Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 19:22
Na, Haruhival is befejeztem az órát, szóval aki ír az már meg is írhatja hogy vége az órának, meg Haru-chan-sensei-sama-god-master mondta nekik akkor az utat ami lesz akkor, mellesleg a többi tanár is mondhatja akkor majd a többi osztályban. :D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 20:18
Akkor írhatom úgy, hogy nekünk töri óra végén osztották ki igaz?
Dínósbácsi
Neme :
1.) Döntöttem Kidával kapcsolatban, nem fogom átvinni Viszont nem fogok vele mindig írni, lehet hogy csak említés szintjén fogom beleírni az órákat, és főleg inkább szünetekben mozgatom... ezzel egyrészt tanári munkát sem adok senkinek, másrészt magamat is kímélem ×D
2.) Ma akartam még írni Darogével, de csak annyit hogy elkésik, szóval nem sürgős végül is... ha már úgyis késik ×D
3.)...? Sajnos nem fogok tudni ma írni ×D Finch befoglalta a gépet, ezen a picinyke telefonon meg kifolyna a szemem és lekopnának az ujjaim mire bepötyögök bármi hosszabbat (Most is közel jár már hozzá ×D)
És 4.) Holnap nem is biztos hogy leszek, szóval leghamarabb szerdán alkotok
*nyüsz*
Raidon olyan aranyos volt most Kíváncsi leszek hogy reagál majd Maro :3
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 21:10
Neeee! Finch, miért tetted ezt? Miért nem ír ő a telefonon? X'D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 21:11
Én is kíváncsi leszek rá hogy hogy fog reagálni rá. próbálom úgy megformálni most Raidon mint a School Rumble-ben Harima Kenji viselkedik (nem tudom ki mennyire ismeri de ajánlom, hogy akit érdekel megnézze mind a 26 részt nekem nagyom tetszett)
Na hoztam egy Korut, egész nap írtam, minden órámon 20 percet - fél órát... pötyögtem a telefonon ×D *Shanna jól elvolt suliban* Tobi, elhívhatjuk Sai-t? Persze nem kötelező el is jönnie, de azért elhívjuk ×,D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: School Days Szer. 2 Márc. - 15:34
Jah javításként az előzőhöz, nem ebéd, hanem nagyszünet vagy mien szünet, már belezavarodtam xD Értsétek rá :D Persze ha gondolják :)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: School Days Szer. 2 Márc. - 20:46
Írtam Haruhival az A/1-be :D És majd ha EpresCukor meg Draven írt, akkor folytatom az órát tovább :D
Joey **
Neme :
Tárgy: Re: School Days Szer. 2 Márc. - 20:53
Ok, ok úgyis akartam már írni Keta-val is pont kapóra jött, hogy kezdődik az óra.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: School Days Szer. 2 Márc. - 21:20
Lol, szegény Haruhi, azt hiszik róla hogy tanulás centrikus XD
Joey **
Neme :
Nyahh, még ide is írnom kéne mindenkivel most már... ϬᴖϬ Végül is ötletem az már van, csak... Kafunhoz nincs ×D Lehet vele megvárom Hirót, addig már nem írok ^^ És akkor ma még összehozok egy Korut, egy Kidát meg egy Darogét. Vagy... van Darogének háztartástanja? >,> Á, nem lesz neki ×D Ő nem olyan háztartásbeli típus Akkor mindegy, ő már holnap megy csak suliba ×D
Ejnye, Kida nem tud időzíteni ˇˇ' XD Az akkor úgy jó lesz ha a beszélgetést csak az én részemről írom majd le, nem? xD Amúgy se lesz nagy beszélgetés~ ^^'
Persze, úgy gondoltam én is :3 Kida úgyis csak kérdezne végül is, meg ha érzi hogy épp lerázzák, akkor úgysem erősködik ×,D Úgyhogy csak írd majd le amit gondolod hogy Maro válaszol arra amit gondolod hogy Kida mondana/kérdezne
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: School Days Pént. 4 Márc. - 14:36
Jah elvok keveredve a szünetekkel, de lehetunk a tényleges ebédszünetben ^^'
Okés, akkor nemsokára ott vagyunk Jaj, meg azt akartam kérdezni (PM-ben, de ha már itt is szó van róla, mindegy) hogy mennyire ismerje egymást Koru és Sai? ^^ Név szinten csak, vagy esetleg valamennyire...? :D Csak hogy hogy köszönjek vele ×D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: School Days Pént. 4 Márc. - 20:22
Hát ezt nemtom, talán igy névről látásról ismerik egymást, de úgy személyesen sztem ne, essen csak túl ő is azon a kínos pillanaton mikor egy nagyobb, idősebb diáktól kell segítséget kérnie :D