꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Tükörjég | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 17:10 | |
| Na írtam egyet. remélem nem kavartam bele senkinek a félkész reagjába. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 17:13 | |
| Hát végül is Koffeey tervezett írni, de nem zavartál bele semmibe az eddig eltervezettbe XD Sőt, így még válaszolni is tud a "lánglovag" kérdésre :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 17:27 | |
| Akkor jó megnyugodtam, hogy nem kutyultam bele más elképzelésébe. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 20:27 | |
| Nem hát, így jobb is, könnyebben tudok válaszolni C: Remélem még ma :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 21:07 | |
| De még lánglovag 8D Meg a Nyugati Béke Hírnöke ×,D Arra majd Kida kérdez rá :3 Koffeey, utánad írok majd ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 12 Ápr. - 23:48 | |
| Okés C: Én írtam X3 Hát lényegében nem sokat vittem előre a szálat X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 17 Ápr. - 22:11 | |
| Én is fogok, bár nem ígérem meg hogy még ma (a Shippuuval szenvedek éppen), de holnap remélem :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 19:34 | |
| "De gyorsan bebizonyosodott, hogy amit gondoltam csak tévképzet miszerint Saegiru lány."
XD Ez tetszett :'D És akkor lassan indulhatunk is *,* A végtelenbe és tovább xD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 19:37 | |
| Jaja lassan elkezdődhet a harc és ilyenek | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 19:41 | |
| Jó leeesz XD Dínónak már van egy ötlete, amiből érdekes dolgokat lehetne kihozni majd :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 19:52 | |
| Az jó, már alig várom, hogy beinduljon a dolog. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:04 | |
| Bizony, nekem már van egy tervem, amit majd egy darabig majd elszórakoztat bennünket XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:30 | |
| És szabad tudni, vagy meglepi lesz?
És írok, ma írok, tuti 10000% ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:33 | |
| Hát, ha akarjátok elmondhatom, és akkor lehet úgy tervezni, hogy semmi se sikerüljön félre XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:36 | |
| Én kíváncsi vagyok, de meglepinek se lenne rossz ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:37 | |
| Hát, akkor elmondja, vagy ne? XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:41 | |
| Talán jobb lenne ha kiderülne mert akkor mi is jobban tudunk idomulni a cselekményhez. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 20:56 | |
| Hát szóval van >>>EZ<<< a kép, amit találtam még valamikor nem rég. És ebből jött az ötlet, hogy majd Haruhit elrabolná ez a pasi a képről (mi másra is lenne jó Haruhi, ha nem arra, hogy elrabolják XD). És akkor ezzel menne is egy darabig a sztori, és Haruhinak is lenne normálisabb szerepe (mert harcolni úgysem tud XD). Na, ki mit gondol? :D Mert nekem meg Koffeey-nek tetszik az ötlet, de nektek hogy? =D Meg aztán hogy ez lenne-e esetleg aki csinálta az egész ember fagyasztós galibát, azt majd eldönthetjük :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:08 | |
| Ez jó ötlet nekem is teszik. A végén még olyan jól beleviszünk dolgokat, hogy nem is akarjuk befejezni a küldetést. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:12 | |
| Nekem is egyre szimpatikusabb amúgy a küldi :D És ez a szituáció is igzi lesz *,* Ki kezelje majd az elrablót? :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:25 | |
| Hát, mivel Haruhi lesz elrabolva, én úgy képzelem, hogy én XD Mert már találtam ki dolgokat XD
És akkor ő legyen majd az emberek aki lefagyasztotta a többi embert, vagy az majd valaki/valami más lesz? =D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:26 | |
| Én is úgy gondoltam :D És szerintem.... legyen az a határozott gyanúnk hogy ő az XD Aztán a végén hopp, kiderül hogy mégsem XD Vagy hogy legyen? (: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:27 | |
| Nem tudom, mert ha ő az, akkor lenne hozzá egy ötletem :D Vagy nem ő az, de ő is tud "fagyasztani" XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:33 | |
| Igen, azért hinnék az hogy ő volt az elkövető is :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 21 Ápr. - 21:33 | |
| Elözben ő csak ártatlan lányokat szeretne csapdába ejteni, a kis ártatlan XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tükörjég | |
| |
| | | | Tükörjég | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|