꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

*Megbeszélés*

Go down 
+4
Tobii-zuzu
Joey
Sassy
Dínósbácsi
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Sassy
*
*
Sassy

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

*Megbeszélés* - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 23:53

Jól elvagytok azzal a játékkalXD
És mi lesz már Ku-channal és Ru-channal? (Félreértés ne essék, Ru-chan az nekem Saegiru:D) Megálltatok az izgalmas résznél *Megbeszélés* - Page 4 795967
Vissza az elejére Go down
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 8:33

XD Elnézést, most épp egy szerepezés elejét kezdem, azt bepötyögöm, aztán írok ide egy választ, mert már engem is idegesít, hogy mindenhol befagyott szegény Kuu-chanemxD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 8:43

Ku-chan, Ru-chan? *Megbeszélés* - Page 4 568962
Mi lesz még? No-chan, Sy-chan, Na-chan, Ey-chan? XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 8:44

Ahogy mondod!=D
Akár ez is lehetséges...xD
Valami ellenvetés, Dínó?=DDDD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 14:35

Dejó dejó, úgy várom a folytatást:D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeKedd 8 Jún. - 22:44

Én is X3

Am... azt a Konohai napok nevezetű szomorú játék-próbálkozást lezártam xD Töröljem? Csak mert évmilliók óta csend van, ami mondjuk az én hibám mert én jönnék benne, de Dínót már nem sok minden motiválja szerepjátékra, szóval... a'sszem feleslegesen folytatnám ^^'
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzer. 9 Jún. - 23:37

Ejj Dínó :ikillu: Nó-san *Megbeszélés* - Page 4 468785

És csatlakozok, folytatááááást :tra-la-la: Kezd Alatsuka hiányom lenni ×'D *kezdődik megint*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 10 Jún. - 18:35

Én írnék bele de én nem játszok... In-chan. xDDD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 17 Jún. - 15:58

Nekiállok, amint a gép meg lesz javítva...><
*mostanában azért nincs fent, mert bexart az egy szem otthoni számítógép*
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 17 Jún. - 21:41

Én is itt paráztam mert vmelyik nap leöntöttem teával a laptopot ^^' Féltem hogy meghal xD De túlélte... tapad kicsit a billentyűzet, de am semmi baja xD
Jobbulást a gépednek :<
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 18 Jún. - 9:42

Ajánlom neki hogy gyógyuljon meg *Megbeszélés* - Page 4 486739*Megbeszélés* - Page 4 391841 És jöhess vissza minél gyorsabban ^^
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 24 Jún. - 11:28

Én is...olyan Szeja-elvonási tüneteim vannak, hogy itt haldoklom....><
=((((((( De már haladok, mert már Viktor nekiállt a drágaságnak *-----*
Komolyan mondom, ha Viktornak sikerül meggyógyítani a gépet, kirakom a képét a falra, mint Masutatsu Oyamáét apu xD
Meggyógyul a gép gyerekek, innen el sem lehet majd üldözni, még puskával se! n_____n
Mert ilyen félperces felugrásokkal a városi könyvtárban meg hasonlókkal nem jutok előlrébb....><

Jaj, mielőtt elfelejtem!
Koffeey!^^
Legyártanál a Szejának egy bannert?^^
Csak hogy ki tudjam rakni az oldimra.^^ (feltéve, hogy még áll a társoldiságxD)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 24 Jún. - 13:25

Hajrá Viktoooooooooor!!!!! *Megbeszélés* - Page 4 580731 *pozitív energiákat sugároz neki*

Jaahh, igenigen :D Csináltam, bepakoltam egyelőre >>ide<< és megszavazzuk xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 11:10

Mostanában egyre többet post-olok magamra *Megbeszélés* - Page 4 534553 24 óra ide vagy oda -,-"
...
Na mindegy xD Ezt most azért írom le, mert én nagyon szívesen kijátszanám a folytatást és befejezést ^^ Mert véééhéhégre szerepjátékosat álmodtam X3 (Mondjuk egyszer álmodtam már Haruhival, ahogy elgyepálta Hidant O.O" XX'D) A'sszem az új aláírásom és a KHR közös hatása alatt voltam este xD

~|~
Szóval az volt, hogy Jigoku véletlenül egy ilyen eldugott kis portálszerűségizén (ez nagyon ködös @,@) a 6 évvel későbbi jövőben lyukadt ki :D Egy kis erdőben volt, és mielőtt még komolyabban lett volna ideje elgondolkozni, robbanásokat hallott nem messze tőle (ez a mondat xD), meg füst kavargott, meg miegymás, mint egy kisebb csatatér xD Aztán látott is valakit a levegőben, aki leginkább egy anbu harcosra hasonlított, és aki nagyon keresett valamit odalent. És akkor valaki a fák közül felugrott hozzá és próbálta leszedni őt a levegőből, és miután sikerült, lenti közelharcos jelenet következett XD Amit olyan szépen összerakott az agyam hogy nagyon X3 De végül az anbus egy ügyes mozdulattal messzire elrúgta magától a másikat, aki kisebb-nagyobb robajjal Jigoku mellett ért földet. Miután elült a por meg felállt a valaki, kiderült hogy 6-évvel-későbbi Saegiru volt az :D (Milyen pontos a memóriám álmomban, pont úgy nézett ki mint az aláírásomban XD) Akkor ugye mindkettőjük részéről jött a gyors szemelkerekedős jelenet, de Saegiru gyorsabban kapcsolt és berángatta Jigokut a legközelebbi bokorba, intett neki hogy maradjon csendben és a bokor másik oldalán kimászott és visszaszaladt az anbus felé. Újabb "csatahangok" meg kisebb robbanások jöttek arról, aztán nagyon nagy füst lett, Saegiru kirángatta a bokorból és elrohant vele a legközelebbi búvóhelyére ami valami kis barlangszerűségben volt. Ott akkor kölcsönös kikérdezés következett, előbb Jigoku elmondta hogy nem tudja hogy került ide, aztán Saegiru is elmondta hogy mi is történt ott kint pontosan (amit nem részletezek, majd ha talán tényleg kijátsszuk *,*), a lényeg a lényeg, az anbus a 6-évvel-későbbi Jigoku, akinek jelenleg fő feladata hogy 6-évvel-későbbi Saegirut levadássza, mert őt jelenleg nemzetközileg körözik :D
~|~

