꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Click 'n Drag~ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Kedd 18 Dec. - 20:33 | |
| Okés :,3 Meg majd kitalálok még párat xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szer. 19 Dec. - 18:49 | |
| Zenészes?:'D Mint pl ki az énekes, a dobos, a stb, a menedzser...?:'D xD Vagy hogy?:'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szer. 19 Dec. - 19:05 | |
| Igen, az is de jóóóó!*-* Legyen ilyen bandás is :D "Aki a közönség kedvence" meg "Aki a vizet hordozza a bandatagoknak" meg "Akit először dobáltak meg paradicsommal" xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szer. 19 Dec. - 21:09 | |
| Igen, pontosan! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 9:55 | |
| Nnnna, hát... akkor tessék, a zombis*w* xD Hát itt mééééééééééég nagyobb a technikai malőr, de... hát ez van, végülis még elmegy xD (A címsorok pedig ugyanúgy 200 pixel szélesek mint a képek, de szerintük meg nem Photobucket lekicsinyíti a képeket, már rájöttem Ծ_Ծ Azért olyan fos a minőségük is ಠ╭╮ಠ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 13:55 | |
| Szupeeeeeeeeeeeer! ×D Akkor fel is avatom
Koru a hősöm Cserébe pedig vigyázok a kishúgára Húha, Tori, wow 8D Tori úgy látom nagyon rá van hangolódva a dologra, elsőként vesz egyet észre, és onnantól irtja is őket gőzerővel! ×,,D Fusa! Haruhi, naaa, gyere, féljünk együtt, Koru majd téged is megvéd! Yamacchan meg akkor úgy tűnik nem kér a Shouta által vezetett csapatunkból! T×T' Hát jól van, szólóművészúr! Fusát talán elvesztettük, de nálunk van Koru! (<- Koru) ×,D Meg a zombikaszaboló Tori! Jaj, ez nagyon tetszik ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 15:43 | |
| Hát nálam ez jött ki KYOU!! Kida drága miért csinálod egyedül? Megmentelek és ennek ellenére sem állsz be hozzánk Szegény Sana xD SZEGÉNY SHOUTA ;~; Sakkun X'''D ... x'''D Takai személyében szerintem jó vezetőt választottunk WHOOOOOO GO CHICHI!!!!!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 15:56 | |
| Hehe ez lol! xd Ouh Kida.. Na és Maka Hehe Maro... és Koru :'DD Kazuo!!! x'ddd Mizuma nem áll be eme elképesztő csapatba.. Jaah hogy Niee a vezető?:'D Akkor még zombi támadás esetén is lesz rutin élelem szerzésben Raiga és Kida nagyon lovagias | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 17:08 | |
| Az enyém nem annyira vicces De azért ez is érdekes XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Csüt. 20 Dec. - 22:36 | |
| Na én csináltam még korábban amúgy mégegyet úgyhogy második köröm az ilyenre sikeredett... érdekesre XD Zeron bepánikolhatott vagy nem tudom, de így tudom elképzelni; - Meglátta a zombit
- Ijedtében nekem kellett megmentenem
- De ahogy elfordultam, megharapták x''D
Aztán én is csávába keveredtem de Dorei kihúzott belőle (Nagyon nincs ellenemre hogy a karakterállomány érett férfitagjai mentenek ám sorra meg~ Yamacchan nyuuuuuuu:''''''''3 Maro meg úgy gondolta nincs szüksége ránk... XD A CSAPATKAPITÁNYUNK AZÉRT OTT VAN A SZEREN X'''D El tudjátok képzelni mily csapatorientált, önfeláldozó kapitány...xD Yasu... a kép tökéletesen passzol a hírnevedhez x''''D Akcióban; xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 14:23 | |
| Shinobi-háborús kiadás :'''3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 14:44 | |
| Ebbe már Seijee is bennvan, vagy még nem?:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 14:50 | |
| Még nincsen mert a zombisból szedtem ki a képeket xD Kéne nekem egy nagy kép róla hozzá | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 14:57 | |
| Hát én nem nagyon mentegettem még képeket:'D De ha akarsz keresni normálosat akkor teen gohanra tudsz rákeresni, vagy shippuushoz majd Gokusat, de ilyen kettes szintűeket:'DD Majd bővítem a Seijee-s mappámat én is xd Yamacchan ki is robbantotta Iwa ellen a háborút:'D És meg is sérült...de Damu legalább mellette van:'DD De, hogy Torin mit háborúznak..? xd Sai meg Yasu elvannak egymással xdd Sakkun meg köszöni nem kér a harcból, hagyják inkább pihenni:'DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 15:04 | |
