꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Nov. - 18:46 | |
| Akkor... hozzájuk fűzök valamit | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Nov. - 19:36 | |
| De rossz kis versenyzők vagytok!!! xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Nov. - 19:53 | |
| Küzdünk ezért a nemes célért XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Nov. - 18:52 | |
| És a jutalom becsület... dicsőség... és tisztelet... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Nov. - 18:55 | |
| Meg a meztelen nőkiiizéFÉRFIAK!! X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Nov. - 18:58 | |
| Én nem akarok meztelen férfiakat egymáson | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 15:45 | |
| BOLDOG SZÜLETSÉNAPOT KÍVÁN SASUKE 000 -nak A CSEVI CSAPATA!!! :DJólvan torta helyett ez lesz,csak azért kapod mert ezzel a képpel volt dolgom! ;) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 15:47 | |
| Boldog Szüliiiiiit!! Juj de guszta *,* xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 16:10 | |
| Boldog szülinapot =D
Tobi, most megéheztem :ikillu: X'D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 18:35 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 19:09 | |
| Én már írtam neki face-en, de azért itt is boldog szülinapoooooot! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 19:20 | |
| Bocs hogy témát váltok xD Ónoseső Az ónoseső miatt nem tudok holnap matek zh-t írni Megint Mert paranoiás vagyok Kocsiba se szívesen ülök ha sz*r az út, nemhogy buszba... xD Jó mondjuk még nem gond, mert ez a 2. zh, amiből lesz pót jövőhéten, és így majd megírom akkor, de... eddig ez lesz a 3. matek zh és én egyet se írtam meg XXX'D De nem gond, nem gooond :3 Az elsőt majd úgy 2 hét múlva írjuk meg azt mondta a tanár (ketten XXD csak én nem írtam meg, meg egy kínai srác, Li Yongen |D), úgyhogy így nincs vész xD De tanulás & kutatásra úgyis be kell mennem, abból nincs pót zh ^^' De az szerencsére csak kettőtől van, addigra talán biztonságossa teszik az utakat xD (Mert nem hiszem hogy ezt reggel fél 7 előtt megteszik, nem bízok bennük xD) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 19:25 | |
| Nagyon köcce mindenkinek :D:D:D naon kedvesek vagytok és Koffeey az szívás :P |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:24 | |
| Tőlem is boldog szülinapot Sasuke!!! ^^
És fúj ónos eső >.< Ide is azt jósoltak holnapra, úgy utálom. Sokszor els*ggeltem már az utcán ×D De jó, van nálatok egy kínai fiú? :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:30 | |
| Aha, angol-matekon :D Meg olaszok is vannak vagy 5-en, de őket szinte sose látni xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:37 | |
| Shanna, ne feledd te férjnél... izé, Finch-nél vagy | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:45 | |
| köcce Shanna :D és olaszok????XD |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:50 | |
| Persze hogy Finch-nél vagyok, nem felejtettem el ˇ-ˇ De attól még nem lettem immunis más férfiakra ×D Neki is megmondom ha valaki jól néz ki szerintem ˇ,ˇ ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 20:50 | |
| És ő megmondja neked ha lát egy jó csajt? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 30 Nov. - 21:15 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|