꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Milky firkái | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Milky firkái Szer. 29 Feb. - 22:11 | |
| Nekem annyira tetszik *.* Tetkók vannak rajta egyébként? Vagy valamilyen különleges bőre van? Mesélj róla :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Milky firkái Szer. 29 Feb. - 22:35 | |
| Szintúgy nekem is nagyon tetszik. Főleg a rajzolás módja. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: putty putty Csüt. 1 Márc. - 0:35 | |
| Shanna:
Igen azok tetoválások rajta. Még egyenlőre én sem tudok sokat róla, mert ez is egy olyan dolog, hogy elkezdem, és nem tudom mi lesz belőle. Nem volt előre eltervezve. Általában ilyenkor egy csomó képet nézegetek, és akkor mixelek, az egyiken megtetszik mondjuk valamelyik karakternek a haja, a másik képen meg a tetoválások . De totálisan RANDOM eddig DALMA. És szerintem az marad, mert nem akarom, hogy elveszítse a kidolgozással a báját, hogy semmit nem tud az ember róla.
***bár megfordult bennem, hogy lehet játszanék vele...:P FREAK LENNE
Joey: Köszönöm szépen! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: kovács emma Szer. 7 Márc. - 20:13 | |
| |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Milky firkái Szer. 7 Márc. - 21:18 | |
| Deee jó haja van :D És rajta is eszméletlen jók ezek a minták *.* | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Cirkuszmester Szomb. 24 Márc. - 21:20 | |
| MICI -porond mesterEgy újabb alkotásom, remélem hogy tetszik nektek. Nah ez az amikor a színes ceruza és a kezeim találkoznak. Hát nem vagyok egy nagy színező betyár, mert nem szerettem eddig színezni, de most egy alkotó nagyon nagy ráhatást gyakorolt rám, így most örömmel színeztem. Azt hiszem először amióta rajzolok. ..sikerült....kiszíneztem egy teljes képet színessel! |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Lila Őzike Szomb. 31 Márc. - 22:04 | |
| Nekem tetszik így ebben a szögben, majd később teszek fel róla szemből is fel képet. Úgy már közel sem néz ki annyira jól. De ez csak az én véleményem, szerencsére ez a nézőimnek nem mérvadó, mert szeretik nézni és commentálni a képeimet. XD ....ez egy hatalmas kincs!! Amint az előző képnél is meg lehetett figyelni, ezt is színes ceruza , érdekes lett mondjuk, de nekem még a tudat hogy ezzel az eszközzel ezt kitudtam hozni nagyon nagy dolognak számít! |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Milky firkái Szomb. 31 Márc. - 22:07 | |
| Gyönyörűen használod a színes ceruzát, én el vagyok ámulva ×D Főleg, hogy én kb ezen az óvodás kifestő szinten vagyok, ami a színezést illeti, de ami a rajzolást is ×,D Szóval nagyon szép, tetszik az arca, meg a fülei :D És jók nagyon a színek, tök vidám az egész ^^ | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Milky firkái Szomb. 31 Márc. - 22:35 | |
| Nekem főleg a szeme tetszik. Nagyon jól sikerült. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Milky firkái Szomb. 31 Márc. - 22:38 | |
| Nekem is tetszik, tök jó Rám olyan vicces beütése van. Persze jó értelemben | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Novák Erzsébet (Böbe) és Babvirág Kedd 15 Május - 12:15 | |
| Régen töltöttem fel képet, mondjuk sok új nem lett. Babvirág: Eredetileg lány karakter, de lerajzoltam fiúban is: Novák Erzsébet azaz BÖBE: |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Milky firkái | |
| |
| | | | Milky firkái | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|