꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 11:09 | |
| Igen-Igen. Azért is mert ugye ez egy ilyen extra szabad játék, se képességeg, se ninjaharcok, csak maffiázások xD :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 11:16 | |
| Igen, olyan jó szabad, nem kell azon filózni, hogy mi van és mi nincs, van-e mobil, van-e tévé, chakra, stb ×D Azt is szeretem persze, de jó őket ilyen világban is kijátszani 8D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 11:16 | |
| - Koffeey írta:
Jajaj, am írjak Marót Draven? Vagy írsz te? Nekem mindegy ^^ Este tudok majd írni szerintem leghamarabb :D Megpróbálok írni de nem ígérek előre semmit, ha estig nem jön össze semmi értelmes akkor nyugodtam írj. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 11:19 | |
| Okés, akkor este szerintem ígyis-úgyis fogok ^^
A fentiekkel meg egyetérteeeeeek~ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 14:23 | |
| - DJ Tobi írta:
- ...se képességeg, se ninjaharcok, csak maffiázások xD :D
Tényleg, most akkor a képességek megvannak, vagy nem? XD Mert a legtöbb szavazat a részben-re ment. Most akkor részben megvannak? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 15:21 | |
| 77%-al kimagaslóan nyert xD De ezt most tényleg érdemes lenne letiztázni :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 17:32 | |
| Hát megvannak, részben XD Vagyis nem annyira, mint a rendes játékokban, csak egy bizonyos része :3 Kafunnál meg Korunál meg tudjátok nézni XD Nálam nem, én kihagytam a képességeket ˇˇ' Nem tudtam normálisan leredukálni, úgyhogy nem hagytam inkább semmit XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 20 Ápr. - 19:17 | |
| Én csak a kimagasló inteligenciát írtam bele ;D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 7:40 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 8:42 | |
| Nem mondod komolyan??? Koffeey hallod a hideg kirázott mikor megláttam xD :DD Be is lájkoltam xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 8:54 | |
| XD Ezt csináltam hajnali fél egykor ˇˇ X'D Olyankor mindig vannak ilyen debil pillanataim :'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 8:57 | |
| Én meg leléptem fél12-kor mert azt hittem, hogy már mindenki elment xD De ez nagyon durva! Isten bizony először azt hittem olvasás nélkül, hogy vannak ilyen emberek xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 8:59 | |
| Én általában még szoktam lenni, vagy elmegyek 11-kor, vagy csak hajnali 1-kor XD Hát olyan :D XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 9:01 | |
| Én komolyan meglepődtem xD A hsz-ek nagyon tetszenek ;D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 9:05 | |
| Akkor örülök XD Dínó akart ilyen részt beleírni a játékba, hogy Haruhi megírná a netre hogy mi történt, és mikor este találtam ilyen izét, ahol lehet ezeket csinálni, nem hagyhattam ott xD A hsz-eket meg próbáltam valahogy úgy írni hogy passzoljon a karakterez XD Nem tudom mennyire illik rájuk... annyiban voltam biztos hogy Sakkun egy troll a neten ˇˇ XD Naahh... elmegyek hajat mosni, és utána megpróbálok írni Maróval mondjuk lehet hogy megvárom Shannát, mert úgy talán jobban kijön, de h eszembe jut valami, akkor írok :3 | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 11:18 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 11:27 | |
| Lehet majd még később is csinálni ilyeneket C: Ha valakivel olyasmi történik, amit meg akar osztani XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 13:04 | |
| Majd a Pompeii-bár után Sae kiírhat ilyet ;D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 13:05 | |
| Ezt majd Haruhi fogja megírni, a nap végén :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 13:07 | |
| Úristen, ez halálosan jóóó ×,D DDKO-sensei volt a pedohentai ×,,,,D Először csak néztem, hogy most ez miiiii ×D Nagyon jó ötlet ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 13:16 | |
| Örülök hogy tetszik mindenkinek X'D ...én is élveztem csinálni xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 21 Ápr. - 23:25 | |
| Na csak sikerült még ma összehozni a tripla reagot újra ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 24 Ápr. - 10:04 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 24 Ápr. - 17:18 | |
| Valahogy sejtettem, hogy Sana áll az egész dolog mögött mikor elolvastam az elejét. Csak nem voltam benne biztos. Tuti jól kikerekedett a karakterek szeme mikor elolvasták ezt. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|