Kb eddig álmodtam, kicsit tovább (még szó volt arról hogy mi történt kb a 6 év alatt), de aztán anyum felébresztett -,- Minden esetre én nagyon-nagyon ki szeretném játszani, és főleg ugye Jigokura számítok, mert Jigoku volt az álmom szerencsétlen áldozata O.o xD De ettől függetlenül akármelyik karakter jöhetne ha szeretne, a 6 évvel későbbi énjét kellene kijátszani. Az sem lenne probléma ha túlzásokba esünk, pl Dínóval az előbb beszéltük hogy jönne Hahurival, aki azóta Hokage lett és ő adta ki először az elfogatási parancsot X'D Szabad játék lenne pont nélkül, csak saját magunk szórakoztatására...
Érdekel valakit? *Megbeszélés* - Page 4 29e0vh0 (Mert engem nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon X3)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 16:40

Hát ami azt illeti én csak hülyeségből mondtam hogy Haruhi adta ki ellene a körözést, de ha akarod felőlem Hokage is lehet benne *Megbeszélés* - Page 4 97745 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 16:47

Tudom, nem is mondtam hogy annak kell lennie xD Csak mondtam egy példát... hogy el lehet túlozni XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 23:55

:ójaj: Nekem baromira tetszik az ötlet, és szörnyű irigy vagyok, én sose álmodok ilyen jótXD
Még gondolkozok, nagyon szeretnék menni rá Iraka-channal, de ahhoz előbb össze kéne szedni az időmet meg magamat meg mittomén (látjátok milyen sűrűn vagyok ittT_T)... még majd jelzek h mi vanXD

Nagyon tetszik az ötlet>__< Amúgy is bírom mindig az ilyen időugrós cuccostXD A "Jigoku-párhuzam" meg aztán végképp kiverte a biztosítékot, meg tök kíváncsi vagyok az egészre:) Remélem ki lesz játsszva, meg egyáltalán hogy én is tudok majd benne játszani, de ez jelenleg nagyon nem valószínű, inkább csak hűséges, popcornnal felszerelkezett olvasó leszek:|

Ja és Jigoku, gyors javulást a gépednek!>_<
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 1 Júl. - 15:38

Köszi.^^
Remélem szegényke rendbe jön...><
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 2 Júl. - 12:46

Fúúú... először is, hát mondom felnézek, hátha történt valami érdekes. Látom új hozzászólások a Szabad játék témában... hát mondom bitta csak a megbeszélésben. És háhá, neeem *,* Kb ezt csináltam 5 percig:

*Megbeszélés* - Page 4 30wnqxl

Úgy örültem mint majom a farkának ×D És nem is hiába, ki vagyok elégítve virtuálisan ×'D Egyrészt azért mert naggggyon tetszett Jigoku ötlete az újdonsült erdővel, és ha több ilyen idéző pecsét is van ott, így már sokkal reménytelibben tekintek erre a harcra :D Eddig szegény Jigokut csak falnak szorítva tudtam elképzelni, Alus szemfogaival szemmagasságban D: (De persze nem fatális végkifejlettel... talán csak túlságosan anime-hiányom van már...) De ez így most nagyon tetszik, haajráá Ku-chan :3
Másrészt pedig... a seme-fanservice Alus részéről :ohohoho: Olyan k*vajóóóóóóóóóóóóóóó *Megbeszélés* - Page 4 468935

Ja és a másodszort kifelejtettem ×D
Ha lesz, én megyek erre a játékra, el nem tudtok zavarni az tuti ×D Felhasználhatom végre azt a Korus képet amit a múltkor hoztál nekem, a Mamuszos beütésűt... kis maffiózóm *Megbeszélés* - Page 4 367709 Remélem leszünk sokan, nekem nagyon tetszik :D
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 17 Júl. - 14:16

^^Megjavult a gépem, úgyhogy Shanna, mehecc a Sparba popcorn-ért, mert most nem lesz megakadásxD (részemről legalábbis biztosan nem^^)
:B]:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimeVas. 18 Júl. - 12:42

*Megbeszélés* - Page 4 468935 Juj de jóóó :D *rohan popcornt venni* Készen állok ×D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 23 Júl. - 14:53

Ááá, már nagyon készen állok *Megbeszélés* - Page 4 580731 ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 23 Júl. - 15:06

Már megposhad a popcorn XX'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 23 Júl. - 15:10

Az nem baj, van még bőven utánpótlás ×D *kiönti az előző adagot és hoz egy újat*
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitimePént. 23 Júl. - 18:44

xD Na jól van, nem váratom a közönségetxD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 4 Icon_minitime

*Megbeszélés*
Vissza az elejére 
4 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei megbeszélés
» Haru's HaruHaru Interview [Dangerious!] - megbeszélés

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Szabad játék //IC//-
Ugrás: