꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 17:32 | |
| Estére lesz, ha minden jól megy :3 És Niee-t is akarok írni, elmegy végre zuhanyozni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 17:50 | |
| Én is írok ma szerintem Haruhit :D Habár még nem kerül ő is Saegiruékhoz, csak kiviszem Ichiro-tól | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 22:07 | |
| Jaj na tényleg, mióta meg akarom már kérdezni XD Kiyo jön a kirándulásra? És Kafun(ék)? :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 22:15 | |
| Hát úgy terveztem igen, szeretném Kiyót is, meg Kafunékat is, de nem tudom hogy fogom őket bírni... ×D Bár mondjuk egy hét múlva vizsgaidőszak, és a tanulás közé belefér egy 20-20 perc hogy írjak valamit ×D Szóval igen, úgy néz ki jönnek ˇ,ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 22:27 | |
| Juppííííí :'D
Áhh, nem akar összejönni se Sakkun se Niee -_-' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Május - 23:29 | |
| Kafun jön a kirándulásra! Majd Sai megtanítja kiscserkészkedni xd:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 7 Május - 21:37 | |
| Ott fog rajta lógni ×D Nem fogja hagyni őket bulizni ˇ,ˇ Hacsak el nem hajtják már onnan ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 7 Május - 21:59 | |
| Hát ha elhajtják... Sakkunhoz jöhet lógni XD Neki úgysincs kb semmi programja | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 7 Május - 23:22 | |
| Akkor lehet ráakaszkodik majd ×D
Jaj am Tobi, ha gondolod írhatsz 8D Én most még nem tudok mit ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 11 Május - 22:44 | |
| Na írtam Niee-t....... az aerobikot egy hsz-ben letudom majd, szóval azzal nem fogok az időt húzni :P Haruhival is csak beszélnek pár mondatot, aztán megy is tovább XD Utána viszem zuhanyozni :3 Am a ruhájáról amit leírtam, lesz rajz is, mert már kész van csak nem szkenneltem be XD Meg lehet ki is színezem...
Maro holnap lesz, reméleeeeem :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 11 Május - 22:54 | |
| Jó lett, szegény Haruhi legalább nem egyedül gubbaszt ott. :'D Rávágja Haruhi, hogy ő cserediák? XD Ha már Niee rákérdezett XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: ' Csüt. 12 Május - 17:13 | |
| Látom kemény pár napja nemírtam, kicsit zsúfolt volt a hetem tanulás terén ^^' Most nem fogok tudni írni mert nagyon elvok fáradva, most értem haza, majd sztem holnap :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 13 Május - 17:50 | |
| Közben én is írtam :D Kicsit irányítottam Niee-t, Koffeey-al megbeszélt terv alapján, mert így normálisabban lehetett megírni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 13 Május - 22:44 | |
| http://fakeconvos.com/view.php?id=18182:D Ömmizé... a témával kapcsolatban... hát a reakciókból döntsétek el hogy megéri-e megnézni XD Döntsétek el, van-e bennetek elég bátorság és gyomorideg Utakat a vécé felé megnyitni, lavór az ölben... kéz szem előtt készenlétben... kaját messzire eltenni... és akkor ha mertek, keressetek utána mert ilyen borzadályt én nem linkelek XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 14 Május - 18:50 | |
| Ohlooooooooooooooooooooooool ×,D Nem is tudom mit idézzek ki ×D Kb mindent... de talán... ×D "...................anyámnak tetszett....................." "Inkább maradtam volna szűz..." - "Mér, most nem vagy az?" "Biztos? Pedig szemüveged leesne." "Nem. A djágaszág az életem volt, mielőtt láttam ezt a szart..." ×,,,,,D Ez nagyon tetszett ×D És nem, én nem láttam a videót, de tudom mi van benne ×,D >< Ennyi is elég ×D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 14 Május - 20:53 | |
| "Állítólag ez olyan mint a szüzesség elvesztése. Ez tesz férfivá" Ez így igaz ahogyan le van írva. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szomb. 14 Május - 21:30 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:40 | |
| Mondjuk úgy, hogy ezek alapján már férfi vagyok. De senkinek sem ajánlom a férfivá válásához. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:41 | |
| Én és Koffeey már férfivá váltunk (Igen, Koffeey is férfivé vált X'D) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:49 | |
| Habár így utólag inkább maradtam volna fiú... izé, lány ˇ~ˇ' | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:51 | |
| Ha megtehetném én is visszamennék az időben és nem kattintottam volna rá. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:54 | |
| Nálam az volt a baj hogy alapból úgy voltam vele hogy nem nézem meg, mert annyian mondták hogy ne, meg a reakció vidiket is láttam és féltem XD De aztán túljutottam rajta, és az jött hogy ugyan mi lehet ennyire rossz? Mi az amire ennyire szörnyű lehet? ...és megnéztem xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 16:59 | |
| Én puszta kíváncsiságból néztem meg XD Koffeey mesélte, aztán mutatott róla ilyen "reakcióvideókat", meg kommenteket, és mondom meg kell néznem, én is tudni akarom | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 17:14 | |
| Én a tv-nek köszönhetem, hogy láttam mert a Family guy-ban volt, hogy megnézték és kíváncsi lettem. (Bár ne lettem volna annyira kíváncsi) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 15 Május - 17:15 | |
| lol :'D
Amúgy írtam közbe :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|