꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 20:24 | |
| Nos hát... ugye jó korán kizombieskodtuk magunkat az állomásra a hidegben, aztán pedig 6:20-kor indultunk és talán 9 körül értünk be. Az odaút nem is volt annyira említésre méltó XD Utána ott 900-an átvonultunk az utcákon (nagyon örülhettek a feltartott autósok, ott fordulgattak vissza XD) és odaérve a bazilikába letudtuk a mise-izét meg a flash mob-ot, miközben sz*rrá fagytunk XD Aztán visszamentünk a Nyugatiba, ahol még volt egy szabad óránk, amit mi a McDonald's-ban ütöttünk el XD Akartunk venni három McChicken-t, de csak három csibeburger jött ki ._. Aztán a hazaút volt még különösebben vicces. Egyik osztálytársam gázspray-t fújt a szemébe, aztán vagy 20 percig ott könnyezett X'D Meg lassabb tempóknál bámészkodtunk az ablakban, meg integetgettünk ._. De úgy összegezve végig poén volt, mert röhögtünk közbe mindig valamin XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 20:30 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 20:39 | |
| Hát hogy Kakuzuéknál mit takart azt nem tudom, de én úgy értelmezem amilyet mi is csináltunk már párszor suliban:D Mennek normálisan a dolgok és egy bizonyos jelre az akcióban lévő emberek egy megadott időintervallumon belül egy teljesen abnormális dolgot csinálnak. Egy újabb jelet követően abbahagyják azzt és folytatják a normális dolgokat mintha mi sem történt volna:D Mi pl az iskola aulájában "megfagytunk" egy perc erejéig az osztállyal:'D Meg is dobáltak pénzel xdd | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 20:55 | |
| xD Hát náluk az volt hogy az egész suli beállt egy ilyen Szalézis alakzatba a Bazilika előtt azt hiszem Amiről nem találtam nektek képet mert nem tudom melyik az x'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 21:24 | |
| Ha nézitek holnap 11-kor a Dunát, akkor majd láthatjátok XD Visszatérve a gázspray-re... Nos, csak úgy. Egyik lányé volt, ő pedig a kezébe vette. Megkérdezte halálos-e, és mivel nem -persze ezt ő is gondolta, nem retardált ő XD-, így a szemébe fújta 30 cm-ről, mikor a felirat szerint 1 m-en belül egészségkárosodást okozhat X'D Persze ezt utólag olvasták csak... ._. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Jan. - 21:25 | |
| Majd figyeljétek történik-e rajta valami elváltozás:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 17:07 | |
| Mint például kifolyik a szeme a helyéről? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 18:00 | |
| Igen, nem volt ott a művészetünk... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 18:02 | |
| Én még a misét sem láttam | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 20:40 | |
| Na, de végül is van képünk arról a csudáról :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 20:53 | |
| Én? Öhh... ha jól gondolom, akkor balról a 7. oszlop 15. embere vagyok. A középső karika bal-alsó sarkában a fehér-trió, abból is a középső én. Azt hiszem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 21:00 | |
| Ezzel feladtad a leckét 8,,,D ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 21:06 | |
| Az első táblán az 1913 felirat mögötti sorban a három piros utáni 2. fehér lapocska Dínó, ha jól számoltuk meg elemeztük itthon:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Jan. - 21:07 | |
| Én is azt számoltam ha jóra gondolok:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Jan. - 20:22 | |
| MAINTANCE! Amúgy tegnap, ahogy éppen egy meg-nem-tartott oroszórán ültünk hárman (én és két lány a B-ből, a többiek már kimentek), és beszélgettek ott mindenféléről, többek közt régi animékről amiket néztek. Pokémon, meg ezek, amiket mindenki nézett régen XD Aztán szóba jött a Naruto is és annak kapcsán mondta az egyikük, hogy régebben nézett is ilyen oldalt, ahol "az emberek kis saját történeteket írnak" és rögtön felkaptam rá a fejem, hogy mi lehettünk-e azok X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Jan. - 20:25 | |
| Mi lehettünk nem kérdeztél rá?:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Jan. - 20:31 | |
| Végül miután az egész nem-órán azon gondolkoztam, hogy rákérdezzek-e, végül rákérdeztem óra vége előtt 2 perccel, hogy nem-e emlékszik mi volt az oldal címe esetleg XD Aztán a telefonomon megmutattam neki a Szeját, hogy emlékszik-e rá vagy a nevére. Aztán azt mondta, talán ezt is nézte/látta, mert többet is nézett :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Jan. - 20:32 | |
| Kemény harc folyhatott benned, a rákérdezést illetően:'D Kicsit azért reklámozhattad volna meg fényezhetted volna az odlalt:D:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Jan. - 20:35 | |
| Hát bizony, én ötször annyi időt veszek el a megszólalás megfogalmazásával a fejemben, mint magával a beszélgetéssel ._. Ja, legközelebb majd nyomogatom az emberek képébe és kecses kézmozdulatok kíséretében csábítgatom őket ide XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|