| loool XX''''D Toriért folyik a harc de ő meg nem is tud róla X'''D Hát ezen úgy röhögök x''D Meg Yamacchan XD Túl nagy volt a hév ˇ___ˇ' xD Sakkun jellemző:''''D Hát az enyém így sikerült:''D Szóval Sai harcot indít Kidáért Raiga meg- RAIGAA x'''D HÁT FELADOD?! ENNYI? ILYEN KÖNNYEN???? XD Mizuma nem érti:'D Haruhi szegény... xD Koru to the rescue Aww:'D Mizuto meg Kyou pedig átmeneti csapatot formáltak de... nem jöttek ki jól a dologból XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 15:18 | |
| Sai tudja kiért érdemes háborút indítani xd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 19:38 | |
| Elmondhatatlanul imádom ezt a játékot, komolyan, valami elképesztő, hogy milyen jókat nevetek az eredményeken! ×,D Na nézzük, uccu neki, Shinobi háború
Sai úgy tűnik mindenkiért megküzd 8,D Kazuót úgy tűnik a Koruért folytatott harc hidegen hagyja, úgyhogy le is lép ×,D Niee zavarában én is osztozok Ahaaaaa, értem, mivel Raiga bandája vadászik Korura, Sai akkor ezek szerint a védelmi oldalt képviseli! És erős védelem, megsebezték Raigát! De hogy Apci hogyan keveredett oda... Ráadásul épp Raigát ápolgatni ×,D És helyes, nagyon helyes, Mizuto is kiveszi a részét a védelemből De... Koru biztos véletlenül fejbevágta a botjával | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 21 Dec. - 21:20 | |
| lol, ez vicceees ×,D Ha Haruhi akar valamit, akkor Haruhi tesz érte Ryouhei meg nem érti, hogy mi történik, ezért a legfenyegetőbbnek tűnő valamit veszi célba, vagyis Alust ×,,,D És Shouta milyen kis rendes ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szomb. 22 Dec. - 13:58 | |
| A második shinobis köröm...xD Hmmhmm, Takuma mégis szívén viseli Sana sorsát?:'D És a nagy verekedésben kiüti Takai-t x''''D De jó tudni hogy Sanáért Sakkun is harcba száll:'''D Még ha elsőként sérül is le x'D De Shiina segíííít Sai meg gyorsan lelép:''''D Shouta ne legyél már ennyire bamba!!xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szomb. 29 Dec. - 19:34 | |
| Na, jövök pótolgatni :,,3 Először a zombis: Jó tudni, hogy Yamashita nem hagyja, hogy megegyenek, éééén hősöm! Yasu zombit lát, de hála nekem megmarad, óóó, én hőőős! Szegény Zeronon viszont nem tudtam segíteni!:< Igazából jó is, hogy Hachi egyedül küzd, Maro is szuper, mint a csapat vezetője, és ... szerintem igazából az egész alsó sor reális Majd a shinobiháborús ^^ Mizuto, nem is tudtam, hogy te ilyen háború-kirobbantó vagy! Hachi meg iszkol, na jólvan xD Igen, Haruhi szerintem normális, ha nem tudja, mi van :,D Yasu itt is de aktív xD A sérült Zeront ápolja, meg kiüti Yamacchant xD Egyszer még büszke leszek mindenkire! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Szomb. 29 Dec. - 19:39 | |
| Nos igen, Haruhi inkább csak marad a boltjában perecet árulni XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ Pént. 22 Márc. - 9:07 | |
| Ma végigmentem a dolgon még egyszer Majd Koffeey csinálhatnál még újakat esetleg, ha lesz időd Na, és akkor nézzük ×D Először is, ha becsöppennék;
Ez jóóó, ez tetsziiik ×,D Bár Shiina eddig kétszer is a legjobb haverom volt, de úgy tűnik, hogy miután összebarátkoztam Sanával, Shiina elfordult tőlem
Na, nézzük a Shinobi háborús kiadást ×D
Yamacchan Toriért~! Ráadásul újra! ×,,,D Ott lennie kell valaminek, gyerekek! 8,D Ez nem lehet véletlen!!! ×,,,D Dorei lol, nagy zavarában elkapta valami jutsu szele ×,,,D De Mizuma nagyon segítőkész ×3 És Chichi meg Haruhi ×,,,,D
Éés zombis felvonás *.*
Beállok Koffeeyhoz a sorba, biztonságban érzem magam ×D És most már talán Shiina is újra átgondolja a velem való kapcsolatát, elvégre megmentettem! ˇ,ˇ Sakkun, jaaj ×,,D Koru nee ×,D Viszont a vezetővel kapcsolatban jól választottunk, bár ha Fusát is sikerülne befűznünk a csapatba, az nem lenne rossz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Click 'n Drag~ | |
| |
| | | | Click 'n Drag~ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|