꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Szept. - 20:19 | |
| nem nézel comedy centralt ? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Szept. - 20:22 | |
| Nem, nekünk nincs D8 De akkor valami stand-up-os? :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Szept. - 20:26 | |
| nem egy vicces sorozatban(így jártam anyátokkal) az egyik legkedveltebb szereplő :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Szept. - 20:33 | |
| Jaaj, azt hiszem tudom akkor :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 16:33 | |
| Ez mindent elmond:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 16:49 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 16:52 | |
| Igen lesz, majd készítenek egyet a háborúról:D De ez nem arról szól xdd Hanem arról, hogy 10 éves a Naruto, sok oldal ma rakta ki:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 16:59 | |
| Jaa:D Csak az Animation miatt hittem xD
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:07 | |
| Gondolom a Naruto animálásra, vagy nemtom xd De biztos, hogy nem ez a film címe:'DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:11 | |
| Biztos nem xD Csak én úgy értelmeztem hogy na a 10. évforduló alkalmából új animációt (=filmet) kap a nézőközönség xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:15 | |
| jó is lenne de mondom a kövi film az a háborúról fog szólni:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:15 | |
| Az mondjuk biztos érdekes lesz:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:17 | |
| Aha én is kíváncsi leszek, de gondolom úgy mint a többi Naruto film, az se fogja követni az anime főszálait:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:29 | |
| Én még a többit se láttam x'D Csak jeleneteket >3< Bár tervezem megnézni őket:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 17:31 | |
| Van sok, én sem láttam egyet sem, csak képeket belőlük meg pár jelenetet:'D Illene őket megnézni szerintem xddd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 18:06 | |
| Tizedik évforduló? Már ilyen idős? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 18:39 | |
| Háát mint Naruto az anime igen:D A Shippuuden ugye az 2007ben kezdődött, de az is Naruto szal ige :'D A manga is szerintem így kezdődött csak hetekkel vagy hónapokkal azelőtt, de az év ugyan az szerintem:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:12 | |
| Nem is tudtam, hogy már 10 éve megy | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:15 | |
| Én se, pedig már a kezdetek óta nézem:D Annó a FoxKids-en vagy a Jetixen ment magyar szinkronnal:D Még máig emlékszem arra a részre amikor Narutót kikötözték annál a 3 oszlopnál a Kakashi féle feladatnál Ez volt az egyik első jelenet amit láttam:D Bár annak a magyar szinkronja más volt mint a mostani animaxos, emlékszem Naruto hangjára milyen magas volt :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:20 | |
| Ah, igen, mi is ott láttuk legelőször:'D Nekem az első rész amit láttam az az volt mikor mentek a Hullámok Országába, és a csónakban voltak xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:29 | |
| Csak a jetix a komolyabb részeket kivágta mint pl amikor azon a küldetésen amit mondtál Naruto beleszúrta a saját kezébe a kunait:D Meg a vért is enyhítették... Annyi volt a baj, hogy csak az 1. évadot adták, emlékszem én még üzenetet is írtam a Jetixen, hogy jólenne tovább menni és akkor utána leadták Idate futásáig, az még Sasuke elmenekülése elötti közvetlen küldi:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:31 | |
| Igen, talán csak a chuunin vizsga közepéig mentek talán a dolgok Úgyhogy én nem is láttam annál tovább a Naruto-t, utána már a Shippuut néztem a neten xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:35 | |
| Én mondom addig az Idatés küldetésig:D Az a 3. évad lehet asszem, utána én is Shippuut néztem már, de azt sem az elejéről kezdtem, asszem a Deidara vs Gaara-tól kezdtem:D Néztem Sora megjelenéséig, és abbahagytam majd Kakuzu és Hidan felbukkanásánál kezdtem el nézni folyamatosan:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:41 | |
| Én néztem az elejétől:3 Aztááán... azt hiszem Dei haláláig folyamatosan néztem, utána viszont nem >,< Megnéztem még az Itachi vs Szöszke harcot külön, de aztán megint nem :C Azóta sem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 20 Szept. - 19:46 | |
| Bánhatod:D Egyszer, például a beteg otthon töltött óráidban pótolhatnád őket:D Hidd le érdemes, bár a filler szezonokat átugorhatod xdd | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|