꧁ Otthon vagy ꧂
Avatár és aláírás
Szerző Üzenet Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 20 Jan. - 21:50 "A million words couldnt bring you back i know because I've tried....
Neither could a million tears I know because I've tried..."
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 16:20 Dalszöveg?;w; Shanna de benyuszisodtál:'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 16:26 "Neither could a million tears I know because I've cried********** " Elírtam
És amúgy nemtudom..gondolom hogy dalszöveg..
Addigra úgy is leváltod őket:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 16:28 'tried'-dal is szép volt mondjuk xD De szép
Puszinyuszi szezon van?:D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 16:30 Tobii-zuzu írta: Addigra úgy is leváltod őket:'D Valószínű ×D De addigra talán újra előveszem őket! 8D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 20:39 Ha már pusziknál tartunk egyébként, Kyou nagyon odalenne Alusért:'D Mint cicáért....xD Fordítva már kevésbé igaz:'''''''D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 20:46 Ez a csücsörítése is nagyon szép már XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Jan. - 20:50 Meg Alus kétségbeesése:'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 24 Jan. - 19:32 "What I did I done good, and what I done I did well" Ez kicsit olyan mint a "fogalmam sincs, hogy merre mentem igazából, de akármerre is mentem, arra nagyon" XD Deee ismerős, iiismerős:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:36 Tobi nagyon tetszik az aliiiiiiid!!:'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:47 loool, nekem is! 8D Szeretem ezt a képet, a szöveggel együtt meg még jobb! ×D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:49 Még jó hogy nézegettem a fotóalbumot:'D Bár még mindig nem jöttünk rá mi húzta fel ennyire Sai-t xd
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:50 Koru. Koru egyes egyedül a jelenlétével képes felhúzni embereket XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:50 Takuma rá a legjobb példa XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:50 Azzal a gúnyos mosollyal is szugerálja Sai-t szerintem:'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:52 Hát abban az arckifejezésben minden benne van:'D Pont elérte amit akart kb xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:53 Lehet ez a kép is csak ütés előtti pillanatban készült:'D Kiváncsi lennék a folytatására
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:56 Szerintem nem is csak mosollyal, közben is tuti, hogy húzza még az agyát jól célzott beszólásokkal ×D De egy ilyen jelenetben én abszolút benne lennék ×,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 19:58 AZt gondoltam, hogy megveretnéd Korut csak őgy szórakozásból:'D A te alid is ott van azért a toppon ^^ Az a jelmez! xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 20:00
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 20:00 Koru minden évben szeret Pikachu-nak öltözni farsangkor...?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 20:08 Tobi igen, vevő vagyok minden ilyenre ×,D És, hát biztos, gondolom ×D Pikachuuuuu 8D Igazából ez talán a kedvenc Korus képem, mert ez A Korus kép, ezen teljesen olyan, mint amilyennek én elképzelem És a szöveg, ja ×D Nem tudom, hogy miért találok Koruhoz illőnek sok rap számot, de mégis így van ×,D VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 2 Feb. - 20:19 Szerintem én ezt ismereeeeem:'D De a zenéje hangulatos az biztos xD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Avatár és aláírás
Avatár és aláírás
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.