꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 2. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 7 Okt. - 15:49 | |
| Igen, de hol elég az neki?:''D xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 7 Okt. - 17:56 | |
| Majd mostantól aktivizálhatja magát 8,D Eddig élvezte a pihentető fürdőt ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 8 Okt. - 19:24 | |
| Valaki nem ír valakit? *.* Nem úgy értem, hogy nekem, hanem akárkinek ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 8 Okt. - 19:32 | |
| Én írnék, de akkor nem lesz kit írnom úgyhogy türtőztetem magam x'''D Kéne még nekem játék, vagy nem tudom | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 8 Okt. - 19:38 | |
| Ne haragudj Shanna, akartam írni, de nem jött össze ^^" | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 19:43 | |
| Téééényleg*3* Mondjuk még egy két hónap biztos meglesz, de ha ügyesek vagyunk és sokat írunk akkor az új évet új Shippuu topikkal kezdhetjüüüüüüüük!! Itt pedig akármikor új lapot nyithatunk már, mert ez 66. azt hiszem xD Ez lesz a harmadik ha jól tudom:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 19:58 | |
| CHALLENGE ACCEPTED akkor x'D A jutalmon majd gondolkodunk még xD A topik utolsó hozzászólója kap majd valamit:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 20:03 | |
| Növeljük a versenyszellemet ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 20:25 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 20:26 | |
| Jólvan ti akartátok, akkor holnap ha lesz időm ha nem akkor is írok egy Yamacchant:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 20:30 | |
| Én is jókor töröltem amúgy így a játékomat 8,,D Annyival is távolabb állunk a céltól ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 9 Okt. - 21:16 | |
| A Duma Topikból áthozva :'D - Koffeey írta:
- Tisztességes küzdelem lesz:'''D
- Tobii-zuzu írta:
- Sima ügy, bár ez a karakterek közreműködése nélkül nehéz lesz:'DD
- Koffeey írta:
- Ők is kapnak valamit, őket is motiváljuk xD
- Shanna írta:
- A "győztes" karakter (akivel a legtöbb válasz született, vagy akivel az utolsó íródott) eltölthet egy éjszakát bárkivel, akivel csak szeretné~
- Dínósbácsi írta:
- lol
- Koffeey írta:
- Tegyük fel Sanával zársz........:''''D
- Shanna írta:
- Oho, akkor Sakkun...
- Dínósbácsi írta:
- Azt az esetet... én eltudnám képzelni, vicces lenne XD
Oho, oho, mi?? x'''D Sanaccchhhaaaaaan:'''D ------- https://szeja.hungarianforum.com/viewtopic.forum?t=182
A hozzászólást Koffeey összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 9 Okt. - 21:17-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. | |
| |
| | | | Seya Kei 2. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|