Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 16 Szept. - 22:09
Hát lehet valami névtelen szervezet is:D Vagy valami távoli kis ország emberei, mert így itt még szerintem saját szervezetünk nem igen van, ami támadhat
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 15:26
Igen, sajnos itt még Kaisei sincs, pedig simán javasolnám Raigáékat x,D
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 16:53
Ami Kidát illeti, sajnos még nem tudom ×D Kihez tudok menni játszani? Mert ahhoz igazítom ×,,D Maka még egyedül van? :D
A támadást illetően pedig, lehet az akár egy kisebb lélegzetvételű dolog is, amire pár ember is elég, hogy visszaverje :D Legalábbis én abból indulok ki, hogy Kidát eleve nem nagyon küldeném harcba, mert nem alkalmas rá ×D (Azon kívül, hogy lecsupaszíthatja mindenkiről a chakrát ×D)
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 17:13
Pont azt beszéltük tegnap Koffeeyval, hogy Maka és Kida is egyedül vannak... nem akarnak együtt énekelni? És akkor játszhatnának együtt, úgyse ismerik egymást Mit szólsz?
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 17:16
Ha Kida énekelne, ott szerintem nem sok ember maradna 8,D De akkor valami azzal kapcsolatosat ki lehet neki találni Jó lenne Makával játszani *.*
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 17:29
Akkor legyen Maka igényeiutánfutkosó-valaki x,D Hiszen egy énekesnek is kell valaki, aki vizet/kaját hoz, segít neki, etc. x,D Vagy csak épp éneklés közben lehetne valami szünete és összetalálkozhatnának :,D Valami kis üdítős baleset áldozatai lehetnének, vagy akármi, na x,D
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 17:34
Jöhetne akkor ő is felszolgálni, átmenetileg játszhatunk úgy kicsit együtt is*3* xD És utána véletlenül leönthetné akkor Makát valami innivalóval x'D Az tök jó lenne szerintem:'D
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 17:39
Na, az nekem úgy tetszik *.* Akkor írd fel felszolgálásra, és félúton majd kiküldik, hogy foglalkozzon Maka óhajaival-sóhajaival 8D Első kézből meg le is önti akkor valamivel ×D
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 19:30
Damu szerintem testőrködni fog Előtte meg pakolni xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 19:34
Én pedig ahogy írtam, Mizuma szintén pakolni, vagy nem túl lelkesen dekorálni fog, aztán Damu mellett áll ahogy ő security-zik :'D
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 19:34
Húúú, ez de jó ötlet Szegény Maka majd kilesz lelkileg, hogy milyen lett a ruhája, Kida meg majd (jó uke lévén x,D) kisegíti valami cuki tippel meg futkozhat utána x,D Tényleg, mi lenne, ha ennél a játéknál Kida meg Raiga még együtt lennének?*o* Lehet, hogy akkor Raiga is beugrana valamiért x,D Bár mondjuk arra meg ott a jeges... és ha épp ezelőtt szakítottak volna? Vagyis Raiga csak lelépett x,D És szegény Kida nem tud rendesen figyelni, ezért öntené le Makát, és aztán mesélhetnének egymásnak is meg minden... Olyan jó barátok lennének amúgy, bár csak szerintem x,D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 19:37
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:14
Jigoku Mamono írta:
Húúú, ez de jó ötlet Szegény Maka majd kilesz lelkileg, hogy milyen lett a ruhája, Kida meg majd (jó uke lévén x,D) kisegíti valami cuki tippel meg futkozhat utána x,D Tényleg, mi lenne, ha ennél a játéknál Kida meg Raiga még együtt lennének?*o* Lehet, hogy akkor Raiga is beugrana valamiért x,D Bár mondjuk arra meg ott a jeges... és ha épp ezelőtt szakítottak volna? Vagyis Raiga csak lelépett x,D És szegény Kida nem tud rendesen figyelni, ezért öntené le Makát, és aztán mesélhetnének egymásnak is meg minden... Olyan jó barátok lennének amúgy, bár csak szerintem x,D
Aww, most mindkettő tetszenee ×D Az is, hogy beugrik Raiga, de az is, hogy a lelépése miatt lesz Kida egy kicsit szétszórt 8,D
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:24
Koffeey írta:
Jöhetne akkor ő is felszolgálni, átmenetileg játszhatunk úgy kicsit együtt is*3*
Mindenre így utólag válaszolok, basszus ×,D De igennn *.* Valamennyire úgyis ismerik egymást a Jegesből, majd ha más nem, futólag beszélgetnek kicsit :D
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Hétf. 17 Szept. - 20:27
Shanna: Lehet akár a kettő kombinálása is :,D Tehát hogy épp szakítottak, de véletlenül meglátja, vagy akármi... Raiga elmenekül, Kida meg nyakonönti Makát véletlenül x,D
Koffeey: Igen, bent énekel majd :,3 És dob egy romantikus számot Jigokunak meg Sakkunnak, ezt:
És igen, csak ezt a két számát szeretem/ismerem xx,D De már elkezdtem mélyebben beleásni magam :,D