꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
|
+4Shanna Dínósbácsi Dani Koffeey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:20 | |
| Oh, kössz ×,,D Én vagyok a beképzelt francia picsa? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:22 | |
| Ezt vetted le abból hogy fennkölt akcentus??x'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:22 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:30 | |
| Hát nekem tetszik, mert szépen mutat mindent :3 Viszont a smiley-k, igeeeen... hát az egy FOS. Mi az, hogy nem mutatja őket oldalt?! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:32 | |
| Én először azt hittem azért nem mutatja mert lassú és nemtud betölteni:'DD Kuu-chan, a neved.. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:33 | |
| Szépnek szép, meg tetszenek nekem is a gombok:D Meg tényleg modern, azt is mondta valaki feljebb, de az emotikonook x'D Meg van hogy széles, van hogy össze van nyomva, nem nagyon tudja eldönteni mit akar xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:37 | |
| Igen, a Proto-s verzióra állítottam a nevem (jajj, tényleg, oda is én lógok mineenkinek XX,D), mert így rövidebb és a modis listát sem húzom szét, meg szegény Jigokum neve is felszabadul x,D Csak azért regeltem ezzel a névvel (mmint. Jigoku Mamono), mert a legtöbb fórumon, ahol eddig tag voltam, az volt a követelmény, hogy a karid nevével regelj. De itt nem, sőt, még több karit is csinálhattam... így jobb a békesség | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:39 | |
| Olyan furcsán van idenyomva bal oldalra, legalábbis nekem, akkor már miért nem középen? ×,D Oh, gomen, olasz, igen ×,,,D Kuu-chan nevén én is meglepődtem, de milyen jól mutat máááár! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 16:47 | |
| Na, nekem most visszatért a gomb XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 12 Jún. - 21:20 | |
| Azóta nekem is a helyén van, bár az elhelyezkedés még mindig csúszkál xD Közben... nem is hiszem el hogy már június közepe lesz... valaki befoglalja esetleg a júliust?:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 13 Jún. - 7:01 | |
| Ha másnak nem kell, akkor nekem lehet | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 13 Jún. - 9:57 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 14 Jún. - 17:51 | |
| Figyelitek, hogy folyamatos változtatások vannak, kijavítja a hibákat ez az új szövegdoboz? :D Pl már nem csukódik be az emotikon ablak választás után, így nem kell folyton megnyitni, ha többet akar berakni az ember (igaz így meg az idegesít, hogy írnék, de még ott van ×D), meg kép beillesztésénél sem kell már kivenni azt a http://-t amit eddig ő előre berakott magának :,3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 14 Jún. - 17:57 | |
| Az emotikonos dolog nekem is feltűnt, de te így figyeled a dolgokat?:'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 14 Jún. - 19:34 | |
| Ez engem eléggé zavar, mert gyakran eltakarja a már berakott emotikont és nem tudom, hogy most akkor berakta-e vagy sem, és így eredményként vagy hatszor rákattintok, mire hatszor berakja | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 14 Jún. - 19:54 | |
| Igen, most már én is úgy vagyok vele, hogy inkább zavar így, jobban, mint eddig ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:20 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:21 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:26 | |
| Milyen jól néz ki a SzeJa japán betűvel*3* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:31 | |
| Az biztos:D De legyünk őszinték... Ha a szejába felbukkanna egy rakatt titán meg olyan nagyon hatalmas bőr nélküli is, akkor a szeja karakterarzenálja simán beaprítaná őket | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:33 | |
| Hát igen, meg vannak hozzá az embereink:''''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:34 | |
| Én megnézném a karaktereket egyenruhában és 3D Manőver Felszerelésben | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:36 | |
| Igen bár én olyan ketyeréket nem is adnék nekik:'D Saját erőből amilyük van mondjuk a Shippuuban:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:37 | |
| Jaja, gazdálkodjanak csak abból:'D Nem lennének úgy sem nagy hátrányban:D De én is szívesen megnéznék mindenkit az egyenruhában*-* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 20 Jún. - 12:38 | |
| AZt nem mondtam hogy egyenruhát nem húzhatnak:P:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|