꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:21 | |
| VAgy készül adni neked egy virtuális pofont xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:22 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:24 | |
| 2. figyelmeztetés szabály szegésért kakuzunak!!! xD Tilos az olyan hsz-ek írása,amely csak egy emotikont tartalmaz, Főleg a Cseviben,de amuyg mindenhol | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:25 | |
| Te nem vagy modi, nem figyelmeztethetsz! majd én figyelmeztetem magam! Kuss legyen, én! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:25 | |
| CSak hulyéskedek te gyök xD De amugymeg igazam van x'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:27 | |
| Valami sokkot kaphatott az örömtől, vagy... vagy tényleg leverte a gépét XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:30 | |
| Leverte a gépét,ugye mondom * hibáztatja magát a jóslatért * | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 19:34 | |
| Belekezdtek Finch 3 napos szexrituáléjába | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:08 | |
|
Jajajajajajajajajjjj lol, ezek a teóriák ˇ;ˇ ×D Mielőtt kifejtem örömteli véleményem, halljátok hát a sztorit, jogotok van az igazsághoz;
Először is Shanna volt zuhanyozni délután, mert Shanna leizzadt és lószagú volt, mert voltak lovagolni egy közeli lovardában. Szóval Shanna zuhanyozott, aztán kijött és levetődött az ágyra, mert ott szokott hasonfekve SzeJázni ˇ;ˇ Ami amúgy gyilkos a könyökének, de ha asztalnál ülne, már púp nőtt volna a hátára. Szóval SzeJázott. Írt Korut a Quick-be, közben látta hogy van PM-je is, de a PM-eket mindig utoljára nézi meg, szóval a Quick után ment a Duma Topikba. Ment a CseVibe utána és visszaolvasott és akkor Shanna -> , és közben "juhhéé"zott. Bejött Finch hogy Shanna minek örül ennyire, és akkor Shanna; - Jujujuj képzeld Csuppika! Enyimé lett az uccsó háesz a CseViben!!! Örüljél velem!!!! Erre Finch; -Miazaháesz? -Hozzászólás o3o -Jaaaaa..... és a tied az utolsó???? Hát ez hihetetlen!!! -Ugye? -Nem. És Finch elment. Shanna utána akart menni, de mivel az internetzsinór az ágy szélén lelóg Shanna lába mellett, Shanna lába kirántotta a zsinórt ahogy szállt le az ágyról, aminek így letört a pöcke és nem tudta Shanna visszaerőszakolni a gépbe, úgyhogy Shanna kétségbe esett és gyorsan elszaladt a boltba hogy vegyen internetkábelt, amit se olaszul se angolul nem tudott hogy hogy kell mondani, de a boltos okos volt és megértette hogy "internet vájör" és adott Shannának. Aztán Shanna hazament, vacsorázott és most itt van és elmondta a történetet
JUJDEÖRÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!!!!!!!!!!!! Hülye vagyok, de nemérdekellll, úgy örülök nekiiiiiiiiiiii ×3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:14 | |
| EL sem hiszem,h igazam volt O.o Kellett nekem leirni, Shanna gép elromlását <--Megérdemeltem Ja és ez jó kis novella lett xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:32 | |
| Lol, jó kis sztori A képek azok X'D Gondoltam én hogy azért nem voltál mert elmentél XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:36 | |
| Szerintem van egy Shanna érzelmek raktára, és abból vannak XD Légy áldott Olasz boltos ember :pacsit!: X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:38 | |
| Hát böngészőkről szedi őket xD Körözi Hachiko-t?,az azé nagy szó O.o Olaszban kevesebb a gyopottagyú emberek száma,és SHanna-nak szerencséje volt abban,h egy értelmes ömbörke állt a púlt mögött | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:38 | |
| Amúgy most nem értem. Kihúzódott a kábel, ezért újat kellett venni vagy mi? XXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:42 | |
| Nem kihúzódott, hanem kiRÁNTOTTA a lábam ×D Ezért eltört a pöcök, ami a helyén tartja a gépben. Nézd meg a sajátodat, látni fogod miről beszélek ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:43 | |
| Jaah, oké XD Megértettem :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:44 | |
| NA gratulálok Nálam általába elottem van a gép,amiben a kébel be van dugva,igy max a kezem tudná kirántani egy hirtelen reflexet követően,de a lábam.... O.o CSak nem a lábaddal SZejáztál? O.- xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:46 | |
| Shanna szeret a lábával gépelni XD Gondolom a gép előtte volt, viszont a kábel mögé ment, ezért a kábél az útjában volt amikor Finch után ment volna :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:49 | |
| Ahgy Dínó mondja ×D A kábel az ágyon megy végig és a lábamnál megy le ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:50 | |
| Wháhááá, tudtaaam És Shanna, milyen érzés életed első utolsó hsz-e? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:50 | |
| Jó tanács,Legközelebb jobban figyelj oda ;) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:54 | |
| Legközelebb kecsesen kiemelem a lábam ˇ,ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:55 | |
| Legközelebb ne fuss Finch után XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 5 Aug. - 21:58 | |
| Helyes :D Én meg Kisame-val beszélek,és lehet,h visszatér közénk!! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|