:=o=: Jútúb leszedte a vidimről a copyright-ot!! :D Megint van alatta zene, és az a zene amit én raktam oda X3 (Régebben folyton a nyamvadt copyright-tal jött és leszedte az animés videók feléről a zenét )
De már újra jó :D Kicsi Deidarás vidiiiim Már jó régen csináltam... attól... tetszik? ^^' Lehet hogy nem valami nagy szám, de sokat szenvedtem vele anno (az ütemre vágni a villogást... bleh X,X) és nagyon szeretem :3
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Na ez most kész, ezen itt meghaltam mikor megláttam... a szövegeket nem én találtam ki, loptam a rajz készítőjétől X'D
Naruto: *szörnyű felismerés* NEEEEEE!! AKÁRKI MÁST CSAK ŐT NE! Shikamaru: *kifejezéstelen arc* Nem meglepetés ez a megrázó szituáció... előre láttam a szuper-stréber képességeimmel... Kakashi: *sokk* Ez volt Juno-val és Keiko-val is a 13. fejezetben! Tiltott szerelem! Ino: *rémült sokk, pirulás* A fenébe is, nem rossz darab... ú-úúgy értem, Hülye Homlok! Nincs még vége! Akkor is megverlek szerelemben! Kerül amibe kerül!! Lee: *szipog* S-sakura-chaann... Tobi: *jófiú póz* Ez az! Cserkészd be a diáklányt Senpai!! Sasuke: *emo roham* WTF?! DeiSaku?! NEM AZÉR' ÖLTEM MEG HOGY EZ NE TÖRTÉNHESSEN MEG?? Hinata: *pirul* Ez... ez azt jelenti hogy Kishimoto átengedi nekem Naruto-t? Sasori: *dühroham* Deidara te szemét, azt hittem az én ukém vagy!!
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 8:00
Hát ez tényleg kész! Mindenki dumája kész, de valahogy Tobi dumája a legjobb XD Főleg ha elképzelem ezt azzal a hanggal amivel beszélni szokott
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 19:42
Jó kép... xDDD
A hozzászólást KINata-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Jún. - 17:10-kor.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 19:59
E... ez tiszta én vagyok XD De miért is? XD És még egy fontos kérdés... mit szívott az aki ezt az animét készítette? XXD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 20:08
Mert...Mert rád emlékeztet, azt nem mondom, miért, mert félek, h sértésnek veszed...Poénlány. xDDD
Nem tudom...Azt amit az Excel Saga,Bokusatsu tenshi Dokuro-chan, stb. készítője... xDDD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 20:22
Nem venném én sértésnek XD De mellesleg viszonylag felismertem benne magam Fura...
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jún. - 20:54
XXXXX,D Hát ezek...sokkolóan jókxD A vidid tök teccett, Koffeey!^^
Az a DeiSaku kép gyilkos Sasuke emo rohama ×D A vididben Koffeey nagyon tetszik ahogy ütemre pakoltad őket, meg követik az ütemet és úgy villognak, mozognak, baromi jó :D Dínó 2.0 Female ver. released Soon avaible in stores
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Jún. - 23:28
Narutónak az a fej a DeiSaku-sonXD Gyorsan le is mentettem;D Az a videó kicsit túl hiperaktív...kicsitXD Nagyon tetszik:P
Dínósbácsi
Neme :