꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 21:27 | |
| Raidonnak (meg szerintem a többi fiúnak is) biztos tetszene az iszap birkózás. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 22:58 | |
| Hát ha van miből dolgozni, meg ihlet gyorsan megy az írás. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 19 Márc. - 13:37 | |
| Asszem ma még én is írok. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 19 Márc. - 19:06 | |
| Én is fogok :3 Még jó hogy beleírtad Niee-t, simán elfelejtettem volna hogy ő is jár háztartástanra X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 19 Márc. - 19:18 | |
| Szóóra sem érdemes :D Számitok majd valami kis forró levegő áramlatra az órán xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 19 Márc. - 19:27 | |
| Valamit majd kitalálunk X3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Márc. - 22:36 | |
| Na próbáltam írni, de nem igazán sikerült így holnap reggel újra folytatom, úgyis lesz pár órám indulás előtt. Bevonom a játékba egy kicsit Michiyo-t is ("bemutatkozik" Maro-nak) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Márc. - 22:46 | |
| De jóóó :3 Reggel úgysem kell nekem sem sietnem, csak délre megyek Én pedig lassan akkor beviszem Alust az órára... mondjuk Sai-ékat még megvárom szerintem... vagy valahogy úgy írom hogy jó legyen xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 24 Márc. - 12:29 | |
| Érdekes lesz ez az óra ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 24 Márc. - 21:10 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 24 Márc. - 21:21 | |
| Jaj de jó :3 Holnap írok én is szerintem :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Márc. - 22:51 | |
| El tudom képzelni ahogy kikérdezgeti Saegiru véleményét XD Én is bírom ezt a nőt :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Márc. - 22:54 | |
| Pedig még szinte semmit nem mutatott magából XD Na jó, bár ha a dolog mögé néz az ember, képes a fiát zaklatni homokos rajzokkal :'D Majd szeretném még bővebben is belevinni később, pl valaki behivatja suliba, ott biztos jó első benyomást tenne C: Meg nagyon vonzanak az otthoni jelenetek... majd ha Sakkunnal épp semmi dolgom, lehet becsempészek párat XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 29 Márc. - 15:47 | |
| Ez nagyon jó lett. Sae-kun meg büszke lehetne az édesanyjára, ha már nagy művész, és tényleg mangákat szeretne rajzolni ;) Már jóllenne végre elkezdeni az a háztartástant... xD :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Kedd 29 Márc. - 21:34 | |
| Kicsit átírtam Haruhi utolsó mondatát (amit mond), hogy könnyebben lehessen majd folytatni (Ichiro-nak válaszolni rá) :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 29 Márc. - 22:01 | |
| Én meg írtam végre Marót ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 30 Márc. - 15:38 | |
| Persze Shanna, csak nyugottan. ;D Amugy majd sztem ugy fogom ültetni, hogy valahogy háttul lehetőleg Niee és Koru mögött is legyen, hogy mindketten láthatóak legyenek :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 30 Márc. - 17:18 | |
| De ülhetnek együtt, a háztartástan teremben kerek asztalok vannak ^^ - Koffeey írta:
- Háztartástan:
Az óra a technika teremben van tartva, az első szinten, a folyosó legvégén. Az iskola legtágasabb terme, két átlagos osztályterem egybenyitva. Az elrendezés is különbözik, a tanári asztal az ajtón belépve jobbra található. A padok nem kis egyszemélyesek, hanem 3-4 fős kerek asztalok. Mindegyiknek a közepébe van szerelve 1-1 kisebb csap. 8 van belőlük, az ajtótól balra eső fal mellett pedig néhány sornyi pótszék sorakozik arra az esetre, ha a létszám magasabb lenne mint a padok körüli székek száma. A teremben többnyire csak összevont csoportok vannak, háztartástan mellett itt szokott lenni a technika és mechanika óra, a rajz és a szabás-varrás, és néhány órarenden kívüli tanóra is, például tanulócsoportok. A terem jobboldali végében sorakozik mindenféle felszerelés, ami a fenti órákon szükséges lehet, egy nagy asztalon varrógépek hevernek lefedve, az asztal egybe van építve a falon végighúzódó konyhaszekrénnyel, amin beépített sütők sorakoznak, 5 darab. A legvégén egy nagy szekrény terpeszkedik, amiben szerszámoktól kezdve az evőeszközökön, konyhai felszerelésen és cérnákon át ceruzák, festékek és elnyűtt könyvek pihennek. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 31 Márc. - 18:08 | |
| Niee leül 2-jük mellé? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 31 Márc. - 18:28 | |
| Niee már bent van, és egy üres asztalnál ül :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|