꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Tükörjég | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 3 Feb. - 15:45 | |
| Ez nagyon jó ötlet! :D Kidát már át is írtam ^^ Illetve írok is vele megint ma még, csak előbb:
Draven, hogy csináljuk? :) Raidon meg Kida végül is összeismerkedtek a Karácsonyosban... ismerjék már egymást most itt, vagy ne? (Én azt mondanám hogy igen, de ahogy gondolod :D) | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 3 Feb. - 16:52 | |
| Szerintem is úgy lenne jó ha már is merik egymást. Csak azért írtam pl. úgy a sztoriban hogy látta az arcát mert úgy gondoltam a hideg miatt jól magára húzta a takarót. Na szóval a lényegre térve csak úgy lenne kerek egész ha már ismernék egymást. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 3 Feb. - 22:25 | |
| Persze, az okés hogy még nem ismerte fel, mert szundikál :D ×D Csak azért kérdeztem, hogy hogyan folytassam :) És akkor jól van, ismerős arcra ébred :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Feb. - 19:49 | |
| Írtam, de nagyon rövid lett... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Feb. - 20:49 | |
| Szerintem nem nagyon rövid :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Feb. - 21:07 | |
| Aki remélhetőleg tudja is az utat X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 11 Feb. - 10:54 | |
| Írsz majd, EpresCukor? :^^: Én megpróbáltam most, de rájöttem hogy csak ilyen kis csökevényt tudnék ×,D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 11 Feb. - 14:24 | |
| Igen, írok. xDDD Asszem... Hogy akkor Hiro is felismeri Kidát legalább, nem? Mert a Karisban találkoztak. :B]: Összehozok akkor valamit. |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 11 Feb. - 15:34 | |
| Ahogy gondolod/gondoljátok :3 A Karis játék nem feltétlenül hat ki a többire, de az ott szerzett ismerettségeket nyugodtan fel lehet használni is XP | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 13 Márc. - 20:51 | |
| EpresCukor szólt nekem hogy most egy darabig (nem tudja meddig) nem tud majd jönni, úgyhogy valahogy... vegyétek át szerintem Hiro irányítását, csak egy minimális szinten. Legfeljebb csak vezessen majd minket ^^ És akkor ezt is lehetne folytatni (: Én is írok ma... remélem, tervben van xD És akkor lassan Haruhiékkal is találkozhattok, esetleg megláthatjátok a házból szálló füstöt :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 13 Márc. - 22:15 | |
| Ó, remélem hamar visszajön :( <3
És akkor szerintem én holnap írok is ide, kicsit beszéltetem, de semmi lényegeset ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 18 Márc. - 16:01 | |
| Draven, ez a kis házikó milyen messze van attól ahol most vagytok? :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 18 Márc. - 16:32 | |
| Szerintem lehetne kb. pár órára mivel ha jól emlékszem úgy írtam, hogy nem tudott Darwen aludni vagy valami és elindult és napfelkelte körül érte el Kidát. Szóval szerintem 1-2 max. 3 órára van a házikó Darwenéktől | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Pént. 18 Márc. - 16:37 | |
| Okés ^^ Akkor semmiképp nem látszik, vagyis nem látnak el ők sem hozzátok, meg ti sem a házig gondolom :P Akkor elindulunk arrafelé :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Hétf. 21 Márc. - 20:53 | |
| Ahh, próbáltam írni most, de úgy nem jött össze semmi Holnap majd megpróbálom megint, holnap úgyis hamar hazaérek suliból, hátha akkor menni fog XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 20:30 | |
| Most én jövök? ×D Írjak hogy meglátjuk Haruhiékat? Vagy akar valaki írni? :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 20:35 | |
| Hát, mi most Koffeey-el valamelyikőtökre várunk :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 20:52 | |
| Akkor írsz Shanna vagy én írjak? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 21:24 | |
| Hát... én írok szívesen, de szerintem te jobban meg tudnád írni 8D Ha van kedved ^^ | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 21:29 | |
| Akkor megpróbálok valamit összehozni, berakok valami jó kis pörgős zenét, hogy adja az ihletet. De nem ígérek előre semmit.
Szerk.: Na meg is vagyok kicsit sajnos rövid de akárhogy csűrtem csavartam nem jött ki több belőle. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Márc. - 22:01 | |
| Jaj de jó, ügyes vaagy C: Én megpróbálok holnap délelőtt írni, suliba menés előtt :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 31 Márc. - 15:17 | |
| Nem, most én tervezek írni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Csüt. 31 Márc. - 15:25 | |
| És én már zaklatom - egy ideje | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tükörjég | |
| |
| | | | Tükörjég | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|