꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Pént. 6 Jan. - 13:49 | |
| Ma én is írok már Koruékkal, meg talán Kidát is ^^ Amúgy akkor ki hogy tölti az éjszakát; ki sátorozik és ki alszik a hotelben? :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 12 Jan. - 23:22 | |
| Jól van... ×,D Akkor még hozzáteszem, és ki kivel mit fog csinálni? 8) Már úgy körülbelül, tehát hogy ki kivel szeretne játszani, meg stb? ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 16 Jan. - 16:04 | |
| Oh, még erre azóta sincs válasz? Azt hittem már válaszoltam XD Hát... Haruhi feltehetőleg Ichiro-val fog tartózkodni, és a hotelben alszanak (mert a kintiekkel Alus lesz, ugye? XD), Mizuma pedig Niee-vel, szintén a hotelban aludva ˇˇ" | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 16 Jan. - 16:11 | |
| Igen, a sátrasokhoz Alus van beosztva... ők jobban jártak >D XD Nekem konkrét tervem még nem igazán van senkivel, Sakkun hotelben tervezi az alvást, de valószínűleg kirángatható onnan xD Niee szintén hoteles, de vele úgy gondoltam hogy lent tobzódna a sátrasokkal :'D Illetve Koruval lehetne valami... Kiyo jön? Maro Kidával lesz, és akkor hármasban együtt Raidonnal?:D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 16 Jan. - 17:53 | |
| Igen, igen Raidon csatlakozik Maroékhoz. Én meg Kentát nem tudom hova elhelyezni, úgyhogy szerintem majd ahogy esik úgy puffan alapon lesz majd. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 16 Jan. - 18:13 | |
| Szerintem a Sai-Koru kettőssel jól ellenne Kenta :'D Ők a képekre is biztos... kíváncsiak lennének xD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 16 Jan. - 18:35 | |
| Na ez nem rossz ötlet. Akkor majd Kenta Csatlakozik hozzájuk. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 16 Márc. - 20:30 | |
| Igen, igen, még ma szeretném megírni őt is, pont az előbb jutott eszembe hogy ők még ott sincsenek xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Kedd 31 Júl. - 19:58 | |
| Amúgy valaki nem tervez írni ide? Vagyis... én akartam most egy Haruhi-t, de nem jött össze. XD Nektek is szabad ˇˇ" | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 31 Júl. - 20:00 | |
| Én lehet megpróbálok egy Rai-t írni, de nem ígérem előre, hogy sikerülni fog. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Kedd 31 Júl. - 20:24 | |
| Én Niee-vel akarok, vagyis vele jövök azt hiszem:'D Meg... Sakkunnal is xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:19 | |
| Egy aprócska felvilágosítást kérnék:'D Ki és hol és mit? Vagyis mi történik right now a játékban? xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:21 | |
| Ott vagyunk most hogy épp megérkeztünk a kirándulásra, többé-kevésbé xD Dínó írta talán meg az érkezést, vagy valaki, nem tudom xD De a vonaton van már mindenki, kivéve Kidát, Marót és Raidont xD (Kida meg Maro kocsival mennek a többiek után mert Maro elaludt, Raidon meg nem tudom jön-e majd vagy sem:'3) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:22 | |
| És mi történt a Pompei Bár után? Vagyis a Sakkun, Koru és Sai trióra értem:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:30 | |
| Hát Koru ment el ugye először... elment matekozni a barátnőjéhez xD Aztán elment Sakkun is, tehát befejezték a dolgozatot, és aztán... nemtom:'D xD Utána azt hiszem ugrottunk a kirándulás napjára:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:31 | |
| Akkor tényleg a kirándulás napjáról pár szót, hol és mikor kellett megjelenni, vagy valami, hogy betudjak normálisan csatlakozni xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:34 | |
| Ömm... 9-re kellett azt hiszem menni, vagyis háromnegyedre mert 9-kor indult a vonat a vasútállomásról:'D A vonatúton nem írtunk sokat, kb 1-1 válaszban letudtuk, annyi történt hogy Niee odament Koruhoz és előzetesen ivópárbajra hívta x'D (És közben a mellei közvetlenül Sakkun arca előtt voltak, mivel oldalról hajolt be, ami nem lényeges infó, de engem szórakoztat a tudat xD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:36 | |
| Valakikhez bekéne dobni Sait:'D Nincs valami kis lány grupp akikhez csapódhatott volna?xd Tényleg 2-3 lányhoz csak, kicsit kiélném a fantáziáját:'DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:38 | |
| Hát játszott karik között nem nagyon, de találj ki neki 2-3 csajszit a vonatút erejéig xD Tényleg Shanna, Koru barinője jött végülis vagy nem? xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:42 | |
| Akkor az lesz és akkor nagyjából ejtek pár szót a bárról:'D Utána kis ugrás és úgy lépek az útra, de akkor a megérkezésig írjam ne?:D
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:45 | |
| Aha addig:D Le is szállhat a vonatról már:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 22 Nov. - 18:48 | |
| Nem, leugrik a vonatról:''D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|