꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 4 Jún. - 20:47 | |
| Pompei Flurry! X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 11 Jún. - 22:47 | |
| Na, írtam hosszú DDKO-sensei telefonálást, jó hosszúúút XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 11 Jún. - 23:01 | |
| "Ichiro-sensei az a... melyik?" X'D Jó telefonálás lett :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 11 Jún. - 23:12 | |
| Én is írok majd Korut :D Csak megvárom Sakkunt :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 18 Jún. - 15:05 | |
| Lehet kellene egyet írnom Sai-al, hogy ne tünjön annyira bambának :D xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 18 Jún. - 15:08 | |
| XD Én is fogok Sakkunnal, de lehet hogy csak jövőhéten már... de onnantól intenzíven X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 18 Jún. - 15:11 | |
| Akkor egy rövidkét írok, hogy formába jöjjek a nyárra, hiszen mindjárt itt a kirándulás :D Lehet pár cserkész trükknek utána kellene néznem, hogy legyen mit tanítani Kafunnak :DxD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 18 Jún. - 20:19 | |
| Na csak sikerült ezt a kis piszkot megírnom. Sajnos eléggé gagyira sikeredett, de most csak ennyi telt tőlem. Pedig más jó ideje próbáltam írogatni, a tanulás mellett. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 18 Jún. - 23:43 | |
| Nem is lett gagyi, nekem tetszik ×D Írok is gyorsan választ, ilyenkor már úgyse tud az ember tanulni :3
És Koru is megy majd, Sakkun után ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 23 Jún. - 10:46 | |
| Na akkor én következem, írok valamit Sai-al. Na de akkor Sai a sensei-el háttal ül nem? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 23 Jún. - 20:30 | |
| Igen, ő ül neki háttal :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 5 Júl. - 15:22 | |
| Miiit lett megagagyi? Itt röhögtünk Dínóval X'D Örülök hogy folytattad Deeaaam... most akkor Sai-al mi legyen? Csak mert azt mondta Tobi hogy ír, de most megint nincs meg.... nem tudom | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 5 Júl. - 20:46 | |
| Igen, nem is lett gagyi, tök jó lett! Hát Tobi-val meg... nem tudom XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 6 Júl. - 23:57 | |
| Örülök ha tetszett... nekem még mindig nem tetszik, valahogy olyan idegen lett ×,D De örülök ha szerintetek jó *,*
Tobival meeeeg, hát nem tudom én se, legfeljebb ha nem jön, majd röviden megírjuk hogy segített Sai, aztán meg megyünk haza ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 7 Júl. - 8:41 | |
| Van rá esély, lehet hogy ma írok is választ amúgy :D Vagy ha ma nem is, a héten megpróbálok XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 7 Júl. - 19:12 | |
| Ittvagyok, de ha szerintem egy ilyen rövidkésen elhetne sztem intézni... Sajnos már nemtom mik voltak az ötleteim amiket terveztem még az elején a 2 sráccal a Pompeii-ban. Esetleg szeretnétek találkát a Donnal? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 7 Júl. - 19:45 | |
| Hát ugye, most Haruhival lesz egy kis jelenet, aztán Haruhi egy idő után lelép, vagy lesz ahogy lesz, aztán... nem tudom XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 7 Júl. - 23:58 | |
| Nem lenne rossz egy Donos találka sem, deee... én már a kirándulást várom nagyon ×D Szerintem inkább érjünk gyorsan oda :3 Már ha nem baj ^^' De ha úgy van, én szívesen játszok még itt is 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 8 Júl. - 15:22 | |
| Őszintén már én is inkább a kiránduláson gondolkozom. Legyen akkor kijátszva a Haruhis jelenet, utána sztem egy kis átvezető a z elkövetkezendő pár napon és indulhatna. Ki ért velem egyet? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 8 Júl. - 16:12 | |
| Igeeeen 8D Sőt, szerintem a jelenet után ugorhatunk is, legfeljebb a kirándulásos reggeles hsz elején megemlítünk pár dolgot, hogy uncsi volt a köztes idő, nem volt semmi, stb :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 8 Júl. - 16:37 | |
| Én is a kirándulásra szavazok XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 8 Júl. - 19:13 | |
| Yaya! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|