Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 31 Júl. - 13:11
És meddig tervez K.O.-ban lenni, mihez kezdjek vele addig? XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 31 Júl. - 13:13
Végülis ha ott helyben felpofozza vagy elkezdi elcipelni a fogadóba, akkor majd útközben felébredhet:D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 31 Júl. - 13:42
Ő aztán fel nem kotorja a földről, majd megbökdösi a lábával XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 31 Júl. - 13:44
Akkor majd arra felébred, na xdd
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Csüt. 15 Aug. - 22:31
A zárómondatot "Egyszer csak felkel"-ről átszerkesztettem "Egyszer csak felkel, hacsak még nem tette időközben"-re. Csak gondoltam szólok, hogyha netán még valahol a hsz közben akarod felkelteni
Mindenképpeeen*-* Pont eszembe is jutott most hozzá hogy mi lehet esetleg az a bizonyos küldi xD Mi lenne ha annak az amulettnek az elrejtése lenne a feladat, amit aztán az Amulettesben kellett megkeresni?:''''D És akkor elmennének oda arra az isten háta mögötti szigetre, megküzdenének a természettel...xD Nagy nehezen megtalálnák azt a föld alatti templomizét, elrejtenék oda, aztán Torvald megcsinálja alkímiával azt a mutáns izét amivel Koru, Ichiro meg Chikara harcoltak... na?:'D Most nekem ez annyira tetszik xD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Csüt. 5 Szept. - 19:02
Ja hogy az a triós kérdés erre a játékra utalt!? XD Gecire nem vágtam Shanna mért írtam ki x'dd
De, arra vonatkozott, meg is voltam sértődve, hogy senki nem reagált ×,D Jajjjjjj, nekem ez tetszik, el tudom képzelni őket hasonlóan szenvedni a sziget adottságaival, mint az Amulettesben a fiatalok ×,D A vízzel teli barlang, meg minden... *.*
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: *Megbeszélés* Csüt. 5 Szept. - 19:40
Nos én nem nagyon voltam jelen azon a küldetésen szóval nekem az eléggé új lenne egy totál új karival:'D De tetszik xdd És akkor tényleg olyan fiatalon akarunk velük játszani?:O
A helyszíneket majd előássuk hozzá, itt meg úgyis akkor még érintetlen lenne a sziget, úgy csináljuk, ahogy akarjuk :''''D Hát olyan normál előtt 3-4 évvel kb