꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 13 Okt. - 20:20 | |
| Támogatom!!x''D Vagy szenvedhetne Mizuto Koru nyakkendőjével | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 13 Okt. - 20:20 | |
| Igeeeen, azt is, kettőt egyben >3< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 13 Okt. - 21:18 | |
| Valamiért Sai-t úgy megismertetném Ichiro-val ebben, de nem terveztem Sai-al játszani | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 13 Okt. - 21:26 | |
| Amúgy úgy bedobtad Chichi-t xD Én abban a hiszemben voltam hogy Takuma jön Koteshi-vel:''D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 21:31 | |
| Izgis lenne pedig Saial megismerkedni! *.* És igen, agyaltam, hogy melyikük jöjjön, de valljuk be, Takuma nem az az ünneplős, puccos típus ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 21:42 | |
| Csak neki már nem él a normál adatlapja Viszont azt tudom hogy ott lesz mint újdonsült klánvezető ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 21:47 | |
| Na, hát akkor legfeljebb egy gyors kis beszélgetés erejére bedobod, vagy valami 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 21:50 | |
| Oké annyi beleférhet! :D:D Aztán említésszinten többször is megemlítheted akár a végén a küldinek csak csak a csevejük végén hogy na megismerte Rokoso Sai-t fuck yeah! XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 21:54 | |
| Furi hogy aztán ahogy Chichi a Shippuura kinőtte magát és menő doki lett, lehet hogy akkorra már azok örülnek így hogy korábban megismerték, mint ahogy ő örült nekik akkor x''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 22:03 | |
| Bennem is most ez futott át, hogy Ichiro tök hasznos az orvosi tudásával ott a Gensu-nak főként jelenleg:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 14 Okt. - 22:06 | |
| A Shippuuban lehetne most akár ott is, Mizuto klónja úgyis keresi xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 15 Okt. - 8:22 | |
| Kinőtte magát, és menő doki lett, aww :,D De igen, nem is gondolta volna 8D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 23 Okt. - 19:58 | |
| Úgy volt, hogy Takai is tiszteletét teszi, de annyira nem tudom eldönteni, hogy tényleg be akarom-e hozni ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 3 Nov. - 19:32 | |
| Szeretné valaki, hogy jelen legyen? Mert ha nem, akkor megkímélem magam ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 3 Nov. - 20:37 | |
| Szerintem ha csak tudjuk hogy ott van nem muszáj irányítanod^^ Tapasztalatot gyűjt és csak van mint a befőtt:P:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 4 Nov. - 20:12 | |
| Lehet beírom, ha megszáll az ihlet egy újabb érkezéshez ×D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 20 Dec. - 22:48 | |
| :)) Jelentkeznéék Kwitoa-val :) Damuval leszek. :D Koffeey-chan-al mar megbeszeltem ^-^ |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 0:17 | |
| Jaj, jaj, viszont van pár vérző seb! Első és legfontosabb azt hiszem az, hogy Damu néma De ha nem is lenne az, akkor is elég sokat beszéltetted Koffeey helyett, a hsz pedig párbeszédből állt, a leíró részeket kihagytad ^^' Nem rikácsolni akarok, és végképp nem rosszindulatból, nehogy annak vedd, hogy jöttem, és lecsapok itt az éjszaka közepén ×D Csak jelzem a hibát, különösen az első pont miatt, vagyis Damuval kapcsolatban És ha néhány korábbi hozzászólást elolvasol, vagy csak átnézel, akkor láthatod az átlagos szerkezetüket, például hogy a saját válaszunkon belül mindig csak a saját karakter bőrében vagyunk, és az ő helyzetét irányítjuk, gondolati síkkal, meg ilyenekkel együtt, szóval azt, hogy mit mond, vagy tesz a másik egy kérdésre, kérésre, azt meghagyjuk az ő felhasználójának :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 10:17 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 12:34 | |
| Ehe, igen:'D Dínóval pont beszéltük is reggel hogy Damu-val jól beleválasztottál xD Shanna szépen leírt mindent^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 13:18 | |
| javítva fene vigye el a figyelmetlenségem :D pedig elolvastam hogy Damu nem tud beszélni... valahogy mégis szóra bírtam ... de aztán kijavítottam :) |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 13:52 | |
| Mostmár jobb, csak most meg ott vagyunk amit tegnap a chat-en is beszéltünk, hogy társítani őket nem sok értelme van, mert más faluból jöttek és Damu már így is csapatban jött XD És olvasgasd még a többi választ szerintem (akár itt, akár bármelyik másik játékot ha végigolvasod mielőtt belevágsz az is jó), mert már többet írtál az útjáról és az ő szemszögéből és ez jó, de még mindig vitted Damu-t is ami meg nem:'D Tehát például a kérdő tekintet és a kéznyújtás már az én feladatom lenne, ahogy ha éppen pl mást szeretnék csinálni, akkor azt máshogy tehessem meg:D Ha megnézed a válaszokat, a nagyrészük gondolati síkon megy és azokat törik meg a párbeszédek, amiket a karakter mond^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 21 Dec. - 13:56 | |
| Jajj, de egyáltalán nem szabad se szóra, se gesztusra bírni!!! Te csak írd le, hogy a karid mit csinálna, de az teljesen már a másik játékos dolga, hogy a karaktere hogy reagál a tiéd kezdeményezésére. Tudom, hogy pl. ASZ-en mindkét karival ír az ember, de itt szigorúan csak sajáttal :D És látom használsz szerepes jelöléseket (pl. *blabla*), na, itt nálunk ilyenek sincsenek :3 Szerk.: látom Koffeey megelőzött x,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| |
| | | | Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|