꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:06 | |
| Nem tudom hogy miért történik mindig az amikor avit akarok váltani, hogy Tallózásban kiválasztom, rámegyek hogy Megnyitás vagy mi, ami ott van xD És akkor leváltja, rendben, erre nézem hogy egy abszolút másik képet rakott be mint amit én kiválasztottam Hogy és miért?? ;_; | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:07 | |
| Vagyis nem ezt akartad berakni, ami most van? Vagy már fixáltad a hibát? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:07 | |
| Ilyen velem is megesett már... csak azzal magyarázható, hogy mellékattintottál:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:08 | |
| Ezt már most javítottam igen, de.... mellékattintottam? Sae fájlnév helyett Kyou-hoz? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:11 | |
| Túúltöltött a rendszer:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:11 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:12 | |
| De mondom már többször is volt ilyen, és ilyen durva eltérésekkel, pl egyszer Damu-s avi helyett Shoutát rakta be, na ők azért már igen távol vannak egymástól | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:14 | |
| Ilyenek nálam is megesnek bár nálam mappán belül szokott, szal lehet én csak mellékattolok:'D De nálad ez komplikáltabbnak látszik | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:19 | |
| Mappán belül van ez is, mert van egy külön avatáros/aláírásos mappám és ott egyben vannak mindenkiről, de rengeteg van és D meg S között kismillió másik van K meg S között is xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:21 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:24 | |
| Hát elég durván akkor xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:25 | |
| És akkor most ezt a Sakkunosat akartad berakni?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:28 | |
| Igen xD De először berakott helyette egy Kyou-sat, nem tudom látta-e valaki xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:29 | |
| Én nem láttam | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:33 | |
| Én láttam:'D Azthittem csak nemtudod eldönteni ezért váltogatod őket:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Feb. - 14:46 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|