꧁ Otthon vagy ꧂
Seya Kei 2.
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 25 Júl. - 15:58 Én is, szegény Kafun mit csinál hirtelen xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 25 Júl. - 21:16 Én ugyan nagyjából tisztában vagyok az ikrekkel, de egy összefoglalót szívesen olvasnék 8D Az mindig jól jöööön 8)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 25 Júl. - 21:20 "Nem.", na Haruhi jól megkapta XD Akkor úgy látszik most vonulhat vissza a fürdőbe átöltözni XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Hétf. 25 Júl. - 21:45 Hát... nem ˇˇ A nem az nem ×D Nem megyünk sehová ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 26 Júl. - 23:25 Elkezdtem ma Niee-t, de olyan lassan haladtam, hogy átteszem holnapra a dolgot XD
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 26 Júl. - 23:50 Én még ma egy Raidont akarok összehozni de nem vagyok benne biztos, hogy sikerül. De azért megpróbálom, mert most nagyon elkapott a gépszíj és mindenhova írni akarok.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 12:13 Meghoztad a kedvem, most rám is rámjött az írhatnék :D Van is hova, úgyhogy nem baj XD
Szóval Niee készül
Meg utána remélem Sakkun is meglesz >.>
Szerk.:
Na Niee kész xD Nem sikerült pont úgy ahogy akartam, de nagyjából... >< XD
Azt a fenékbe lökős mozdulatot... valahogy így tessék elképzelni;
VIDEO 0:06 körül löki meg ^^ De Niee nem ül rá Sai-ra, úgyhogy a többi része nem érvényes XD Itt van még ez;
VIDEO Itt folyamatosan lökdös xD Úgy 0:20-tól, előtte ott az a szar felirat meg minden... -,-
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 15:35 Úgy lököd, hogy a fenekét az arcába löki, vagy miez!? xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 15:44 Neeem XD Sai fenekét löki meg a saját fenekével, mert a háta mögé lépett xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 15:46 Azóta már sikerült áthámoznom magam azon a szövegen, szal már értem, csak mer a videóba, konkrétan arcba fenekezi, vagy mi xD :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 15:57 Ott igen, de írtam is hogy Niee csak meglöki xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 15:59
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 27 Júl. - 16:08 Kell ennyi szexualitás a harcba :'D Bár ha nyílik rá lehetősége, Niee többet is belevisz~
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 28 Júl. - 0:43 Haruhi XD Koru előtt is felöltözhettél volna, végülis a nagyját már látta ˇ-ˇ
Szerk:
(23:44)
SAKKUN ÁÁÁ
Félig kész, de NEM bírom befejezniiiiiiiiiiiii
Nem lehet fejmozdulatokat leírni több soron keresztül, nyögjé' má' valamit
Szerk2:
(0:12)
Haladtam 3 sort
Ebből 1 amit Jigokutól beidéztem ><
Szerk3:
(0:42)
Kész
Olyan szánalmas lett
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 28 Júl. - 22:44 Pedig cuki ×3 Akartam ma írni Korut... de baromi álmos vagyok ×D Szerintem majd holnap ^^' :3 Meg Kidát is akarok, de őt lehet hogy még holnap nem... majd meglátom 8D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 31 Júl. - 15:06
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 3 Aug. - 22:43 ""Most biztos viccelsz, nem gondolhatod komolyan, hogy azt fogom tenni a mit mondasz" arcomat" XD Nem is lett annyira ratyi, jó lett :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 3 Aug. - 22:45 Hát... úgy értettem nem volt a leghiperszuperebb, de jó lett, na XD
Shanna
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 3 Aug. - 22:50 Igen XD Elvégre mit lehet kihozni egy szobából kijövésből? X'D Amúgy most Haruhi estélyiszerűségén gondolkodom, nem sikerül eldöntetem milyen legyen XD (Dínó fejében a jelenetek tökéletes elképzeléséhez kell a ruha tökéletes képe is ˇˇ") Nem tudom, hogy az legyen ami most van írva, vagy amilyet először írtam XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Seya Kei 2.
Seya Kei 2.
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.