꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 24 Feb. - 17:43 | |
| Ki tudja. Valószínű hogy az alsósok között is van dombocska és a felsősök között is van alföld |3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 24 Feb. - 18:16 | |
| Jól mondjátok xd:D De örülök hogy tetszik :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 8:51 | |
| Amúgy, most Haruhiék esését ki hogy képzelte el? XD Csak mert beszéltünk róla Koffeey-el, és ő teljesen máshogy képzelte az esést mint én >_> És hogy tizstázzuk akkor; Kb úgy estek, hogy Haruhi ugyebár éppen esett pofára, de nyúlt Koru után, így hátra rántotta Koru-t. Szóval Haruhi pofára esett, Koru meg rá háttal. De ugye Shanna írta hogy Koru megpróbált megfordulni, meg hogy a keze majdnem a mellén volt, meg ezek. Végül is ez is lehetséges XD Ha Haruhi ugye arccal a föld felé van, Koru meg megpróbált megfordulni, akkor így végül is bekerülhetett a keze Haruhi alá :D Szóval átírni nem igazán hiszem hogy át kéne, csak tisztáztam hogy is történt kb az esés xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 9:43 | |
| Hááát igen, én meg úgy képzeltem hogy Haruhi háttal esett el végülis, abból hogy Korut is hátra rántotta, Koru meg a fordulás miatt előre esett... vagy legalábbis féloldalasan xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 9:48 | |
| Aktivizálom magam én is, de 50 mondatos előrörit kell írnom. :stressz: |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 10:03 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 14:55 | |
| Én úgy képzeltem el a Haruhi és Koru esését mint ahogyan Shanna is leírta. Vagyis Haruhi háttal fekszik a földön Koru meg fele négykézláb. Lényegében úgy mint aki készül valamire. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:15 | |
| Akkor most, hogyan tovább a földrajz órán, mindenki ír még 1-1 és akk kicsöngetnek? :D Amúgy tudja valaki, hogy hány fős a B/1-es osztály? ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:21 | |
| Hát igen, de Haruhi hogy eshetett volna végül a hátára? XD Hisz előre fele esett :D És akkor kb így történhetett: (Nagyszerű illusztráció xD) Szóval Haruhi előre fele esett, majd megragadja Koru-t és így lehúzza. Így ugye Koru hátrafelé esik. Szóval Haruhi pofára, Koru meg hátra/seggre esik XD Így végül is... a nyakába ülhet XD Vagy Shanna összealkothat valami más pózt XD Végül is így is kerülhet a keze Haruhi melle közelébe, ha valahogy bekerül a keze Haruhi alá XD Vaaaagy... >_> Ha Haruhi is fordult egyet esés közben akkooor... egymással fejjel lefele vannak, és olyan mintha Koru úgy mászott volna rá Forduljon Haruhi is egyet esés közben? XD És akkor megmaradhat a mégcikisebb helyzet :'D Szerk.: Ki tudja Tobi XD Te is kitalálhatsz felőlem egy létszámot :D Mert ugye van abba még sok NPC diák is :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:23 | |
| Csak érdekel, hogy kb. mennyi diák járhat abba az osztályba :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:28 | |
| Olyan 25-30? :D Jaj istenem, ez a helyzet már XD Szerintem így a legviccesebb, ahogy per pillanat megvan írva, hogy Koru kb Haruhi ölébe esett xD A nyakába ülés az megint olyan hogy baromi szerencsétlenül kell ahoz esni, meg aztán szegény Haruhinak padlóba nyomná a fejét A fordított szemből esős meg nem tudom... nem olyan jó -szerintem- mint az ahogy most van xD De ennyit problémázni rajta.... X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:32 | |
| Hát jó, de hogy eshetett volna a hátára hogyha előre fele esett? X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:41 | |
| Az a rajz ×D Jaj hát na... ×D Én úgy képzeltem el hogy Haruhi... hogy is mondjam, botlás után az ember próbálja menteni a menthetőt és nagy lendületű léptekkel próbálja visszanyerni az egyensúlyát, és akkor egy ilyen miatt épp hogy nem visszanyeri, hanem még jobban elveszti csak hátrafelé ×D Na jó nem... nem is tudom... végül is ha még előre felé is esik, eshetnek így :D Mert ugye ő esik egyszer előre, Koru pedig hátrafelé, és ha félúton találkoznak, Koru eshet nagyobb lendülettel, már csak azért is mert nehezebb ×D És nem viszi őt el Haruhi esése/súlya/lendülete, hanem úgy ahogy vannak, félúton esnek el mindketten... szóval... na ˇˇ Nem tudom jobban elmagyarázni ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:43 | |
| Akkor legyen a fejjel lefelé egymásnak variáció? X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:46 | |
| Ööö... nem ×D Szerintem maradjon így... én ezt a mostanit képzeltem így ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:46 | |
| De LOL már, miféle tanítás ez, Haruhiből megint elő jönnek azok a perverz gondolatok xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:48 | |
| Miért, Haruhiból nem jött elő semmi gondolat, ő csak pofára esett XD
Oké, akkor legyen így XD Haruhi fizikai törvényeket meghazudtoló mozgásállapotba hozta magát >_> :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:49 | |
| De még előjöhet XD
Jaj és amúgy igen, a föcinek lassan vége lehet szerintem :D Igaz az A/3-as matek még tartani fog egy darabig, de... végülis... max addig játszuk a szünetet :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:55 | |
| Nem olyan fizikai törvényeket meghazudtoló az ×D
Jaj és tényleg, nekem is eszembe jutott pár kérdés ×D Aaaz egyik hogy a tanárokat mindenki irányíthatja, ugye? Akár egyik hsz-ről a másikra is... például most ugye te írtál a föcitanárral, de a következőt megírhatnám pl én, vagy akárki más, nem? (Konkrétan pl arra gondoltam, hogy ha szócsatába keveredni Sai-al -×D-, akkor Tobi is irányíthatná? Vagy akárki, akinek a karakterével kontaktusba kerül?
A másik meeeg... lehetnének ilyen fakultatív programok az év elején, amíg jó idő van ×D Nem? :3 Kirándulás, meg hasonló... akár strandolás ×D Meg lehetne matsuri Azaz ünnepség, ilyen nyár végi/ősz eleji... hm? :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:56 | |
| Szerintem mindkettő igen :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 15:57 | |
| Jah jó, csak informálodtam xD Jah ez bennem is felmerült... O.o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 16:03 | |
| Mármint a tanár-dolog, vagy a programok -merültek fel-? :3
És szerintem is mindkettő igen xD A tanárokat én alapból úgy gondoltam, azért is írtam a nevük mellé hogy NJK, szóval őket nyugodtan tessék ^^ Ha nem is írtok velük külön hsz-t ahogy én csináltam eddig, de a saját hsz-ekbe is nyugodtan be lehet írni ^^ Az ilyen programok meg már nekem is voltak eszemben, valamit lehetne :D A hétvégére is akár, mármint az ő hétvégéjükre xD Meg hát akkor ugye a hétfői délutánon, tanítás után ha jönni akar még valaki ki~ ;D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 16:05 | |
| A kirándulás :) Ne hogy már hétvége, iskola időben, csütörtök vagy péntek ;)xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 16:18 | |
| Akkor legyen az :D Ottalvásos, mindenképpen ottalvásos kell xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 25 Feb. - 16:22 | |
| Jah én 1naposra gondoltam ^^' De az is jó xd:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|