꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 10 Ápr. - 15:48 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 10 Ápr. - 15:51 | |
| Te jó ég... Me... meg sem éreztem... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 10 Ápr. - 16:01 | |
| lool XD Ott rúgod ahol a legjobban fáj?! xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 21 Ápr. - 9:30 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 24 Ápr. - 23:51 | |
| Jóízűen megkésve de én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Ápr. - 10:36 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Ápr. - 12:37 | |
| *összekulcsolt ujjak* szoritok |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Ápr. - 15:15 | |
| Uu-úú, mi? *.* Szorítok nagyon! 8D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Ápr. - 16:18 | |
| Babonából nem akarom még mondani De elfogom:'3 Csak szorítsatok*3* | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Júl. - 12:26 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Júl. - 21:33 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 21 Júl. - 21:47 | |
| Höhöjj, gyerekek, most jöttem haza a MondoConról, és olyan jó volt! Majd linkelek képeket is |3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 22 Júl. - 18:43 | |
| Mesélj is ám! *.* Mert én a képeket (ha Facebookosak) akkor nem látom ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 22 Júl. - 19:07 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 23 Júl. - 15:33 | |
| A lánnyal (volt osztálytársam) aki a legtöbb képen ott van velem, illetve a másik sráccal, akivel a Meki-Miku mellett állok. Vele előre megbeszélten bent a Con előtt találkoztunk :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 23 Júl. - 15:34 | |
| Naaa, és mesélj, mi volt? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 23 Júl. - 16:13 | |
| Szóval, azt mondja. ˇˇ" Reggel fél nyolckor indultunk vonattal Miskolcról (a lány szülei vittek be minket kocsival odaáig :D), és így 10-re voltunk bent a Keletin, ahol egy 10 perc szerencsétlenkedés után csak megtaláltuk a metrót XD Előtte ott köröztünk a pályaudvar alatti lejáróban, mert azt hittük az lesz az, közben az csak a hely ahol a vonatjegyeket lehet venni (a metró pedig az épület sarkánál volt ugyebár). A metróban is ott szerencsétlenkedtünk. Eléggé látszódhatott rajtunk, hogy újak vagyunk, ahogy a jegyekkel is szerencsétlenkedtünk, meg kérdezgettük az embereket, hogy "Ez az oldal megy a Pillangóra?" :'D Aztán pont egy olyan anya-lánya párost ismertünk meg, akik szintén a Conra mentek, szóval velük együtt magabiztosan szálltunk a metróra. Viszont miután leszálltunk, valahogy eltűntek és nem láttuk őket többet o_o Beérve a Hungexpo-ra is csak néztünk, hogy mi ez a hatalmas sor, mert vagy száz méteren át állt, de mint kiderült ők jegyért álltak sorba (nekünk már volt előre megrendelt jegyünk). Ekkor csatlakozott hozzánk a másik srác is, és így vele együtt mászkáltunk ide-oda. Eleinte főképp a boltokat nézegettük. A lány a jó harmincezrét el is költötte a nap folyamán, vett egy Iron Man sisakot (egész nap nagy népszerűségnek örvendett annak köszönhetően XD), meg pólót, mangákat meg egy Shounen Jump-ot is. Én szerényebb pár ezremből mindössze egy 800 Ft-os Me Gusta hűtőmágnest vettem A vásárolgatás után főképp mászkáltunk egész nap ide-oda, és fotózkodtunk a cosplay-esekkel, ahogy az a képekből is látszik. Jó sok cosplay-es volt, és mind tök jó volt :D Voltak ott Star Wars-osok, Naruto-sok, Bleach, Fairy Tail, Soul Eaters, minden féle. Sokról azt se tudtam miből van:D Volt valami Steampunk robotkarú kalauz kinézetű ember is, akivel fotózkodtunk is volna, de végig kínai ruhás csitrik ültek az ölében XD A free-hug osokat is végig ölelgettük, illetve volt egy free-brofist-es, akivel már előre megbeszéltem, hogy meg fogom találni, de nem találtam Az utolsó órában körülbelül csak ültünk egy padon, illetve ők ketten eltáncolták a nyan-nyan táncot, amit én felvettem a lány kamerájával videóra. Aztán egy órával a vonat indulása előtt elindultunk vissza, majd a vonatra szállás előtt még beugrottunk a McDonald's-ba (poén, hogy vele szemben pont ott egy Burger King is, mintha párbajoznának :D). Hazafele pont egy nemzetközi, Oroszországba menő vonattal mentünk, szóval kérdezgettük az embereket, hogy ez-e az ami Miskolcra is megy. Erre pont két oroszt kérdeztünk meg, és mivel nem értettük egymást, hamar továbbléptünk XD A vonaton előttünk két székkel egy ritka hajú emberke ült, valami háborús filmet nézve a laptopján, ő rajta nevettünk, meg beszéltünk róla, de szerintem hallotta, mert mindig vissza-vissza pillantott XD Hazafele a vonaton jól elbeszélgettük az időt, és fél kilencre meg is érkeztünk. Nos... "röviden" a'sszem ennyi :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 23 Júl. - 16:23 | |
| Jó lehetett nagyon 8D Nekem azért nem szabad conra mennem, mert úgy lennék vele, mint a barátnőd ×D Csak nekem még 30.000 se lenne elég, sajnos ×,D Az oroszokkal vicces lehetett ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 12 Aug. - 19:35 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|