꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 26 Feb. - 22:21 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 26 Feb. - 22:26 | |
| Én meg pont nem emlékszem rá. Kezdek szenilis lenni. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 26 Feb. - 22:51 | |
| "Nem tudtam melyik a rosszabb; az hogy a sensei felad egy olyan feladatot, amilyen nem létezik, vagy hogy Sakkun ennek ellenére megpróbálja megoldani azt." Lol, ezen jót röhögtem XD Meg a többi részén is :'D Lehet hogy még ma írok is >_> De nem biztos! |D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 26 Feb. - 22:53 | |
| Ezen én is XD Hát szegény Sakkunnak fogalma sincs, ez most teljesen új információ volt számára Kafuntól... xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 0:03 | |
| Ehh, úgy látom nem csak neki ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 0:16 | |
| Akkor még aki akar az óra vége előtt az még írjon egyet, aztán még én írok egyet Haruhival és ennek az órának vége is lehet :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 0:23 | |
| Akkor kb mind a három órának egyszerre lesz ugye vége... és akkor szerintem legyen a következő az ebédszünet, vagy valamelyik szünet... utána pedig ugorjunk az utsó órára :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 13:53 | |
| Én benne vagyok akkor most ebédszünet lesz, utána pedig az utolsó óra igaz? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 14:22 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:23 | |
| Koffeey írsz még Taoru Hatsumeshi-vel, vagy kezdődhet az ebédszünet? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:31 | |
| Egyébként akkor a tengerparti utat ki hogy szeretné? :D Sátorral vagy szállással akkor? Csak mert én a szálláshoz terelődök jobban, de Koffeey meg sátorozást akar xD Szóval, ki mit akar? :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:34 | |
| Én is inkább a sátrazást támogatom (pl.: tengerparton). De akár úgy is megoldhatjuk a dolgot, hogy van szállás de csak a tanároknak vagy csak a diákoknak. Vagy nem mindenkinek jutott szoba és ezért kell pár embernek sátrazni stb. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:36 | |
| Szerintem mind a kettő jó lenne, jól kijátszható, nem mondom hogy sátorozást akarok xD Nekem mindegy :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:44 | |
| Ez tetszik amit mondtál Draven, hogy a tanároknak szállás, a diákok meg sátraznak mert ők azt akarnak :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:50 | |
| Vagy aki sátrazni szeretne :D Az is jó ^^ Aki meg nem, az szállodában lakik :D A sátrak meg lehetnek akkor közvetlen a tengerparton is, vagy a szálloda udvarában... vagy a szálloda udvara maga a tengerpart... xD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 15:59 | |
| Tetszik az ötlet. Vagyis az, hogy van lehetőség sátrazni is meg szállodában aludni is a szálloda meg a tenger parton van. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 16:04 | |
| A városban amit kinéztem helynek, van sok szálló a partnál :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 20:04 | |
| Ha már az első órát lekéste, nem is fáradozik X'D Végülis igaza van, mit szólna a sensei ha meglátná | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 20:15 | |
| Jut eszembe hogyan legyen a kirándulás? Megírjuk az ebéd szünetet és az utolsó órát és majd azután? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 20:19 | |
| Még legyen előtte 1-2 napból 1-1 óra szerintem, akár minden napot is meg lehet írni úgy mint ezt, hogy max 1-2 órát belőle :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 27 Feb. - 20:19 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 18:16 | |
| És az ebédszünetre van egy kijelölt terület, pl kötelező kimenni a termekből, vagy valami? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 18:29 | |
| Hát van menza, de ott csak délután lehet enni xD Egyébként lehet a teremben is enni nyugodtan, vagy kimenni az udvarra, tetőre, valami :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 28 Feb. - 19:04 | |
| Akarom kérdezni, hogy a B/1-es órára akar valaki még írni vagy mehetünk tovább az ebédszünetre? Mert he nem akkor írom az ebéd szünetet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|