꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

School Days

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next

Megmaradjanak a karakterek képességei?
Igen, mindenképpen ˇ^ˇ
School Days - Page 30 Poll_left33%School Days - Page 30 Poll_right
 33% [ 4 ]
Részben...
School Days - Page 30 Poll_left67%School Days - Page 30 Poll_right
 67% [ 8 ]
Nem ^^
School Days - Page 30 Poll_left0%School Days - Page 30 Poll_right
 0% [ 0 ]
Összes szavazat : 12

Poll closed

SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

School Days - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeVas. 14 Aug. - 22:50

Óóó, de kis gonosz School Days - Page 30 514184
Szegény Niee-nek nagggyon húzós ez az első nap XD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:35

Szegény Niee, most így visszaolvastam pár elmaradást és, hát izgalmas volt xD
Éés Ichiro-ról kérdezősködik a diákjától?? O.o XD lol mi lesz a kiránduláson :DD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:36

Hát, mivel az öccse, biztos tudja amit Haruhi tudni akar XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:39

Koru helyében nem adnám csak ugy ki az infókat.... School Days - Page 30 514184
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:40

Hát... az hogy Ichiro teniszezik, nem nagy infó XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:40

Vagy ki tudja... simán adhat hamis infókat is XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:41

Ja, Ichiro valójában hülyeségnek tartja a teniszt, és elítél mindenkit aki teniszezik XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:44

Ha ez igaz is lenne képzeljétek el mikor Haruhi beállít Ichiro-hoz egy kis sportos tenisz cuccban ütővel és labdával xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:46

Amire Ichiro úgy ahogy van kettéfejeli Haruhit XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 14:46

Vicces lenne XD
De az még inkább, hogy elhívná Haruhi teniszezni és menne is vele, de mivel Koru tud a dologról, csak hopp, beállít XD Csatlakozik C:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 0:51

Hoztam Damut XD

Idézet :
Kryouzuka Damu
School Days - Page 30 Damu

Osztály: A/1
Rang: nincs
Osztályban betöltött szerep: Mindig van kész házija, és az esetek többségében hagyja is lemásolni. Egyébként elég semleges szerepet tölt be, ami kicsit talán a negatív felé húz a visszahúzódó viselkedése miatt.
Szorgalom, magatartás: a magatartására nem nagyon lehet panasz, az órákon többnyire figyel. Nem tanul sokat, de nem is kell neki, abból a kevésből is stabilan tartja a négyes-ötös szintet.
Szünetekben általában: a teremben vagy a folyosón ül, többnyire Bisha közelében xD
Órákon általában: jegyzetel, vagy ha unja magát, rajzol
Kedvenc tárgyai: fizika, ókori kultúrák
Legutáltabb tárgyai: irodalom, nyelvtan, földrajz
Ebből jó: fizika
Ruha: az egyenruhát hordja szabály szerűen, csak a zakó/mellény helyett inkább saját pulóverrel, ami általában valami semleges színű, egyszerű
A tanárokkal: nem szokott kommunikálni, azt szereti ha békén hagyják (feleltetni úgysem szokták... xD)
Konfliktus másokkal: nincs általában, bár néha bele-beleköt emberekbe akik túlságosan Bishára tapadtak XD (Annyira nem féltékeny mint az alapjátékban, leggyakrabban csak csúnyán néz ilyenkor XD)
Család: a nagyszüleivel él egy tömbházban a belvárosban, szülei külföldön vannak
Képesség: -
Kapcsolatai:
*Bisha X'D
Egyéb:
*Interneten több emberrel is tartja a kapcsolatot a suliból, szokott ezzel-azzal beszélgetni online.
*Itt betegség miatt néma. Egy gyerekkori torokgyulladás ment rá a hangszálaira.
*Viszonylag egyszerűen tud beszélgetni másokkal (bár nem szokott, de ha mégis muszáj valamiért) úgy, hogy telefonba pötyögi be a mondandóját (ilyen lenyitható billentyűzetes okostelója van)
*Egyre több a ferde pletyka róla és Bisháról, de ez őt nem különösebben érdekli, mivel úgysem igaz.
*Fakultatív tárgya az ókori kultúrák.
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 20:48

Azért lassan népesedik az az A/1 osztály is ×D

"A ferde pletyka..."
School Days - Page 30 514184 ×D Vajon ki terjeszti? School Days - Page 30 468785
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:07

Egy biztos az A/1 osztály eléggé sokszínű. Bárcsak a többi osztály is így "fel lenne töltve".
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:20

Hát az A/3 és a B/2 is viszonylag népes 8D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:45

Amúgy közben elkezdtem befejezni ide az irományom, remélem sikerül is már végre XD
Amúgy csak érdekel, most akkor itt is megvannak a képességek? Csak mert... "Nem"-re egy szavazat nem érkezett XD
Habár nem tudom miben lehetne itt hasznuk akárminek is, csak érdekel XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:50

Hát részben... xD Amennyire akarjuk szerintem... ^^
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:03

Jah szerintem is pl. Kentánál ez semmlyien módon nem nyilvánul meg hiszen nincs különleges képessége. Raidonnál meg még nemigazán döntöttem el.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:06

Én semmi komolyat nem tettem bele... mármint semmi közveszélyeset az erőkből ×D Korunál csak hogy játszhat a vérnyomásával (az iskolaorvos örömére ×,D), Kafun(ék)nál meg csak némi "érintés-turbót" :)
Kidánál azon gondolkoztam, hogy legyen-e energiavámpír ×,D De végül is a nem mellett döntöttem ˇˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:09

Energiavámpír, lol XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:10

Pedig az milyen jó lenne már XD A képességéhez illik xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:23

Nahh, írtam végre. A vége elsietett és gyorsan lezárt lett, be akartam már fejezni, érjünk már a kiránduláshoz XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:26

Igen! ×D
Ma nem hiszem, de holnap... remélhetőleg írok én is Kidát és Korut, mindkettővel a nap lezárása felé terelve a dolgot ×D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:54

Ezaz. Akkor nemsokára rátérhetünk a kirándulásra igaz? Mert már nagyon várom.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 23:11

Igen School Days - Page 30 196731 Már én is nagyon várom *-*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 11:57

Asszem én sem raktam bele semmilyen támadó jellegű képességet, bár én végig ugy játszottam, hogy nem is gondoltam, hogy van e egyátalán képessége, csak így átlagosan, és nálam sztem ez így is marad :)

Na akkor foglaljuk össze, kik jönnek erre a kirándulásra? :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: School Days   School Days - Page 30 Icon_minitime

School Days
Vissza az elejére 
30 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: