꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 18 Aug. - 22:59 | |
| Tudjátok nem godnoltam erre, bár most hogy mondjátok... :>): xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 18 Aug. - 23:01 | |
| Mármint melyikre nem gondoltál? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 18 Aug. - 23:08 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 25 Aug. - 20:00 | |
| Sae még szeretne valamit Sai-al indulás előtt, vagy csak simán menjunk mi is haza? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 25 Aug. - 20:02 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 25 Aug. - 20:07 | |
| Ok mert akk ma este megírom, meg van még elmaradásom a Shippuu-ba, akkor azokat ma este pótolom :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 25 Aug. - 20:48 | |
| Oszt' Koru mégis mi'csinál Kiyo-nál mielőtt hazamenne? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 25 Aug. - 21:14 | |
| "Matekházit" | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 13 Okt. - 20:55 | |
| Ezzel am. hogy állunk? Mehet a kirándulás? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 13 Okt. - 21:22 | |
| Mehet, aha xD :3 Még én majd dobok egy hsz-t Sakkunnal hogy hazamennek ők is, de egyébként már mindenki lezárta a napot XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 1 Jan. - 0:10 | |
| Bekerült Mizuma sulis adatlapja |D Igaz első napot nem írtam meg vele, de vegyük úgy, hogy ott volt, és a kirándulásra már jön is. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 1 Jan. - 0:25 | |
| Az éjszakai, "alvilági" életes rész tök jó*3* Nekem Damu már régebben bekerült ugye, és tervezem is bevinni majd, bár nem tudom megy-e a kirándulásra... Illetve Sakkunnal akarok már írni, egyben akkor a kirándulás reggeléig:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 1 Jan. - 14:12 | |
| "Földalatti", nem "alvilági", van különbség Örülök, ha tetszik | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Vas. 1 Jan. - 21:59 | |
| De jóóó, hogy jönnek ők is 8D Szegény Damut ne hagyd ki! ×D Jó lett Mizuma adatlapja, jól átkonvertáltad a dolgot ide ×,,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 2 Jan. - 21:00 | |
| Mizumát már megírtam, hogy megérkezik az állomásra, és kcisit később Haruhit is megfogom. Ezen amúgy amit még a harmadik oldalon raktam be kicsit elcs*sztem, mert Shichirigahama-t írtam, míg az csak a tengerpart neve, a város az Kamakura, úgyhogy ezt ne tessék figyelembe venni a kártyán X'D Csak hogy ne lepődjetek meg, hogy a hsz-ben is Kamakura-t írtam. A szerelvényünket meg, csak hogy tisztázva legyen, így tessék elképzelni: [link] :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 2 Jan. - 21:02 | |
| De meglendült a Szabad Játék topik ×,,D És főleg a suliiiis *.* Én is írok majd :D Koruhoz és Ichiróhoz már van is ötletem, együtt mennek, meg Kidához is kitalálom majd, hogy miként kerül oda ×D Maróval menjenek együtt, Koffeey? :D Kafunt pedig akkor azt hiszem nem hozom... ^^' Vagy van rá igény? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Hétf. 2 Jan. - 21:04 | |
| Én részemről van, én megnézném ott XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 4 Jan. - 8:53 | |
| Na Niee-vel megvagyok én is, kirándulásra kész xD Maro maradt még, aki persze hogy jó ha mennek Kidával *3* Út közben Raidon is csatlakozhat ha gondolod Joey:D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szer. 4 Jan. - 18:17 | |
| SAjna nemfog csatlakozni bár biztos szeretne. De én másképpen képzeltem el Raidon odajutását a partra. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Szer. 4 Jan. - 18:24 | |
| Jaa, tényleg, emlékszek hogy régebben is mondtad hogy máshogy ér majd oda:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|