꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Vas. 22 Május - 22:51 | |
| Szegény Kida youtube link lett ˇˇ" | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Vas. 22 Május - 22:54 | |
| Holnap megírom megint >_< | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Vas. 22 Május - 23:05 | |
| Na én pont ezért szoktam world-be megírni és utána ide beilleszteni mert így tuti, hogy nem veszik el. Nem mellékesem pedig: Szegény Kida jól pórul járt, de azért nem semmi, hogy át tud alakulni youtube linké. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 23 Május - 13:32 | |
| "Most, hogy már a tüdőmnek van elég helye hozzá" XXD Ez tetszett :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 23 Május - 21:01 | |
| Írtam megint :D Valamivel el kell foglalnom magam, hogy ne unatkozzak, amíg nem vihetem be Haruhit a bárba Saegiruékhoz XD Mert ő csak kicsivel később téved oda :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 23 Május - 22:06 | |
| Írok majd Saegirut szerintem, hogy valamennyire haladjunk azért :/ | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 23 Május - 22:09 | |
| Én is beterveztem mára Kentát, meg persze Raidont is. Remélem sikerül összehozni valami normális hosszúságú és értelmes hozzászólásokat. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 17:36 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 22:39 | |
| Amúgy én majd rakok be Haruhiék lakásáról képet, csak még vacilálok a kanapé helyzetén XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 22:40 | |
| Én majd Sakkunék házáról akarok, de az nagy falat... nekem XD Bárcsak lenne Sims-em >< Vagyis... bárcsak futna | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 22:44 | |
| A legegyszerűbb úgy szerintem, ha lerajzolod egy lapra (én anno több évig unalomból így rajzolgattam ház alaprajzokat). Majd pedig be szkenneled vagy megcsinálod paintben. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 22:46 | |
| Én is Paint-ben csináltam, már kész, csak a kanapén gondolkozok átrakjam-e máshova, mert van egy másik jó lehetőségem is neki XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 24 Május - 22:47 | |
| Igen, valószínűleg így fogom csinálni, csak én nem vagyok benne jó XD Pontosabban nem szeretem ezt a fajta ábrázolást csinálni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 30 Május - 17:00 | |
| Na írtam, most Haruhi bement a városba, aztán majd a következőben be is megy Saegiruékhoz | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 30 Május - 21:40 | |
| Én is írok majd Kidával választ ^^ Mondjuk szerintem ma már nem... de holnap remélem 8D Remélem jó lesz úgy, ha kicsit beljebb viszem őket a városba, aztán a bárhoz meg majd beírod őket te, Joey :3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 30 Május - 22:08 | |
| Igen úgy jó lesz én is így gondoltam ki. Mert ha egyből elvittem volna őket a bárba nem igazán tudtál volna mit írni rá. Így inkább ketté szedtem a hozzászólást. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 1 Jún. - 14:10 | |
| Hát jön majd Haruhi, vele csinálunk valamit még, aztán legfeljebb utána lezárjuk 1-2 hszben hogy jó, megírtuk, kész XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 2 Jún. - 19:05 | |
| Kicsit későn, és amint láttam a 2 srác már elkezdett dolgozni, de addig kérdeztem, míg nem késő :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 3 Jún. - 22:47 | |
| Na, írtam én is :D Ha kicsit béna a fogalmazás helyenként, akkor azért mert fáradt vagyok XD ja és Tobi, ha itt nem árulnak ilyen McFlurry szerű izét, akkor mondjad, és átírom másra, csak most ez jutott eszembe :D Meg itt van ugya, Koru-ék a bal aldó asztalnál ülnek: (ezt még Tobi rakta be) Haruhi akkor a tőlük jobbra lévő asztalnál ül, nekik háttal =D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 4 Jún. - 10:00 | |
| Nem szabom meg senkinek, hogy mit kérjenek a karik. Ami eszetekbe jut ;) Igen a bal alsóba, tudod az ajtómellett van ilyen 3mas asztal sorozat és mi a sarokban vagyunk :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 4 Jún. - 12:49 | |
| Akkor jó, csak kíváncsi voltam árulnak-e itt ilyet XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 4 Jún. - 19:45 | |
| Mindegy, hogy mit rendelsz, csak a neve legyen kreatív :P ^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|