꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Képek, videók

Go down 
+6
Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Képek, videók - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 11:40

de én rögtön beteges röhögésben törtem ki Képek, videók - Page 37 48616
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 13:39

Akkor veled van a baj... ˇˇ XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 14:31

KINatának asszem ismerős lesz az alapszituáció X'D

Pipirupirupiru pipirupiiii Képek, videók - Page 37 73695
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 15:21

Na jó, ez mi ez? Képek, videók - Page 37 102733 XXD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 21:21

:=o=: Jútúb leszedte a vidimről a copyright-ot!! :D Megint van alatta zene, és az a zene amit én raktam oda X3 (Régebben folyton a nyamvadt copyright-tal jött és leszedte az animés videók feléről a zenét Képek, videók - Page 37 139263 )

De már újra jó :D Kicsi Deidarás vidiiiim Képek, videók - Page 37 613170 Már jó régen csináltam... attól... tetszik? ^^' Lehet hogy nem valami nagy szám, de sokat szenvedtem vele anno (az ütemre vágni a villogást... bleh X,X) és nagyon szeretem :3

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 21:54

Jó, de miért nem emlékszem én erre a videóra? Képek, videók - Page 37 102733 XXD
Ezt érdemes végignézni XD
https://www.youtube.com/watch?v=eC2jV8sCv1c&feature=related
Hát... Képek, videók - Page 37 102733 No komment... Képek, videók - Page 37 120865 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 0:05

Savascici 2.0 :D

Öhömm... 18+ X'D És no comment xD
Képek, videók - Page 37 2wn91mh
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 8:27

Hát ööö... Képek, videók - Page 37 872991
Hidan elég őrült fejet vág szex közben Képek, videók - Page 37 120865
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 23:31

Ez fájdalmas, jaj de beteg, basszuskulcsXD De ez is:
Képek, videók - Page 37 Narutololz
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 23:22

Na ez most kész, ezen itt meghaltam mikor megláttam... a szövegeket nem én találtam ki, loptam a rajz készítőjétől X'D

Képek, videók - Page 37 No6bms

Naruto: *szörnyű felismerés* NEEEEEE!! AKÁRKI MÁST CSAK ŐT NE! Képek, videók - Page 37 612322
Shikamaru: *kifejezéstelen arc* Nem meglepetés ez a megrázó szituáció... előre láttam a szuper-stréber képességeimmel... Képek, videók - Page 37 682940
Kakashi: *sokk* Ez volt Juno-val és Keiko-val is a 13. fejezetben! Tiltott szerelem! Képek, videók - Page 37 278431
Ino: *rémült sokk, pirulás* A fenébe is, nem rossz darab... ú-úúgy értem, Hülye Homlok! Nincs még vége! Akkor is megverlek szerelemben! Kerül amibe kerül!! Képek, videók - Page 37 280351
Lee: *szipog* S-sakura-chaann... Képek, videók - Page 37 574382
Tobi: *jófiú póz* Ez az! Cserkészd be a diáklányt Senpai!! Képek, videók - Page 37 727326
Sasuke: *emo roham* WTF?! DeiSaku?! NEM AZÉR' ÖLTEM MEG HOGY EZ NE TÖRTÉNHESSEN MEG?? Képek, videók - Page 37 811291
Hinata: *pirul* Ez... ez azt jelenti hogy Kishimoto átengedi nekem Naruto-t? Képek, videók - Page 37 514184
Sasori: *dühroham* Deidara te szemét, azt hittem az én ukém vagy!! Képek, videók - Page 37 856137
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 8:00

Hát ez tényleg kész! Képek, videók - Page 37 84382
Mindenki dumája kész, de valahogy Tobi dumája a legjobb Képek, videók - Page 37 97745 XD
Főleg ha elképzelem ezt azzal a hanggal amivel beszélni szokott Képek, videók - Page 37 97745 Képek, videók - Page 37 97745 Képek, videók - Page 37 97745
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 19:42

Jó kép... xDDD

A hozzászólást KINata-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Jún. - 17:10-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 19:59

E... ez tiszta én vagyok XD
De miért is? Képek, videók - Page 37 120865 XD
És még egy fontos kérdés... mit szívott az aki ezt az animét készítette? Képek, videók - Page 37 603176 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 20:08

Mert...Mert rád emlékeztet, azt nem mondom, miért, mert félek, h sértésnek veszed...Poénlány. xDDD

Nem tudom...Azt amit az Excel Saga,Bokusatsu tenshi Dokuro-chan, stb. készítője... xDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 20:22

Nem venném én sértésnek XD
De mellesleg viszonylag felismertem benne magam Képek, videók - Page 37 968628 Fura... Képek, videók - Page 37 102733
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 20:54

XXXXX,D Hát ezek...sokkolóan jókxD
A vidid tök teccett, Koffeey!^^
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 21:24

Ez a videóóó X'D Szeretem a zenéjét is :D XD
Köszi Jigoku X3
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 21:33

Koffeey, a vidid kezdő zene számának címét nem tod? túl rég hallottam teljesben, pedig anno még egészen tetszett. :) Képek, videók - Page 37 196731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 21:50

Fúú... Madonna, arra emlékszek, de hogy melyik száma... Képek, videók - Page 37 534553 *utánanézett* Ja de megvan :D Madonna - Die Another Day (<- Jútúb link)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 22:32

Jé, Jigoku még éééél! Képek, videók - Page 37 123558 XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 23:23

Az a DeiSaku kép gyilkos Képek, videók - Page 37 84382 Sasuke emo rohama ×D
A vididben Koffeey nagyon tetszik ahogy ütemre pakoltad őket, meg követik az ütemet és úgy villognak, mozognak, baromi jó :D
Dínó 2.0 Female ver. released Képek, videók - Page 37 727326 Soon avaible in stores Képek, videók - Page 37 212874
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimePént. 11 Jún. - 23:28

Narutónak az a fej a DeiSaku-sonXD Gyorsan le is mentettem;D
Az a videó kicsit túl hiperaktív...kicsitXD Nagyon tetszik:P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 16:49

Még egy "picit" hiperaktív videó :^^:

Nézzétek, megint itt vagyok benne Képek, videók - Page 37 196731 XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 17:41

Jah, te is pózolsz a tükör előtt mikor azt hiszed nem látunk Képek, videók - Page 37 30386
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 19:28

Nem iis!!! Képek, videók - Page 37 856137 ><
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 37 Icon_minitime

Képek, videók
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Videók és animációk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: