꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 24 Dec. - 12:33 | |
| Én nem nagyon leszek később, úgyhogy most:'D Boldog karácsonyt mindenkinek>3< | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 24 Dec. - 14:37 | |
| Holnap holnapután vendèg áradat lesz elvigek ki tudja tudok e ìrni akkor :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 25 Dec. - 23:00 | |
| Nagyon boldog karit mindenkinek!!!>3<
És wow, nemrég volt a Szejás szülinapom (19-én), már több mint 6 éve itt szívom előletek a levegőt X,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 14:20 | |
| Hát na akkor utólag, de tőlem is boldog ünneplős napokat mindenkinek ( ͡° ͜ʖ ͡°) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 4 Jan. - 11:26 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 4 Jan. - 21:13 | |
| Igen, BÚÉK!>3<
Remélem mindenki fogadalmi listáján szerepel, hogy újra aktív legyen Szeján. ˇˇ Szóval, hol kezdjük?xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 4 Jan. - 21:21 | |
| Sooook újratervezéssel:'D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 5 Jan. - 16:56 | |
| Boldog új évet ! :D Az én listámon csak 1 dolog szerepel visszatérni az iskola padba :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 5 Jan. - 17:30 | |
| Nekem Szeját érintő terveim között továbbra is a karakterlapok újraírása van, amit az újonnani aktivizálódás kéne, hogy kövessen. Hát sok sikert nekem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 6 Jan. - 0:10 | |
| Visszarázódás, igen, nekem is, sok sikert nekünk! :,D A januárom még minden esetre elföldelt hónapnak néz elébe, de februártól szándékszom előmászni a föld alól, és ha minden jól megy, újra sűrűbben fogtok látni 8D Dani, mesélj csak~ :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 6 Jan. - 16:42 | |
| Hát a rövid történet annyi ,hogy már múltévben ilyenkor is gondolkoztam azon ,hogy tovább kéne tanulni csak kicsit sokáig kattogott az agyam és a felvételiről lecsúsztam és találtam egy aránylag tűrhető melóhelyet is. December elején viszont ez a ötlet megint szöget ütött a kis fejembe és úgy döntöttem ,hogy egyszer élünk vágjunk bele. Most úgy állok ,hogy kell csinálnom egy emelt töri érettségit és utána megpályázok egy helyet az ELTE tanárképzőjébe töri (a másik szakon még gondolkozom) irányba. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 6 Jan. - 19:52 | |
| Tanárképző? Az igen | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 7 Jan. - 20:34 | |
| Hú, az nem semmi!:o De szorítok, hogy sikerüljön!!:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Jan. - 12:05 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Jan. - 19:24 | |
| Haha, látom ez a február lesz mindenki visszatérési dátuma x,,D
Kitartást addig mindenkinek, küldöm a pozitív energiákat!!>3< | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 15 Jan. - 14:36 | |
| Na kíváncsi leszek én már erre a februárra xD Már csak fél hónapnyi szenvedés emberek, fel a fejjelˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 22:19 | |
| De csak abban vagyok jó, hadd teljesedjek ki ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 22:49 | |
| Teljesedj ki pozitívan ˇ,ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 22:55 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 27 Jan. - 0:06 | |
| Majd februárban kiteljesítünk Koff' :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Feb. - 15:45 | |
| Boldogot, Dínó!!!>^< Pedig még emlékszek, milyen kis csenevész fiú volt, most meg kész férfi!!! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Feb. - 16:48 | |
| Meghaltam ezen a gifen XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|