꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| School Days | |
| | |
Megmaradjanak a karakterek képességei? | Igen, mindenképpen ˇ^ˇ | | 33% | [ 4 ] | Részben... | | 67% | [ 8 ] | Nem ^^ | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 12 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Kedd 15 Márc. - 14:36 | |
| Majd összehozzunk egy mark: ;) Akk asszem írok is ^^ Szerk.: Na kész is van, nem írtam olyan sok felesleges rizsát most, mivel már nem lényeges az időhúzás ;D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Kedd 15 Márc. - 15:26 | |
| Jó lett, én is írok majd :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: School Days Szer. 16 Márc. - 10:09 | |
| Na írtam gyorsan egy Marót :3 Sakkunt is akartam, de mindjárt megy a buszom xD Úgyhogy majd délután ^^' De amúgy nyugodtan írhatsz Tobi attól, ha leszel :D Koru már úgyis odament C: Szerk.: Lekéstem a buszt X'D (Nem emiatt, csak szerencsétlenkedtem egy sort még indulás előtt ) Szóval ott van Sakkun is xD Ja, meg arra gondoltam, hogy akkor ugye nekünk lenne ez a délutáni játék még a mai naphoz, ott ott lesz akkor ugye Koru meg Sai meg Sakkun, meg Dínó is hozza Haruhit, és akkor addig hogy a suliban se legyen unalom, Niee-vel én kijátszom a késő délutánt, hogy megy zuhanyozni és csupa festékes lesz ^^' XD És akkor Draven, ha Niee megtalálja esetleg Kentát mint elkövetőt, akkor addig te se unatkoznál :3 Hm? ^^ (Nem kötelező persze xD Csak eszembe jutott ^^) | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Szer. 16 Márc. - 14:18 | |
| Rendben én benne vagyok, hogy megtalálja Kentát Niee | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: School Days Szer. 16 Márc. - 15:45 | |
| Ma biztos, hogy írni fogok , de küldeni sztem vagy estefele, vagy holnap tudom ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 17 Márc. - 17:18 | |
| - Draven Kentával írta:
- ...behuppantam a lánytusoló ajtajával szemben lévő bokorba és ott várakoztam...
De a zuhanyzó bent van az épületben, fent a harmadikon, a folyosón, a szobákkal szemben ^^ | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 17 Márc. - 18:23 | |
| Jah én úgy gondoltam, hogy a földszinten van de akkor gyorsan átírom pl. a folyosó végén lapul meg a géppel Kenta
Szerk.: Már kész is van.
A hozzászólást Draven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 17 Márc. - 18:50-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 17 Márc. - 18:31 | |
| Okés, úgy jó lesz ^^ Akkor legalább Niee is nyugodta(bba)n kironthat törölközőben xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: School Days Csüt. 17 Márc. - 23:50 | |
| Azokért a fényképekért Koru meg fog küzdeni, ugye tudod? ×D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 0:02 | |
| Erre csak azt tudom mondani, hogy: Pénz beszél, kutya ugat. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 17:02 | |
| Hm... Az árakat majd közöjétek velem is xD Amugy írtam :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 17:05 | |
| Nem csaphatod le Koru kezéről :O ×D :3 Megyek is elolvasom :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 17:14 | |
| Áháhh, Sae mehet haza X3 Csak hogy aztán mehessen el otthonról megint xD Sainak lesz még háztartástan után is órája? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:31 | |
| Jaj Shanna, már Kiyo-nál is ezzel jösz??? Előbb Niee, majd Kafun mostmeg Kiyonal hozod fel... -.-" Ez valami Shanna mánia??? xD Eszábe sem jutott lecsapni, csak azért rizsásztam, hogy hosszúlegyen, és még félreérthetőt sem írtam bele... xD Nem nemhiszem, nem lesz :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:36 | |
| Neeem, Kiyo nem azért nézte ×D Csak érdekelte mert felsős :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:44 | |
| Ezt én is tudom, csak akkor nem tudom te miért irkálod a zöldségeidet? Nekem meg sem fordult a fejemben, te kezdted :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:50 | |
| De akk most hogy jött ide a pár hsz-el ezelöti hsz?? <.< >.> Mielyen érdekesen fogalmaztam xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:51 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:52 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:53 | |
| - Shanna írta:
- Nem csaphatod le Koru kezéről :O ×D
Na ezt mire írtad?? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:55 | |
| Niee törölközős-vizes-festékes képeire! ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: School Days Pént. 18 Márc. - 18:55 | |
| Ahaaa, szóval ezt értetted félre X'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: School Days | |
| |
| | | | School Days | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|