꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Tükörjég | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 11:52 | |
| Nehézségi szint: D/C (genin/chuunin)
Kapható pontok: 2
Mesélő: egyelőre nincs, de ha szeretnétek lesz
Helyszín: Yuki no Kuni /a Hó Földje/
Létszám: -
Játékmenet: csoportos, de a szorgos önkéntesek egyedül is mehetnek ;P
Időkorlát: 2-5 nap (ez már közvetlenül az ott töltött időre vonatkozik, az utazás leírását nem kérem)
Feladat: Pár hete egy sürgősségi vészhelyzet-értesítő érkezett Konohába, a Hó Földjénél állomásozó kutatócsoportjuktól. Az üzenetben az állt, hogy egyik éjjel valami kevesebb mint a felére csökkentette a létszámukat, és a túlélőknek sejtelme sincs hogy mi történhetett. A csapat majd' háromnegyedét jégbefagyva találták reggel, a jég pedig olyan sima, egyenletes és áttetsző volt, hogy biztos nem csak a hideg miatt történt az eset, főleg hogy az egész csapat egy helyen éjszakázott, egyforma körülmények között. Konoha azonnal küldött válaszlevelet a csapat pontos holléte után érdeklődve, illetve hogy mennyi erősítésre van szükségük, de erre már nem érkezett válasz. Egy hét eltelte után a Hokage parancsot adott csapatok szervezésére (bár a jouninokat jelenleg nem áll módjában kiküldeni, így a jelentkező genin-csapatok vezető nélkül kell menjenek, ha így is vállalják), illetve értesítette a szövetségeseket is, hogy ha tudnak, segítsenek és küldjenek ők is valakit az ügyre. Több lehetőség is felmerült, legelőször magának a Hó Földjének vezetősége lett megvádolva, ugyan nem hivatalosan, hogy így próbálja távol tartani a területétől az idegen országok ninjáit. De mivel ellenségeskedést, vagy esetleges háborút egyi ország sem akar(t), jöttek a találgatások, pletykák, és már mindenféle nomád támadókról, meg hegyi hószörnyekről sugdolóznak az emberek. Az egész ügy egy nagy nyílt titok, mindenki erről beszél, és a pletyka mindenki fülébe eljuthat, így bárki utánanézhet a dolgoknak, ha kedvet kap, akár jutalom reményében is.
Résztvevők:
-Fuyu Hirotaka (EpresCukor) -Hateshi Saegiru (Koffeey) -Yomouki Kida (én) -Hiroshi Raidon (Joey) -Misuzura Haruhi (Dínó) -Akushi Raiga - (Jigoku) -Hachibi - (Jigoku)
~Ha kérdés van, vagy valami nem világos... nyugodtan, tessék ×D
A hozzászólást Shanna összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 15 Feb. - 9:26-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 13:03 | |
| :D Ez tök jóóóó :D Csak nem hideg van nálatok? XX'D Én jelentkezek ...lehet hogy mindhárommal XXXX'D De még meglátom hogy kit viszek ^^ Ja, és mikor indulna kb? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 15:06 | |
| Háááát... január közepe? Ha vége a vizsgaidőszaknak? ×D Ahogy jó nektek (ha jön még valaki ×,D)... ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 15:10 | |
| Indulok az új kis drágámmal ( Hiro-chan ) , ő úgy is ott él. |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 15:13 | |
| :D
Én Sakkunt biztos viszem, és remélem valaki társul mellé xD *Haruhira és Jigokura sandít ártatlanul* És szerintem Marót is, hogy felavassam végre :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 10 Dec. - 15:25 | |
| Felírtalak titeket :D Dejóóó, Hiro-chan :D Én Kidát viszem tuti, őt is fel kell avatni ×D Meg nem tudom hogy a többiekkel még mi lesz, még meglátom ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 22 Jan. - 12:30 | |
| Öhm...Fejlemények? Ha még nincs vége a vizsgáknak, akkor bocsi, csak gondoltam megkérdezem. |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 22 Jan. - 12:54 | |
