꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Koffeey firkái :3 | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szer. 12 Jún. - 17:07 | |
| Jaj bizony már lassan egy éve lesz, Tobi szülinapjára készült | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Kedd 27 Aug. - 15:26 | |
| És hát akkor emberi alakos Alus ide egészben... közkívánatra vagy mifene XD :''D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 21 Szept. - 18:08 | |
| Nyah, hát ez csak egy ilyen kis izé:'D Átrajzolt dologról van szó mert magamtól az életben nem tudnék kocsibelsőt rajzolni X''D De megláttam a képet és Jigoku ötlete volt hogy milyen jól nézne ki velük, szóval... domestic modern RaiKida AU (alternate universe), családi kirándulás:'D xD Miiiindig elfelejtem a kislánynak a nevét XD Miaru? ;A; | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 21 Szept. - 19:18 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 21 Szept. - 19:48 | |
| :''''D Téényleg, neked meglepi volt XD Örülök ha tetszik*3* Én sem tudok hova lenni az eredeti képtől, olyan cuki XD (Itt van egyébként; http://koffeey.tumblr.com/image/61686487485 a rend kedvéért xD) Most kb minden párost kisgyerekkel akarok rajzolni XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 21 Szept. - 22:56 | |
| Jajj, nem gondoltam volna, hogy tényleg megrajzolod, de köszönöm, annyira jók lettek, a kislány meg milyen éééédes már közöttük T3T Én is tervezek majd róluk képet, meglátjuk, hogy sikerül majd, de ez annyira megihletett most, olyan ügyes vagy | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Csüt. 10 Szept. - 17:25 | |
| Hát, neki tényleg, nagyon jót tett ×D Elővette másodjára a nőiességét :,D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 19 Szept. - 13:56 | |
| Az elsőről nekem egy börtön fotó jutott eszembe xD Még az arcán látszik is hogy: "Nem csináltam semmit esküszöm !" A második meg egyszerűen rohadt jó :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 19 Szept. - 14:03 | |
| Köszönöm ;w; Igen, lol, az első tényleg olyan XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 Szomb. 19 Szept. - 14:50 | |
| Szerintem az első is cuki, bár tény, hogy a második a legszebb C,,: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Koffeey firkái :3 | |
| |
| | | | Koffeey firkái :3 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|