꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 17 Aug. - 16:09 Push-up
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 20 Aug. - 12:28
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 20 Aug. - 12:38 Loooool
De csak a We're not as bad as France résznél jöttem rá hogy melyik szám is ez XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 20 Aug. - 12:39 Van még X'DVIDEO LOL XD "As I watched the TV screen Could not believe it, Bobby Green My Gran would not have Dempsey score She'd have saved it even though she's 94" XX'D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 20 Aug. - 12:44 Ez megint csak looool
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 29 Aug. - 15:47 Ez véletlenül jött be egy másik videóra xD De tök jóóó :3 Szeretem a Szinbádot
Meg Eris-t *,* XD
VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Aug. - 18:28 Oszt őt miért?
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Aug. - 18:31 Mert ˇ,ˇ
LOL XX'D Oké, ki tudja úgy végignézni, hogy közben CSAK a középen táncoló lányra (Miku-ra) figyel?
VIDEO (Am a két szőke direkt táncol olyan bénán XD)
Én az elején próbáltam ráfigyelni, de LOL XXXXXXXXX'''''''''''DDDDDDDDDDDD Ahogy a leghátsó beáll terpeszbe és táncolni kezd, na onnan észre se vettem Miku-t XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Aug. - 18:41 Az első 5 másodperc után feladtam...
XD Mivel azt figyeltem miért nem mozdulnak már meg XD
És végig se néztem a videót
xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Aug. - 21:12 lololololol ×,,,,,,,,,,,,,,,,D Nagyon naaaaaaaagy, könnyesre röhögtem magam rajta ×D Miku a rendíthetetlen ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Aug. - 21:20 Na jó, végig nézem én is...
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 31 Aug. - 21:20 Na jó, ez kész X'D
VIDEO Először gondoltam magamban, biztos tök sz*r, de mindegy nézzünk bele... De csak elröhögtem magam rajta
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 2 Szept. - 21:25 Hm... semmi reakciót nem kaptam erre a videóra...
Talán erre
VIDEO Aki ismeri a Rossz PC Játékokat, az tudja ki Freddy, de anélkül is jó :D XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 3 Szept. - 14:56
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 4 Szept. - 21:32
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 4 Szept. - 21:49 Ez olyan fura
De jó XD
Ez egy izzadságcsepp akar lenni, igaz?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 21:34 Nem, esőcsepp szerintem XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 21:37 De hisz egy emberről cseppen le, miután kijött a mirigyből
XD
És ööö...
VIDEO A szemöldököd meg nem tom milyen... Égi objektumhoz hasonlíthatnám! XD
Meg...
VIDEO Hát ez is fura...
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 21:54 Az elsőbe... legalább helyesen írták volna oda hogy PLASZTIK
...áh mindegy, am jó volt xD
A második meg... no comment >,>
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 21:59 VIDEO Az egy dolog hogy nem tudja Budapest melyik ország fővárosa, de tudja már hogy Franciaország egy ország-e, és tudja már hogy melyik város Franciaország fővárosa! X'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 22:10 LOL ezt már láttam XXX'D Hoztam én is valamit... Len ugye Sakkun "szinkronhangja" ezermegegy idézőjelben xD Csak nézelődtem, mikor megtaláltam ezt XXX''''DDD Mindentől eltekintve... nekem tetszik maga a mozgás, és ahogy meg van animálva ˇ,ˇ Bizarr hogy mindezt egy kissárchoz kell kötnöm, de tetszik a tánc XD (Táncolhatná mondjuk Rin, máris nem állna a hátamon a nem létező szőr XXXD)VIDEO
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 5 Szept. - 22:31-kor.
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 22:18 Vááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ×,D :=o=: Ez baromi aranyos ×D És... hát kövezzetek meg, vagy nézzetek h*lyének vagy nem tudom, de... annyira de annyira el tudom képzelni a helyére Sakkunt ×,,,,,,,DDDD Én nem tudom, de valahogy... ×D Nagyon el :3 ˇˇ ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Szept. - 22:27 ...?????? XXX'D
Öööö... még egy kicsit
XXXXXXXXXXX''''DDDDD ..?!???? >o> XD
Oké
...
egyébként én is, nagyon gáz? XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 6 Szept. - 18:35 Hát... az a helyzet hogy én is eltudtam képzelni rá...
X'D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 8 Szept. - 20:59 VIDEO Lol, ez dejóóó :tra-la-la: "Vizipáp :3" XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.