꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Koffeey firkái :3 | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 31 Júl. - 17:12 | |
| Az első három már kész X3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 31 Júl. - 18:24 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 16 Aug. - 11:08 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 16 Aug. - 11:14 | |
| De szexi Sakkun |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 16 Aug. - 12:03 | |
| Golam! Golam! Drágaszááág~ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 16 Aug. - 14:42 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 28 Aug. - 22:50 | |
| Hogy áll a magasság rajz? :D Vagy mi xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 28 Aug. - 23:19 | |
| 3 és fél embernél tartok xD Fentről kezdtem magasság szerint:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 1 Jan. - 0:37 | |
| Maka×Apu, egy kétes sikerű színezési próbálkozás után xD
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 13 Nov. - 16:37-kor. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 1 Jan. - 0:39 | |
| Oh, de aranyos! Tetszik Apu szerető bácsika tekintete, és Maka boldog arckifejezése Szép lett! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 1 Jan. - 21:57 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Csüt. 29 Márc. - 16:44 | |
| Véégre megtaláltam a másik rajzos mappámat!!XD Kettő van, egy nagyobbik amikben a frissebbek vannak, meg egy kisebb másik, amiben régebbi, többnyire készek, de pár félig kész is, és ezt a kisebbiket nem találtam már vagy fél éve A legtöbb SzeJás rajzom abban volt, pl a magasság rajz is XD De most megvaaaaaaaan Úgyhogy hamarosan új rajzok jönnek ide:3 Plusz annyira megörültem ennek, hogy rajzoltam egy Alust is xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 17 Júl. - 14:42 | |
| Hát ez a ma délelőttöm szüleménye... A színezés legalábbis, a rajz már elég régi xD Oh, árnyékolás az... az kimaradt, nem is láttam x'''D Na majd talán... | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 17 Júl. - 17:47 | |
| Annyira jó lett! Imádom Kazuo állkapcsát, meg Damu arcán olyan cuki az arckifejezés! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Csüt. 19 Júl. - 11:27 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Pént. 20 Júl. - 0:48 | |
| Hát köszönöm*3* Örülök ha tetszik:'3 Ma megpróbáltam árnyékolni, de... nem jött össze, kicsit sem fogott rá ha sötétíteni akartam, úgyhogy majd valahogy máshogy...xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 10 Nov. - 15:29 | |
| Ne tudjátok meg milyen régóta akartam már Kyou-t rajzolni:''''D Iszonyú régóta xD Meg ami azt illeti Shippuus Sakkunt sem vetettem papírra valami sűrűn úgyhogy... összedobtam a kettőt xD (Katt rá a nagyobb verzióért:'3) Természetesen csak ilyenkor veszek észre dogokat amiket lehagytam, pl Sakkun bal combja (azért oldalt látszódni kéne belőle valamennyinek xD) meg a kristály a csuklójáról, amit olyan gondosan csupaszon hagytam x'''D Úgyhogy majd pótolom:''D És nem, Kyou nem zokniban van xD Az ilyen... ninjacipő-akármi xD Mondjátok hogy mi jó, mi nem jó!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 10 Nov. - 15:40 | |
| Jó lett nekem tetszik, amúgy ezek olyan minimális bakik, ha nem említenéd őket, akkor senkinek sem tűnnének fel:D Mint két tojás!:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 10 Nov. - 23:11 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Vas. 11 Nov. - 17:54 | |
| Húúúú, nekem mutattad a chatben, de iszonyatosan tetszik még mindig! Kyou-t jó lerajzolva látni, és míg Sakkun "hibáit" nem említetted, fel se tűnt semmi, de a magyarázattal együtt sem hiszem, hogy gond lenne azokkal a kis részletekkel, szerintem iszonyatosan jó lett a póz, teljesen felismerhetőek és azok a gyűrődések a ruhákon... Egyszóval fantasztikusanjó! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 13 Nov. - 16:35 | |
| Köszönööm*3* Örülök ha tetszik, kivételesen én is viszonylag elégedett vagyok vele:3 Kyou-tól nagyon féltem, egyrészt a ruhájától, másrészt még sosem rajzoltam szakállat, plusz a haja is a szemébe lóg, de aztán végülis tetszik ahogy sikerült x'D Még Sakkun is...:'D És megtaláltam a mappámat végre, amiben a kb kész rajzok vannak, úgyhogy be tudom rakni azokat amiket a múltkor is akartam:'3 Az első egy Alus, ami azért nagy szó mert a lábai már az első teljesalakos képénél is felértek egy mentális öngyilkossággal, így eléggé meg kellett erőltetnem magam hogy még egyszer megpróbálkozzak vele xD De sikerült... az arca már kevésbé tetszik, azzal valahogy nem vagyok elégedett A farka viszont tetszik:'''3 (Attól eltekintve hogy kicsit túlságosan fent van xD) (Katt rá nagyobb verzióért^^) Aztán itt van Damu, amit az adatlapjára már beraktam:'3 (Kattkatt xD) Ééés egy eseményelőtti/utáni JigoSae Eeeezzel többé-kevésbé teljesen ki vagyok békülve, tetszenek rajta mindketten és az nagyon ritka xD (Szintén katt rá nagyobb ÉS teljes verzióért:'D) És ott feljebb frissítettem azt az Apu×Makás rajzot mert idő közben eltűnt onnan xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 | |
| |
| | | | Koffeey firkái :3 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|