꧁ Otthon vagy ꧂
Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!
Szerző Üzenet Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:29 Yamashita meg kint megalapozza a vendégek zenés hangulatát:DD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:38 Nem tudom, hogy ezt gitárral játszák-e, de nekem Yamashita kinti zenélésére ez annyira tetszik;VIDEO Én ezt a számot úgy szeretem ×,D De mondtad már te is, hogy vannak ötleteid a számaira, nem? :D Vagy az a Shippuuban? 8D Az a szám meg annyira szép, ez az utóbbi Makás *.* Arra csőrölhetnek is ×,3 És nekem az is tökéletes, ahogy írtad ×D Legalább akkor tényleg friss sokkból fordulhat sarkon, bele Makába egyenesen ×,,D
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:48 Igen, csőrözhetnek
És ismét igen, szegény Kida
Nembaj, majd Maka feldobja, énekel neki valami szépet x,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 21:02 Erre ténylegX3 Olyan szép;3;
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 23 Szept. - 20:39 A kezdés időpontjáról ki mit gondol? :3 (Úgy értem mikor legyen xD)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 23 Szept. - 20:42 Minél előbb, minél előbb:DDD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 23 Szept. - 20:49 Részemről tulajdonképpen bármikor 8,D Akár az is lehet, hogy a korán érkezők hamarabb elkezdik, aztán kinek ahogy jólesik, becsatlakozik :3
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 9 Okt. - 21:41 A topik a kezdés aktualitása miatt született meg? 8,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Kedd 9 Okt. - 21:47 Mi a héten kezdeni akarunk, igen xD Mert az Esőtrióval az odaútra is van játékötletünk úgyhogy elkezdjük a dolgot, aztán majd mindenki jön ahogy jön~:'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 19:05 Hát, nekem Kidával az út is lényegesen rövidebb, plusz ő szerintem nem fogja elsietni, hogy odaérjen ×,D De majd csatlakozok én is *.*
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 19:16 Az én lapos, rövid és ihlettelen kezdésem bekerült xD
Pedig lelkesen írtam, nem tudom miért lett ilyen semmilyen x'D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 19:34 Jó ez jóez:D Nemsokára írok egy választ:D Most Yamashita fog késni, ha nem baj:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 19:35 Holnap majd én is megpróbálok írni akkor :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 20:50 Nagyon tetszett a fejpántos dolog:''D Tök aranyoos:'3 És akkor mostmár csak Mizumát kell felimádkoznunk Yamashita hátára, és mehetnek is x'D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 20:59 Igen, Yamashita anyukája nagyon jó anyuka, a legjobb
A gitárt Damu kezébe* xd De mindkettő nagy feladat lesz:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:01 Igen, a levélkéje is olyan aranyos volt:D Ja igen, azt lehagytam xD Azt se tudom hogy kéne elkezdeni, kinek a győzködését kell előbb elkezdeni x''D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:03 Csak a lényeg volt benne ^^ De ki akar győzködni kit?:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:05 Nem tudom xD Mizuma gondolom nem nagyon akar senki hátára rámászni de muszáj lesz mert sétálva 2 nap alatt se érnek oda xD Yamashita meg gondolom nem nagyon akarja kiadni a kezéből a gitárt, max Damu győzködhetne kétfelé ha tudna, de így érdekes lesz xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:05 Hátára? Ő aztán nem fog hátakon csimpaszkodni. Majd viszik ölben XD Nem mintha arra könnyű lenne majd rávenni ˇˇ"
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:06 Ha Damu győzköd akkor még gyalog is gyorsabban odaérnének xdd Majd a cél érdekében mindenki hoz egy kis áldozatot:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:07 Pedig szerintem egy piggyback ride kevésbé izé... xD Legalábbis én előbb mennék bele hogy úgy cipeljenek mint ölben x'D Fél óra azzal fog elmenni hogy egyezkednek:''''D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:09 Esetleg cipelheti majd még vállon X'D De nem, nem fog ő belemenni egy piggyback ride-ba XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:11 Vállon mint egy zsákot? xD Az kevésbé ciki?x'D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:12
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szer. 10 Okt. - 21:12 Te háát Mizuma még aludhat is egyet akkor útközben xdd
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!
Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.