| Jelentkeznék Raidon-nal persze ha még lehet. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 22 Jan. - 13:37 | |
| Persze, lehet még :D Ésöööö... hát nekem jövő hétvégétől tökéletes lenne XD A hétre zsúfoltam be 3 vizsgát, de utána szabad vagyok xD Megfelel egy február eleji kezdés? :D Esetleg jelentkezik még valaki? *-* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 22 Jan. - 13:50 | |
| Nekem 1 vizsgám lesz még pénteken, de arra nagyon tanulok ×D Úgyhogy én is azt mondanám hogy az utána való héttől mehetne, ha jó nektek ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 22 Jan. - 16:58 | |
| Nekem mindegy, én most csak Raigát hozom avatásképpX3 Többre nincs időm az új "szigorítás" miatt | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 25 Jan. - 9:37 | |
| Raigaaaaaaaaaaaaa :3 Megyek beírkálok akkor mindenkit a jelentkezőkhöz ^^ És akkor még esetleg döntsétek el/írjátok le hogy van-e aki valakivel párba jön, vagy akivel majd szeretne társulni a játék folyamán :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 25 Jan. - 16:09 | |
| Én lehet hogy elviszem Haruhi-t. Elkíséri Saegiru-t :D Csak nem mondhatja azt hogy "Jól van menjél, hátha megölnek ott" XD Neem, Haruhiban benne van az anyai ösztön, és elkíséri ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 25 Jan. - 17:18 | |
| Én meg Marót, ha minden igaz, Raiga mellé X3 De még nem biztos :O | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Szer. 26 Jan. - 19:34 | |
| Oksi, döntsétek majd el :3 Deee jóóóó ×3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 30 Jan. - 20:32 | |
| Na, akkor megyek én is :D Felőlem akár kezdhetjük is XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 30 Jan. - 21:54 | |
| De jóóó :D Hát végül is akkor... felőlem is lehet kezdeni. Önként jelentkező? ×D
Ja, és... mesélőt akartok? ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 30 Jan. - 21:55 | |
| Hát, tegnap Koffeey-el pont azt beszéltük hogy jó lenne ha lenne :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 30 Jan. - 22:32 | |
| Én szívesen leszek ha kell ×D Csak akkor majd valami alapsztorit felvázolok magamnak... ×D
Többiek? :3 Legyek, vagy akartok lenni? Vagy akartok egyáltalán mesélőt? :P | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Hétf. 31 Jan. - 8:23 | |
| Én szeretném, hogy ha lenne mesélő úgy azért kerekebb a történet. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Kedd 1 Feb. - 13:12 | |
| Jaj de jóó :3 Már várjuk nagyon ezt a küldit, főleg hogy itt is ilyen orosz sztyeppe hideg van meg hó -,- | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Szer. 2 Feb. - 15:53 | |
| Amúgy én arra gondoltam, hogy mi lenne ha csapatba mennének, együtt? :D Mert bennem így élt a kép ahogy először elképzeltem, hogy együtt lesznek XD Persze aki akar, mehet egyedül, csak én úgy képzeltem hogy mennek mint egy társaság XD Hiro meg lehetne a "vezetőjük", ő úgyis ismeri a helyet :D És akkor ott találkoznának a Hó országának az elején valahol :D Esetleg Kida is azért ült le oda várni XD És akkor onnan együtt mennének tovább. :D Na? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Szer. 2 Feb. - 18:44 | |
| Hát... Szegény Hiro, ő elég csöndes, de tőlem lehet. xDDD És együtt is mehetünk. = ) |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Szer. 2 Feb. - 18:47 | |
| Szegény Hiro kap egy csapat dinkát Szeretetreméltó dinkákat Amúgy szerintem is jobb lenne így egész csapatban :3 Aztán később szétválhatnak, szándékosan vagy véletlenül, majd ahogy esik :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tükörjég | |
| |
| | | | Tükörjég | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|