꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 27 Júl. - 21:05 | |
| De akkor is, kik ezek? XD Úgy néznek ki, mint valami elcseszett Itachi és Deidara X'D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 27 Júl. - 22:05 | |
| Asszem ha minden igaz még Danzonak voltak a testőrei. De én sem emlékszem ilyen jelenetre, mérget vennék rá, hogy csak át lett írva. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 28 Júl. - 17:20 | |
| Igen, igazad van Joey, ezek voltak Danzo testőrei, de őket is kicsinálták, mármint Madara, hogy Sasuke-nak tiszta utat nyisson Danzo-ra :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 18 Jan. - 21:41 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 18 Jan. - 22:08 | |
| Elég jól sikerült ez a rész szerintem. Már alig várom a jövő hetet. Ja am. Tobi ellen kell, ha jól tudom. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 19 Jan. - 8:25 | |
| Akkor most a Kyuubi-ra mondta hogy a társa, ugye?:D Azt hittem Sasuke ellen... xD Vele mi van már? | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 19 Jan. - 15:01 | |
| igen össze "haverkodtak" Kyuubi-val xD és Sasuke most hála az égnek mellék vágányon van :DD én már nagyon vártam hogy ez legyen :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 19 Jan. - 17:34 | |
| Azt hittem meghalt x'D (Csak mert véletlenül láttam egy vidit ahol a Tsuchikage egy kockába zárja és molekuláris szinten felbontja xD De olvastam a kommenteknél hogy Tobi elvileg megmentette ˇ,ˇ' Buta Tobi ) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 19 Jan. - 21:52 | |
| Na most néztem meg a legújabb shippuu részt nagyon jó. Végre kezd megint beindulni a sztori. Alig bírom kivárni (sok sorstársammal együtt úgy érzem) a jövőhetet. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 20 Jan. - 15:32 | |
| Shippuuban levoltam maradva pár hónapot, rávettem magam hogy folytassam azt hittem, hogy már nagy jelenetek vannak, erre meg végignéztem azt a pár hónapos fillert... De most már Naruto elkezdte a tanulást a 8 farkú segítségével:D Mármint az animében :D Jah ott Meg Tobi a teleportálással hozta ki Sasuke-t :D Most állok neki az új résznek, 245. :DD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 21 Jan. - 18:29 | |
| Facebook-on jött szembe velem ez a kép, ez manga csak kicsit színesebb :D Kis k.O xD :DD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 21 Jan. - 20:38 | |
| A csigusz de undi ×,,D Amúgy Kakashi és Gai vannak ott, ugye? Jól látom? 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 24 Jan. - 16:42 | |
| Ők azok, arra kiváncsi lennék hogy mit kezdenek azokkal a bijuu-kal :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 22 Márc. - 20:27 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 23 Márc. - 8:29 | |
| Ajaj, mindenkiből ilyen megavalami lesz idővel? ×D Eldurvulnak a dolgok 8,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 15:26 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 15:32 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 15:35 | |
| Láttam egy interjút melyben Kishimoto azt mondja hogy Tobi = Izunával, szal lehetséges hogy egy soul transfer jutsuval irányítja Obito testét... Mert azért az is nagy kérdés hogy akkor ki harcolt Minatóval a 9farkú támadásakor? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 15:37 | |
| Úgy mint ahogy Pein-nel és Nagato-val volt? Mmint a testirányítás? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 15:41 | |
| Vagy mint Orcsimarcsi csinálta... Nincs ötletem :/ Mert ha ő Tobi, akkor ki harcolt Minatóval? Hiszen akkor még Obito csak 14 volt | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 16:08 | |
| Hát igen Bár Kishimotót ismerve biztos megcsavarja még vagy 5 helyen a dolgot és csak aztán derül majd ki a pontos igazság xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 16:14 | |
| Jah:/ lehet jön egy pár hónapos filler szezon és addigra kitalálja:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 29 Aug. - 16:22 | |
| Az tényleg nem lehetetlen hogy jön valami flashback filler cucc xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
| | | | Shippuuden manga és spoilerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|