꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 14:20 | |
| Na azért már alakul. Vannak még fejlődni valók persze, de már alakul | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 16:08 | |
| Értem! :D akkor ne nagyon alakítsak párbeszédet illetve ha kérdésem van akkor a végén tegyem fel és akkor Damu a következő hsz-ben válaszol rá? Most már azért kezdem rendesebben érteni :D De gáz vagyok :D |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 16:21 | |
| Igen, a lényeg hogy csak a saját karakter fejével írj, gondolatokat meg ami kell ^^ Jó lesz az, csak rá kell kapnod:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 17:00 | |
| Köszi a segítséget Koffeey-senpai! :) Csak belejövök :D
|
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 17:13 | |
| Addig igazítunk amíg bele nem jössz xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 22 Dec. - 13:40 | |
| Az szerintem is jó ötlet, hogy mielőtt belevágnál, inkább olvass el 1-2 küldetést, vagy válassz ki a Shippuudenben egy szálat, vagy valami, ami tetszik, és olvasgass ^^ Meg a karakterekkel is ismerkedhetsz, ha átnyálazod az adatlapjaikat, kiválaszthatod, hogy kik a legszimpatikusabbak, eldöntheted, hogy akár itt, akár máshol kikkel szeretnél majd játszani, stb :D Szóval én azt mondom, hogy várj egy kicsit még a játékkal, vagy kezdj esetleg egy szabad játékot valakivel, ahol gyakorolhatsz, mielőtt mély vízbe dobod a karidat :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 29 Dec. - 15:01 | |
| He, Tobi-san. Próbálnék végre írni Mizumával, de nem tudom, hogy folytassam vele a szócsatát Yorozuyával szemben, vagy csak egyszerűen küldjem tovább és ő esetleg megállítja? Vagy mit csináljak, mert nincs ötletem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 29 Dec. - 16:32 | |
| Baszogassa a koccanás miatt és esetleg koroghatna a gyomra vagy valami hogy Yorozuyának legyen oka magával tartani a lányt:D Mert ha Mizuma éhes, akkor a lovag majd kerít neki potyanasit ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 29 Dec. - 16:40 | |
| Hát a kajára rávezetést valahogy úgy képzeltem el, hogy a beszélgetés folytatásában mondaná, hogy ő azért nem dolgozik éppen, mert enni indult. A kínom nem is az, hogy nem tudok mit írni. Hanem az, hogy bármit is akarnék írni, néhány sornál több nem jönne össze. Hogy tudnék mindössze néhány másodpercnyi eseményt egy normális hsz méretbe nyújtani? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 21:52 | |
| És a 2013-as év Legeseménytelenebb Hozzászólás Írója díjat megkapom én Próbáltam mégis terjedelmesebbé tenni, aminek az lett az eredménye, hogy ez az egész párbeszéd egy párbaj hangulatot kapott. Gratulálok magamnak XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 22:15 | |
| Nembaj nekem ennyi elég a folytatáshoz:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 22:15 | |
| Nahh, írtam én már eseménytelenebbet, amiben még párbeszéd se volt, ne lopd el a díjamat:''''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 23:27 | |
| Eddig élvezhetted az írói szabadságot Kakuzu:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 23:50 | |
| Oh, ez gyors volt. És úgy látom végre rá is tértünk a lényegre. Jóféle, holnap lehetőleg válaszolok is | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 30 Dec. - 23:57 | |
| Hátha megálmodod a folytatást:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 31 Dec. - 0:24 | |
| Hát remélhetőleg most már újra belelendülök XD Már csak a Slendy-sbe kéne kitalálni valamit ._. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 31 Dec. - 0:25 | |
| Meg írtam is annyit, hogy kitudj valamiből indulni:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 31 Dec. - 0:52 | |
| Pontosan, aminek örülök is | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 17 Jún. - 19:08 | |
| Íme, a zseniális térképem, amit a küldihez csináltam ˇˇ (katt rá a nagyobb méretért :,3) A feliratok: gyaktér, pakolóshely, nagyépületizé~ és bejárat ˇˇ x,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 17 Jún. - 19:12 | |
| Én is valahogy így képzeltem el>3< Még a gyaktér körül a vendégépületekkel:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 17 Jún. - 19:12 | |
| Én ezt szerintem most látom először:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 18 Jún. - 20:44 | |
| Milyen cuki fák :,D Jó, hogy most már itt is van mihez igazodni, az én fejemben olyan kiforratlan volt a tér ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 18 Jún. - 21:27 | |
| Jó, hát ez egy fanmade térkép, na xD Majd rárajzolom a melléképületeket is, meg megcsinálom szebben, ha úgy van, és az lehet hivatalos >3< Viszont akkor kicsit megcsinálom részletesebben is, mik legyenek még rajta?:D Esetleg a nagyházizén belül valamik?:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 18 Jún. - 21:38 | |
| Izé, pontosan... mekkora ez a hely egyébként? Mert én relatívan nagynak képzeltem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 18 Jún. - 23:10 | |
| Nagynak ngy, a főépület is jó hatalmasxD Aztán hát nem tudom, benn biztos van egy nagyterem, meg kisebb helyiségek Meg a bejáratnál valami kis placc, ahol a kinti előadások lehetnek>3< | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| |
| | | | Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|