꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 15:51 | |
| Hát én szívesen hozok fel akármikor témákat, csak már unom, hogy mindig csak te válaszolsz rájuk XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 16:02 | |
| Heh, itt ezelőtt én írtam utoljáraˇ3ˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 17:25 | |
| Az is valami, ha csak én válaszolok! ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 18:01 | |
| Például beszámolhatsz hogy hogy tetszik a Facebook:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 18:48 | |
| Hát... ×D Jót játszottam rajta... kétszer :,D Mivel személyes ismerősömet úgysem akarok rajta bejelölni, netes ismerőseim meg ti vagytok, akikkel beszélek, még mindig azt mondom, hogy itt sokkal jobb ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 20:14 | |
| Jóó, hát még szokod:''3 Jó lesz az majd meglátod, eleinte én is idegenkedtem tőle, legrosszabb esetben meg majd szerverkarbantartáskor előveszed XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 22 Május - 21:48 | |
| Igen, az is igaz, olyankor nagyon jó lesz 8D Meg biztos jól jött volna nemrég is, amikor szarakodott a fórum Chrome-on ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 21:40 | |
| Na de hogy akkor osszak meg már valami hírt, voltam ma falun rajzolni XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 21:42 | |
| Ez így viccesen hangzik ×,D Mit takar pontosan? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 21:46 | |
| Hát kimentünk Ragályra az osztállyal egész napra, hogy házakat rajzoljunk. Művészetek óra keretein belül, része a jegyszerzésnek:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 21:50 | |
| Aahaa, na így már világos 8D Ez tök jó program, nálunk ilyenek bezzeg nem voltak ˇˇ' És nem csináltál egy képet a rajzról, vagy valami, nem láthatjuk? >//3//< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 21:51 | |
| Hát nekem ugyan nincs fotóm róla, de elkérhetem attól, akinek van. Mindjárt megnézem, fent van-e még. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 22:05 | |
| Nem, úgy tűnik, már nincs fent XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 23 Május - 22:06 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Május - 11:40 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Május - 11:41 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Május - 15:18 | |
| Hát itt mindenki rajzzseni rajtam kívül? ×D Nagyon jó lett, az az arc meg... ×D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 28 Május - 14:50 | |
| Nyugi Shanna én sem tudok rajzolni :D Amúgy tényleg marhajó lett és az a Joker fej xDD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Júl. - 15:47 | |
| Kakuzu-val miújság van és JARVIS-al? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Júl. - 17:28 | |
| Valamelyik topikba írta hogy JARVIS egyelőre úgy néz ki hogy végleg kampec Viszont kistesó kapott most egy vadiúj, szuper, Win8-as gépet amin aztán fut minden amiket évek óta tartalékoltunk :''D GTA4, Prince of Persia, a World csodaszépen magas grafikán, satöbbi :''D Szóval azért van keveset annak ellenére hogy van gép, mert masszív kockulás van x''D Illete forgatni volt tegnap is délutántól hajnali 4-ig, meg most is ott van:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Júl. - 17:32 | |
| Óóóó értem:'D Szegény JARVIS | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Júl. - 18:07 | |
| Sajnálom én is szegényt, az idő és a fejlődés legyőzteT3T | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Júl. - 13:31 | |
| Pedig micsoda küzdelmeket élt túl. ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Júl. - 13:42 | |
| Igen, valamelyik másik topikban írtam. Meghalt a videókártya. De legalább végleg nyugovóra térhet. És ez ösztönzés, hogy végre úgy gépet vegyek. Addig is meg itt van kistesóé | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|