꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Animék, mangák | |
|
+7Sassy Kisame Tobii-zuzu Itachifan Stein Dani Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 18 Aug. - 20:27 | |
| Az a reborn izéka tök ariii :83: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 18 Aug. - 23:11 | |
| Aha (: Én Hibarit meg Dino-t imádom :83: Meg Gokuderát is :scratch: :^_^: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 19 Aug. - 23:35 | |
| Meg a dobos csávó is jó XDXD mindenhol a dobosokat szeretem XDXD hmm az tényleg dobos vagy csak egy fanart?? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 0:48 | |
| Csak fanart, van mindenkiről ilyen zenészes ^^ De anélkül is nagyon jó kari ×D
~~~~~~~~~~~~~~ *fangirl mód bekapcs* Goo...Goookudera-kuuuunnn!! :ííí: :ííí: :-3-: :]: Újra lángra lobbantottad a szívemet :83: Istenem, mit meg nem adnék azért hogy létezz :=.=: ... :ömm: *kikapcs*
Jaj de hihetetlen régen láttam én legutoljára KHR részt... a Gyűrű Konfliktus-os részek végéig láttam, onnantól a mangát olvastam, de azt is abbahagytam már mert először lemaradtam, aztán nem tudtam pótolni, stb, stb :ömm: Hibarit, Dino-t meg Yamamotot is szeretem, meg Tsunát is persze, :D De Dino és Hibari olyan keveset szerepelnek/szerepeltek :<: Viszont Gokudera-kun... :<3: Megnézni emberek! :>.<: Támogatom Deit a kampányban ×D Kultanime, tényleg :^_^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:13 | |
| Jajj ne! Dei megfertőz mindenkit ezzel az Animével! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:19 | |
| mienfertőzés??? ez nem fertőzés,ez áldás XD jó ez az anime :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:21 | |
| NEEEEEEEEEEEEE!!! Elkaptátok!!! :O.o: :nem: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:23 | |
| ez az anime angyal szárnyakon repul nem denevér szárnyakon.nézd meg a nővéreddel és majd meglátod :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:25 | |
| Én már láttam egy részt! T-T DE Tobi emlákezz! Tegnap együtt utáltuk ezt az animét! Ne csináld ezt. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:27 | |
| mert akkor nem néztem még meg. pedig csak az 1. rést láttam.de majd megnézem a többit is. kivancsi vok rá :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:34 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 10:56 | |
| ez is jó rész volt.még semmi olyasmi nincsen benne amitől 16 körösnek kellene lennie XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:00 | |
| Aha, az elsők viccesek (: A harcolós részek kicsit később jönnek XD Előbb edzeni kell XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:03 | |
| a dinamitos srác XD de nem értem.azért harcolt tsunaval mert ő akar lenni a 10-ik de utána monjda hogy nem is akart a 10-ik lenni. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:07 | |
| Hát csak nem gondolta hogy Tsuna jó 10. lenne és ki akarta iktatni XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:08 | |
| azért ez k*csögség volt.de jó volt fogta a sok dinammitot és dobálta XD majd a 3-ikosokat XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:12 | |
| Nekem a röpimeccs tetszett XD Az jó volt XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:13 | |
| ha szerencséje van nem veszítette el teljesen a férfiasságát XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:19 | |
| Egy kicsi talán megmaradt XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:21 | |
| hehe XD keményen johetett a labda.félméterről XD belegondolni is rossz mi lett volna ha én vok ott XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 20 Aug. - 11:26 | |
| De hogy felszisszent már mindenki XD Meg Ryoheinek az a beszólás XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 21 Aug. - 0:36 | |
| Hehe ×D A férfi legfontosabb szerve, vagy mi? :naruto-lol: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 21 Aug. - 10:23 | |
| ja.sztem ha hasontalálja akkor meg kidobja a taccsot XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 21 Aug. - 21:51 | |
| Vagy úgy végzi ahogy Gokudera szokta ha meglátja a nővérét XD (Ha még nem értél oda ahol megjelenik Goku nővére akkor nem értheted... de majd meglátod XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 21 Aug. - 21:57 | |
| már elértem oda. Tsuna háztartás tan tanára lesz vagy mi.megtanítja ilyen főzési izékara nem? XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Animék, mangák | |
| |
| | | | Animék, mangák | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|