꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Halottak Karneválja | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 11:38 | |
| Ez de jóóól hangzik GLADIÁTOOOR! Ókori történelkemből én h*lye vagyok, de a gladiátor harcok érdekesek. :D Amúgy ez az ellenfél választás hogy lesz? Az userek választanak ugye? Vagy kisorsolás? Vagy a karik? >_< |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 11:47 | |
| Szerintem az úgy jó ha mi választunk a kariknak |3 Meg lehet beszélni hogy ki kit szeretne a karija ellen xD
Jaésööö... egyszerre egy harc fog menni? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 12:08 | |
| Igen, mi választjuk meg karaktereink ellenfeleit És hát... nem tudom. Mehet egy harc is egyszerre, vagy akár párhuzamosan többen is játszhatnak egyszerre >_> | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 12:17 | |
| Az úgy jobb, mert úgy nem fagy be az egész, ha valaki esetleg késik... szóval akármikor lehetne harcokat kezdeni :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 12:22 | |
| Igen szerintem is, legyen több harc egyszerre. *-* |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szomb. 6 Aug. - 21:55 | |
| Én is arra szavazok, max kis képekkel és kiírással egyértelművé tesszük, hogy melyik harchoz írunk éppen :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Csüt. 18 Aug. - 21:42 | |
| Lehet kezdeni amúgy? XD BlackGirl-el egyérdekes nyitóharcot terveztünk el... xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Csüt. 18 Aug. - 21:45 | |
| Hát... ha akarjátok, kezdhetjük végül is XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Vas. 21 Aug. - 15:27 | |
| Pontrendszert még nem beszéltük meg, ugye? xD Mit szóltok az 1 meccs - 1 pont felálláshoz?:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Vas. 21 Aug. - 15:40 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Vas. 21 Aug. - 17:56 | |
| És akkor ha jó mindenkineeek... a körülményeket úgy írnám, hogy az ellenfelet közvetlenül a harc előtt kapja meg a karakter, a pálya pedig ugye az a kalitka, benne sima föld:3
De Dínó mondta hogy ő úgy képzelte el, hogy előre tudják pár nappal hogy ki fog harcolni és kivel, úgyhogy arra gondoltam hogy lennének ilyen és olyan meccsek is. Úgyhogy aki(k) szeretné(k), annak a karaktere előre tudhatja hogy ki lesz az ellenfele a meccsén :3 Amelyik héten meg nem mondtak semmit, akkor tudják hogy ez meglepi meccs lesz xD Hogy mindenki öröme meglegyen ˇ^ˇ Na? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Vas. 21 Aug. - 20:35 | |
| Tökéletes XD És örülök hogy akkor ezt is elkezdtük. Vagyis hát még csak ti kezdtétek, de ez így is úgyis annyit jelent, hogy elkezdődött XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Hétf. 22 Aug. - 10:56 | |
| Írtam egy kis rövidet |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Hétf. 22 Aug. - 13:30 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Hétf. 22 Aug. - 22:45 | |
| Á, látom beindult itt is a harc izgatottan várom a folytatást. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 23 Aug. - 16:27 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 23 Aug. - 20:39 | |
| Én gondoltam egy HaruxiXKafun harcra | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szer. 24 Aug. - 18:34 | |
| Na az érdekes lenne ×,D De mindenek előtt ki kéne találnom, hogy Kafun miként harcolna. Vagy megkapja a Shippuudenes ostorát, vagy nem tudom ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Szer. 24 Aug. - 20:51 | |
| Hát, Haruhi se tud különösebben harcolni, ami azt illeti XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Csüt. 25 Aug. - 18:06 | |
| De Kafun egyáltalán nem nagyon... a kicsinek még Darogét hozogatnám be, HA játszanék vele ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Csüt. 25 Aug. - 20:44 | |
| Bökdösi Haruhit és úgy okoz neki fájdalmat XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Csüt. 25 Aug. - 21:58 | |
| Uhh, brutális támadás! XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja Kedd 14 Aug. - 13:37 | |
| Koffeey mondta, hogy most felmerült néhány változtatás ötlete, mind például átrakni ezt az egészet a Shippuden idejébe, vagyis pontosabban... Shippudenes karakterekkel, illetve mondjuk valami időkorlát a harcokra, meg ilyenek. És végül is miért ne XD Szóval, hogy részben fel is élesszük a játékot, várok még esetleges ötleteket. Én mondjuk csak annyira gondoltam, hogy akkor az egészet Shippu-ba átrakni, és akkor valami időlimit a játékosok közötti harcra, de jöhetnek még ötletek amiket meg lehet beszélni | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Halottak Karneválja | |
| |
| | | | Halottak Karneválja | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|