꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 2. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 6 Ápr. - 15:22 | |
| Márciusi összesítő:
Karakterek: ° Chidori +1 (Összesen: 1) ° Damu +1 (8) ° Maka +1 (8) ° Daroge +1 (2) ° Koru +1 (20) ° Sana +1 (1) ° Niee +1 (nem tudom hol tartottam xD Talán 6) ° Tori +1 (1) ° Kenta +1 (2) ° Mizuma +1 (1) ° Kyou +1 (1) ° Takuma +1 (3) ° Haruhi +1 (20) ° Maro +1 (8) ° Kazuo +1 (4) ° Raidon +1 (10) ° Raiga +1 (8) ° Jigoku +1 (5) ° Kida +1 (10) ° Fusa +1 (1)
Felhasználók: ° Milky +1 ° Koffeey +1 ° Joey +1 ° Jigoku +1 ° Dínó +1 ° Shanna +1
Az összesített pontszámok csak a Shippuura vonatkoznak, a befejezett küldetések pontjai hozzáadódnak a teljes pontszámhoz!! ^^ És merjetek megkérdőjelezni, és számoljatok nyugodtan utána, nehogy az legyen hogy elnéztem valamit valahol xD
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 8 Ápr. - 11:42-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szomb. 7 Ápr. - 22:06 | |
| Ok úgy jó lesz. Úgyis kell majd Raidonnak egy kis ellátás a sebe miatt. És... felnőtt az én kicsi Raidonom is. Ja igen és még annyit javítanék, hogy Kentának már két pontja van mert kapott februárra is. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 11:42 | |
| Basszus... hát mindent elírtam? Jigokunál is rossz volt Maka is meg Jigoku is Bocsi!! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 11:49 | |
| Lehet most akkor mindenkinek át kéne számolnia a saját pontjait, karakterestől mindenestől, összeírnánk, és akkor onnantól kezdve havonta már csak egyet hozzá kell adogatni, ha megvannak a hsz-ek :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 12:27 | |
| Jelentenek még egyáltalán akármit is ezek a pontok? | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 16:06 | |
| Igen, Dínó! Sokat jelentenek! Nekem nem mindegy, hogy a kölykeim mikor lépnek szintet! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 16:52 | |
| Oké, oké, bocsánat | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 17:06 | |
| No problem | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 17:36 | |
| Jigoku-chan, írhatnál hozzánk is, nem írsz? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 17:43 | |
| Sorbanállás van Először Yumisa(BL) meg Raiga(BL) kötetlen sorrendben, aztán Fusadrága. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 8 Ápr. - 17:47 | |
| BL | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 9 Ápr. - 22:45 | |
| Már hosszú idő telt el a legutóbbi óta, végre írtam Haruhival Remélem jó lett, álmos vagyok már, így nem tudom megállapítani | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 9 Ápr. - 22:59 | |
| XD Szerintem jó leeett, hozta a Haruhi színvonalat xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 10 Ápr. - 17:22 | |
| Na, az is jó lenne:D Mert megszökni lehet hogy igen húzós lenne, elég nagy a túlerő:'''D XD Összejönne, csak húzós lenne | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 16 Ápr. - 13:14 | |
| Mikor talizzanak majd Mizutóék Koruékkal? *.* | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 16 Ápr. - 20:43 | |
| Nem tudom, mikor talizzanak? Fontos bejelentés: ezennel sztrájkba kezdek! Addig nem írok senkit (na jó, egy Nat-et talán megkockáztatok majd holnap proto-ra), ameddig nem kapok ide Makát! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 16 Ápr. - 21:53 | |
| Szerencséd, mert épp most akartam neked egy pofátlan pm-et küldeni, hogy nem válaszolsz soha! Sőt, már meg is írtam, csak még nem küldtem el ×D És hát én ma megpróbálkozok vele, de mivel Raiga nélkül nem tudok élniírni, lehet magad alatt vágod úgy a fát ×,,D
Ja, és nekem mindegy ×D Csak azért kérdeztem, mert most indulnak tovább a kikötőből, és hogy eredeti terv szerint menjenek-e kerülőt, vagy haladjanak, hogy találkozhassanak... ^^ Bár lehet időbeli csúszás, pl hogy ők hamarabb értek a kikötőbe, mint Sakkun meg Jigokuék abba a kocsmába, vagy hova ×D És esetleg akkor beletesszük azt a nagy sarat, vagy mit, amiről szó volt akkor (majd visszaolvasok ×D), és így gyakorlatilag akkor utolérnék őket Mizutóék hazafelé :D Vagy nem tudom, nem tudom ma írok-e Korut, nem tudok semmit ×,D
Szerk.: ÉS HASONLÓ ÉRZÉSEKET TÁPLÁLOK HAN IRÁNT! Ő régebben volt utoljára, mint a vén csontom
Szerk.2: Ooooouukéjj, most már mindenki jöhet | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. | |
| |
| | | | Seya Kei 2. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|