólni xD (Ha nem használjátok már azt a címet, akkor PM-ben küldjetek újat:D) Vagy ha feleslegesen aggódok, akkor is szóljatok xD Szokásom | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 16:41 | |
| Késztetést éreztem, hogy ezt elkészítsem XD Ettől eltekintve, remélem, hogy piciny nyughelyünket nem fogják bántani. Nem tehetik Utána olvasta, érdekesnek hangzik a dolog. "Mindezt öt hollywoodi stúdió, négy multinacionális lemezkiadó, és hat nemzetközi kiadóvállalat kedvéért, hogy maximalizálni tudják a nyereségüket." "Az emberi jogokat sértő SOPA több mint ostobaság, több mint kapzsiság, ez gonoszság. Ami ellen küzdeni kell." "2011 utolsó napjaiban pedig a három legnagyobb videojátékos cég, a Nintendo, az Electronic Arts, és a Sony videojátékos részlege hátrált ki egyszerre a törvénytervezet mögül." Hát, kíváncsi leszek a dologra >,> | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 17:59 | |
| Én is remélem, hoyg nemfog megvalósulni. Bár az én hsz-eim le vannak mentve nálam. Egyszer már szívtam meg így ezért mentem mindig. Ha meg gond lenne akkor fellázadunk és szétrúgjuk virtuálisan és élőben is a s*ggüket. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 18:12 | |
| Én is nagy civódásban vagyok most, hogy akkor hogy legyen xD A holnap délutánomat lehet rááldozom, és lementem a dolgokat... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 18:18 | |
| Végül is a Niceboard elérhető .com és .org végződéssel is, ha baj is lenne, a Szeját is átválthatnánk .com-ra, vagy .org-ra, nem? (mivel erre a kettőre a törvény nem vonatkozna |D) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 18:29 | |
| Nem, a végződést nem tudom változtatni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 19:12 | |
| De nem kilehet ezt valahogy választani? Rosszul emlékszem? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 19:15 | |
| Kilehet, amikor létrehozod a fórumot xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 21:39 | |
| Nem! Nem! Ez a törvény nem lesz elfogadva! Sztem butaság ez a SOPA... Bár jobb biztosra menni és tényleg lementeni a játékokat :D Jah és akkor elküldöm az új email címem Koffeey, mert a régit már nem igen használom ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 21:51 | |
| Megkaptam, leírtam:D
lol Shanna, én is pont ezt mondtam Dínónak délután XD Hát reméljük hogy úgy elutasítják, ahogy van:'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|