꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:20 | |
| Mindenhol ilyen helyzet kezd kialakulni? XD Haruhi akciózik >:D Kíváncsi leszek Ichiro mit reagál XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:21 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:26 | |
| Ahhoz már igen degeneráltnak kéne lennie >8D Hát holnap szerintem nem leszek, de szerdán írok tuti választ :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:35 | |
| Ehh Haruhi mozgásba lendült. Kíváncsi leszek mi lesz ebből. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:36 | |
| Egyelőre még én is ×D Holnap az unalmas óráimban majd kigondolok egy jó reakciót Ichirótól | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 22:51 | |
| Miért van olyan érzésem, hogy a az reakció kissé éretlen lesz és... dadogós-zagyválós? XD Írtam én is C: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 23:32 | |
| Mert az közel áll Chichihez? ×D Nekem is kéne még írni Korut, mert holnap szerintem már biztos nem leszek, későn érek haza... de akkor már Ichirót is meg Kidát, hogy ott legyen mire vége az órának >,>
Már várom a zuhanyzós részt! ×D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 23:37 | |
| Azt én is nagyon. A végén még lesz belőle egy üldözéses jelenek ahogyan Kenta rohan mint akinek az élete veszélyben van (és valljuk be veszélyben is lesz) utána meg Niee beszínezve pl. egy száll törölközőben. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 23:43 | |
| Hát amilyen kedve Niee-nek éppen van, Kenta valószínűleg közel lesz a halálhoz ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 11 Ápr. - 23:49 | |
| Az biztos XD Niee megnyugvást várt a zuhanytól, de nem egészen azt fog kapni... xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 12:43 | |
| Én nem igazán tudom hogyan reagálni de biztos elbeszélgetne azzal aki lesmárolná. De kitudja ez még a jövő zenéje. (Am. van tippem kire gondolsz de még nem vagyok benne biztos, hogy ki is az.) Közben kicsit átírtam Kenta helyzetét is, hogy ne szúrjon annyira szemet Niee-nek, hogy ott figyel a tusolónál egy fényképezőgéppel a kezében. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 13:40 | |
| "most meg hirtelen itt tekereg előttem a mellét kirakva" lol XD Azért annyira nem rakta ő ki a mellét XD Azért is írtam csak egy gombot, hogy azért ne tegye ki semmijét XD Csak "ártatlanul" kigombolt egy gombot :'D Szóval nincs kirakva neki semmije XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 18:38 | |
| Még nem kezdtem el olvasni Niee-t meg Koru-t, de Koffeey válaszától már most félek, hogy miket bírt összehozni abba a kisregénybe xd:D Sztem a közel-közel jövőben írok;) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 18:53 | |
| Hehe, olyan könnyedén jött az a kisregény XD Csak a végén láttam hogy már mennyit írtam :O XD
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 19:09 | |
| Tuudom miről beszélsz... xD :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 21:09 | |
| - Draven írta:
- Én nem igazán tudom hogyan reagálni de biztos elbeszélgetne azzal aki lesmárolná. De kitudja ez még a jövő zenéje. (Am. van tippem kire gondolsz de még nem vagyok benne biztos, hogy ki is az.)
Kire gondolsz? :}
- Dínósbácsi írta:
- "most meg hirtelen itt tekereg előttem a mellét kirakva"
lol XD Azért annyira nem rakta ő ki a mellét XD Azért is írtam csak egy gombot, hogy azért ne tegye ki semmijét XD Csak "ártatlanul" kigombolt egy gombot :'D Szóval nincs kirakva neki semmije XD Gondoltam, hogy nem dobta ki terítékre az egész mellét ×D Csak Ichirónak az akkor épp elég volt ˇˇ ×D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 12 Ápr. - 21:44 | |
| Az én személyes tippem: Zubutoi Daroge. Bár lehet tévedek. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 17:06 | |
| Írtam :D Sztem ideje lenne nemsokára kicsöngetni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 17:35 | |
| Akkor írok ma Alussal, azt hiszem XD Vagy holnap... de a lényeg hogy nem sokára C: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 17:50 | |
| Az úgy jó is lesz :D Akkor utána gondolom indulás a Popmpeii-be, jó kis jeleneteket terveztem oda :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 18:24 | |
| Már várom XD Szegény Sakkun két tűz között lesz | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 21:02 | |
| Én is várom, kíváncsi vagyok mit talált ki Sai 8D
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 13 Ápr. - 21:33 | |
| Meg a kirándulást is várom már nagyon *,* Az is jó lesz C:
Meg arra gondoltunk Dínóval, hogy a kirándulás utáni hétvégét esetleg ki lehetne játszani :D Általában ugye nem kell majd az otthoni dolgokat megírni, csak ilyen röviden, említés szintjén, de így az első hét utáni feltöltődést esetleg... :D Legyen, ne legyen? :3 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|