꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 28 Júl. - 20:25 | |
| Elvetted az időm Shanna, de nem baj, Gratulálok. xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 28 Júl. - 20:43 | |
| Kakuzu a te időd már lejárt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 28 Júl. - 20:56 | |
| Ez nem fair XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 13:16 | |
| Áhh, dehogyisnem Mindig tied volt az első,ideje volt, hogy végre más is sorra kkerüljön | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 14:15 | |
| - Koffeey írta:
- Ez a topik vagy a csevegő am? :D (Dani lesz a jövendőmondónk :O :P)
a csevegőben asszem a tiéd lesz itt a cseviben lesz az utolsó hsz Shannáé :B]: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 14:31 | |
| Nem, csakis az én időm lehet, a tiétek nem! XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 18:42 | |
| Ez van kakuzu Az Elsőfokú Lineáris Birodalmad már nem olyan erős mint volt,a tobb kisebb,és kevés nagyobb hatalom elgyengítette XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 19:24 | |
| Hínnye, a Lineáris Birodalmam! Nem akartam, de úgy látszik hogy be kell vennem a Molekulabontó atomgenerátor xionziont! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 19:30 | |
| Azt nem lehet,hiszen azt csak 2143-ban találták fel,és még csak nem is a lineáris birodalom volt az ameik feltalálta Szal ez csak kamu volt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 20:33 | |
| Nem bizony, mert azt a jövőbeli szövetségeseink találták fel, az Orbit Quarters! Majd azt visszaküldték nekünk a jövőből, szóval most a mienk bizony! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:28 | |
| Akkor tessék! Itt van! A molekulabontó atomgenerátor xionziont!!! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:28 | |
| Hmm... tudom hogy rizs, meg az a zöld izé is finom de.... olyan gusztustalan XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:36 | |
| Ez nem valodi!!!!! Ezt csak photoshoppal,paintel vagdostad össze!! Te csaló!!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:38 | |
| Dehogynem! Ez az igazi, valódi, hamisítatlan, mindenkimásszámáramegszerezhetetlen molekulabontó atomgenerátor xionziont!!! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:42 | |
| Undi lucskos rizs | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:43 | |
| HAZUDSz hazudsz pokolra jutsz!!! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:49 | |
| Az undi lucskos rizs csak álca! Valójában... így néz ki... És ezt elrejtették a lucskos rizskupac belsejében! Tücsökpöcs... XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 29 Júl. - 22:51 | |
| Megmondtam,h csak kamu kép | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 30 Júl. - 17:47 | |
| Hát nemtom Én nem hiszem h részt veszek,még a kísértetház is magas nekem,de aki kalandra vágyik ,annak én is ajánlom ezt a küldit :D :^^: Jah és kijött a Naruto shippuuden 170-171. rész,ez ilyen páros :D Öszintén megvalva,nem erre számítottam,de nem spoilerezek,tessék megnézni :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 30 Júl. - 21:24 | |
| Hát, én sem megyek bocs XD Az a két rész filler ha jól tudom | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 30 Júl. - 21:28 | |
| Én mennék, de kivel? Egyik karakteremnek semmi oka nincs konohai csapattal menni + már túl sokszor kereszteznék egymás útját Koruval, a másiknak pedig semmi köze a hokagáhez, hogy az esetleg megbízná... Meg Saegiru amúgy is már 2 pontos küldin is van, ami a max... esetleg ha megvárnátok a kísértetházasnak a végét... akkor még lehet megfontolnám ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 30 Júl. - 21:33 | |
| Lol, Niee-t és Korut az isten is egymásnak teremtette XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|