꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 21:11 | |
| Saira meg piás társként:''D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 21:17 | |
| Kb xD Nem is tudom hogy vehették fel tanárnakˇˇ'' x'D Szegény Haruhi meg Chichi meg majd csak szívhatják a fogukat hogy nem lesz-e így gond xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 21:19 | |
| Kellenek az ilyen tanárok is ám:'D Ők majd egymással lesznek elfoglalva xd | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 21:25 | |
| Saimeo 8,,,,,,,,D Most el is képzeltem, ahogyan ráakasztja a nevet ×,,D De amúgy igen, az ilyen tanárok a legkedveltebb tanárok! ×,D És hát igen | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Kedd 25 Nov. - 23:21 | |
| És mit keresel te itt? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 16:20 | |
| Nem is tudom, mit kérdőjelezzek itt meg először is XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 16:53 | |
| Annyira jár az eszem a slice of life oldalán a szejának... :''D Valami nagyon bevonzott ide minket, ez nem véletlen ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 17:55 | |
| Shana xD Amúgy én is sokat gondolkozok rajta, egyebek melet xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 18:46 | |
| Kiyo-chanra fogjátok, én miatta jöttem ide ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 19:16 | |
| Lehet csak a suli miatt jött rám, bár mondjuk nyáron erősebben rám szokott jönni csak nem mondom xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 26 Nov. - 19:23 | |
| Nekem az a bajom hogy itt is Shippuuban gondolkodok, meg sokmindent belevonva XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|