꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Halottak Karneválja | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 13:51 | |
| Én az aréna átalakítására gondoltam még, meg azt beszéltük Tobival tegnap:D Tehát hogy nem az a nagy kalitkaszerű lenne, bár megmaradhat az is, de lenne mellette többféle, pl kis ketrec, meg ilyesmi xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 13:59 | |
| Nekem tetszik a nagy kalitka, de ahogy mondtad, lehetnek mellette még különféle kisebb, felturbózott arénák, amikben valami által kiválasztva szintén harcolhatnak. Kicsi ketrec? Elektromos kerítés? Iszapfürdő? Rengeteg lehetőségünk van XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 14:17 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 15:07 | |
| Iszapfürdő nekem is tetszik, mocskos fantáziával szép játékok is kisűlhetnek belőlük :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 22:22 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 22:24 | |
| Igen, azok nekem is tetszenek, maradjanak | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 18 Aug. - 21:58 | |
| Nah, akkor átírtam kissé a dolgot, ahogy az kérve lett. - Idézet :
- Szerk.: Közkívánatra átkonvertáltam Shippuudenes időbe, vagyis a Shippu-s karakterek jönnek. Habár ha valaki mégis a sima karakterével akarna jönni, azt hiszem az is nyugodtan megoldható.
Illetve a fő madárkalitka aréna mellett lehet harcolni még több egyéb, kisebb ketrecben/arénában, mint például elektromos kerítéssel ellátott ketrec (nem halálos, de nem is kellemes az érintése), vagy iszapfürdő. (játék közben még bármilyet ki lehet majd találni) A harc helyszínének megválasztása egy szerencsekerékhez hasonló pörgetéssel kezdődik. A "ki pörget először" kérdése az egyszerű "lány-fiú", illetve azonos nem esetén az "öreg-fiatal" séma alapján dől el. Ha valamit kihagytam, vagy valami, akkor szóljatok Illetve akkor lassan kezdhetnénk, nem? Ki jön? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 18 Aug. - 22:41 | |
| És játékon kívül, azaz itt, hogy lesz eldöntve, hogy ki kivel harcol? :D Vagy csak egyszerűen megbeszélés alapján? 8,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 18 Aug. - 22:47 | |
| Szerintem igen, elég az megbeszélés alapján :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 18 Aug. - 22:52 | |
| Mondjuk amúgy sem vagyunk annyian, hogy tolongani kelljen a helyért 8,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja | |
| |
| | | | Halottak Karneválja | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|