꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 21 Feb. - 21:44 | |
| Nekem mindegy csak azért kérdeztem mert akkor úgy írom meg a hozzászólást. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 21 Feb. - 21:46 | |
| Szerintem csak említés szintjén (: Hogy volt, de már vége és ugye kezdődik az óra ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 14:37 | |
| Akkor év elejével kezdünk? :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 14:43 | |
| Gondolom, én úgy írtam meg a hozzászólásomat. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 14:56 | |
| Oké :D És a diákok tudjanak Haruhiról és Ichiro-ról, a két új tanárról? >_> Mármint tudják hogy ők jönnek órára? Mondjuk Ichiro-ról tudhatnak, mert ő rendes tanár lett, de Haruhi még kistanár, nem igazán ismerhetik, főleg mivel most kezd, nem? :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 14:59 | |
| Osztom a véleményed az én elgondolásom szerint is Haruhit (még) nem ismerik. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 15:04 | |
| Akkor meglepődhetnek majd az új tanárukon :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 19:11 | |
| Szerintem Ichiróról is max annyit tudhatnak hogy lesz egy új tanár... vagy esetleg még hogy Koru bátyja :D Haruhi legyen meglepi XD Én is írok mindjárt | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 20:04 | |
| Reagáljatok Besz*ri sensei belépésére :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 22:25 | |
| Maróval és Niee-vel holnap írok :3 Meg a tanárbácsit is beviszem szerintem a B/1-be XD Kafun az egyetlen, aki gyorsan kapcsol ˇ,ˇ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 22 Feb. - 22:28 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 9:59 | |
| Betettem Hirót, Kint és Yoshikót (: És most megyek írni a lányaimmal is >D Ja, és amúgy tetszik amit Kenta a női zuhanyzóval csinált X'D Ha vége a napnak, Niee-vel majd kitérek rá, amikor megy zuhanyozni XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:03 | |
| Köszönöm a dicsérő szavakat, van még a tarsolyomban pár ötlet. Csak még össze kell szednem mert mindenre én sem emlékezhetek. (Főleg a koleszos időkből lévő tapasztalataimra támaszkodom ) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:13 | |
| Ehe, Koru örül hogy nem lány :'D ×D És hogy a menzán is csak ritkán fordul meg ×,D
Egyébként így a hétfői napra suli után van aki ki szeretné vinni a karakterét városba? :D Korut meg Saegirut akarjuk egy mangavásárlós, ebéddel egybekötős nyáriházi pótlásra vinni, de ha más is jönne, akkor úgy szervezzük a szünetekben a találkozásokat :D Valaki mindenképp kéne nekünk, akit megkérnek hogy segítsen ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:21 | |
| Esetleg Haruhi is pont arra fordul XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:25 | |
| *az aláírására mutat* Valahogy így nézne ki a dolog... XD Haruhi az egynek jó, akivel a városban majd összefutnak | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:31 | |
| Jaj tényleg, már akartam is mondani hogy milyen jó ×,D Ez volt az ötlet-adó is :D Haruhi-sensei tényleg jó lesz egynek, láthatja milyen szorgosak a diákok már az év első napján ×D Azt meg hogy nyári háziról van szó... ő nem tudhatja ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 15:33 | |
| Majd segítséget kérhetnek az okos Haru-chan sensei-től Aki semmit sem tud, mellékesen hozzátenném... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 16:46 | |
| Honnan tudom,hogy B1 B2 vagy a B3-as osztályba van e a karim? Vagy azt majd akkor tudom meg mikor elküldtem a karilapot? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 16:50 | |
| Azt te döntöd el :D Ahova szeretnéd ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 17:04 | |
| Akkor oké :D Amúgy kapcsolatok terén várja a jelentkezőket :) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 17:17 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 23 Feb. - 17:25 | |
| És a senpai-nak mit kell csinálnia? O.o | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|