꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

School Days

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next

Megmaradjanak a karakterek képességei?
Igen, mindenképpen ˇ^ˇ
School Days - Page 9 Poll_left33%School Days - Page 9 Poll_right
 33% [ 4 ]
Részben...
School Days - Page 9 Poll_left67%School Days - Page 9 Poll_right
 67% [ 8 ]
Nem ^^
School Days - Page 9 Poll_left0%School Days - Page 9 Poll_right
 0% [ 0 ]
Összes szavazat : 12

Poll closed

SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

School Days - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 19:16

Részemről jöhet az ebédszünet ^^
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 19:22

Na, Haruhival is befejeztem az órát, szóval aki ír az már meg is írhatja hogy vége az órának, meg Haru-chan-sensei-sama-god-master mondta nekik akkor az utat ami lesz akkor, mellesleg a többi tanár is mondhatja akkor majd a többi osztályban. :D
Joey
**
**
Joey

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 20:18

Akkor írhatom úgy, hogy nekünk töri óra végén osztották ki igaz?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 20:27

Ja School Days - Page 9 224699
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:04

1.) Döntöttem Kidával kapcsolatban, nem fogom átvinni School Days - Page 9 483518 Viszont nem fogok vele mindig írni, lehet hogy csak említés szintjén fogom beleírni az órákat, és főleg inkább szünetekben mozgatom... ezzel egyrészt tanári munkát sem adok senkinek, másrészt magamat is kímélem ×D

2.) Ma akartam még írni Darogével, de csak annyit hogy elkésik, szóval nem sürgős végül is... ha már úgyis késik ×D

3.)...? Sajnos nem fogok tudni ma írni ×D Finch befoglalta a gépet, ezen a picinyke telefonon meg kifolyna a szemem és lekopnának az ujjaim mire bepötyögök bármi hosszabbat School Days - Page 9 574382 (Most is közel jár már hozzá ×D)

És 4.) Holnap nem is biztos hogy leszek, szóval leghamarabb szerdán alkotok School Days - Page 9 102733

*nyüsz* School Days - Page 9 816374

Raidon olyan aranyos volt most School Days - Page 9 613170 Kíváncsi leszek hogy reagál majd Maro :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:10

Neeee! School Days - Page 9 635390 Finch, miért tetted ezt? School Days - Page 9 574382 Miért nem ír ő a telefonon? X'D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:11

Én is kíváncsi leszek rá hogy hogy fog reagálni rá. próbálom úgy megformálni most Raidon mint a School Rumble-ben Harima Kenji viselkedik (nem tudom ki mennyire ismeri de ajánlom, hogy akit érdekel megnézze mind a 26 részt nekem nagyom tetszett)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:15

Megpróbálok még gyorsan válaszolni Maróval alvás előtt :3
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:22

Hajrá hajrá! Szurkolok.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeHétf. 28 Feb. - 21:27

Megcsinálom a holnapi kajámat, és aztán összedobom még gyorsan :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeKedd 1 Márc. - 17:06

Sztem írok egy sulisat, beleveszem, az ebédszünetet is, és ott fejezem be hogy hogy... szünet közepe fele :D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeKedd 1 Márc. - 22:24

Na hoztam egy Korut, egész nap írtam, minden órámon 20 percet - fél órát... pötyögtem a telefonon ×D
*Shanna jól elvolt suliban*
Tobi, elhívhatjuk Sai-t? School Days - Page 9 682940 Persze nem kötelező el is jönnie, de azért elhívjuk ×,D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeSzer. 2 Márc. - 15:34

Jah javításként az előzőhöz, nem ebéd, hanem nagyszünet vagy mien szünet, már belezavarodtam xD Értsétek rá :D Persze ha gondolják :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeSzer. 2 Márc. - 20:46

Írtam Haruhival az A/1-be :D És majd ha EpresCukor meg Draven írt, akkor folytatom az órát tovább :D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeSzer. 2 Márc. - 20:53

Ok, ok úgyis akartam már írni Keta-val is pont kapóra jött, hogy kezdődik az óra.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeSzer. 2 Márc. - 21:20

Lol, szegény Haruhi, azt hiszik róla hogy tanulás centrikus XD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeSzer. 2 Márc. - 21:21

Majd kiderül az igazság.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 3 Márc. - 11:50

DJ Tobi írta:
Jah javításként az előzőhöz, nem ebéd, hanem nagyszünet vagy mien szünet, már belezavarodtam xD Értsétek rá :D Persze ha gondolják :)
Akkor mikor van ő most? ×D Mi már 4. óra után járunk, ebédszünetben akarják megkeresni :D

Szerk.:
Egyébként itt van Tomore-sensei "élőben", véletlenül találtam rá ×D

Ő az, nem? :P :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 3 Márc. - 11:54

School Days - Page 9 568962 X'D De, ő az xD Csak a miénknek én feketére festettem a haját x'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 3 Márc. - 12:07

Háhá, felismertem én ×,D Ezt a frizurázmányt School Days - Page 9 73695

Nyahh, még ide is írnom kéne mindenkivel most már... ϬᴖϬ Végül is ötletem az már van, csak... Kafunhoz nincs ×D Lehet vele megvárom Hirót, addig már nem írok ^^
És akkor ma még összehozok egy Korut, egy Kidát meg egy Darogét. Vagy... van Darogének háztartástanja? >,> Á, nem lesz neki ×D Ő nem olyan háztartásbeli típus School Days - Page 9 157118 Akkor mindegy, ő már holnap megy csak suliba ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 3 Márc. - 12:47

Ejnye, Kida nem tud időzíteni ˇˇ' XD
Az akkor úgy jó lesz ha a beszélgetést csak az én részemről írom majd le, nem? xD Amúgy se lesz nagy beszélgetés~ ^^'
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 3 Márc. - 12:49

Persze, úgy gondoltam én is :3 Kida úgyis csak kérdezne végül is, meg ha érzi hogy épp lerázzák, akkor úgysem erősködik ×,D Úgyhogy csak írd majd le amit gondolod hogy Maro válaszol arra amit gondolod hogy Kida mondana/kérdezne School Days - Page 9 638604
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimePént. 4 Márc. - 14:36

Jah elvok keveredve a szünetekkel, de lehetunk a tényleges ebédszünetben ^^'
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimePént. 4 Márc. - 20:01

Okés, akkor nemsokára ott vagyunk School Days - Page 9 729914 Jaj, meg azt akartam kérdezni (PM-ben, de ha már itt is szó van róla, mindegy) hogy mennyire ismerje egymást Koru és Sai? ^^ Név szinten csak, vagy esetleg valamennyire...? :D Csak hogy hogy köszönjek vele ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitimePént. 4 Márc. - 20:22

Hát ezt nemtom, talán igy névről látásról ismerik egymást, de úgy személyesen sztem ne, essen csak túl ő is azon a kínos pillanaton mikor egy nagyobb, idősebb diáktól kell segítséget kérnie :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 9 Icon_minitime

School Days
Vissza az elejére 
9 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: