꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Tükörjég

Go down 
+2
Koffeey
Shanna
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 8:54

Akit bedobnék fagyoskodni:'D
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:06

Ja, de nem lenne unalmas egy rész saját magaddal játszani? :D Mert, bár lehet, hogy a két karakter mással van elfoglalva (pölö beszélget), de mindig tudná az egyik karaktered, hogy mit akar a másik.. nem? XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:34

Sok helyen játszok két karakterrel, olyankor sokszor össze is vonom a két választ, választok egy nézőpontot xD De azért mondom hogy ha be is hoznék valakit, azt már nem most ide a táborba tenném, így nem is feltétlenül kellene hogy a kettő érintkezzen egymással:D
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:37

Összevonni? Hehehe ^^. Az ellenség ellen már mindenki befuccsolt, az utolsókat rúgjuk, amikor hirtelen megjelenik valamelyik karaktered, s legyőzi a főgonoszt! Tükörjég - Page 14 2989628963 
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:41

Igen:'D Shippuuban pl sokszor játszok párban Maro-val és Shoutával, mindketten ott vannak Seijee-nél^^ Vagy már csak alapból Sakkun meg Alus, meg most hogy oda behoztam Piko-t, ugye ott vannak ketten Sakkunnal, így amelyikükkel tartalmasabban tudok írni, azzal írok, de bele tudom írni a másiknak a cselekedeteit is ha vannak xD Tehát ilyenkor nyilván nem két válaszban reagálok saját magamra, ha beszélgetésre kerülne sor a két karakter között:D
Aaaz majd Yorozuya lesz és Torvald:'D Esetleg velük/mellettük tudok énis valakit behozni, még gondolkozok rajta:'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:52

Nem tudom Yorozuyáék mennyire kapnának be maguk közé egy útonállót :'D Torvald meg már csak azért se mert tudja mire vállalkozik és nem hiszem hogy jetivadászatra mást is vinne, főleg nem egy idegent xd És pont ezért mert ők később jönnek gondolkodtam el hogy valakit bedobok a sátorba fagyoskodni közétek:'D Csak asszem nincs is ilyen karakterem már nagyon Tükörjég - Page 14 102733 Talán Yasu.. de akkor vele meg jönne Akatsu, aki igaz hogy NJK de biztos ketté szakadnának egy idő után már csak Yasu-ból kiindulva.. Tükörjég - Page 14 157118 
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:53

Igeen, nem is úgy gondoltam hogy velük együtt jönne valaki, csak úgy valamikor később xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 10:03

Ő is befutna valamikor:'D Mondjuk Damu-t elbírnám így képzelni hogy csak úgy betoppan:D Bár nemtudom mennyire megy fagyos területekre.. ^^"
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 10:22

Az a baj hogy már nem emlékszek, de mintha Konohai tudósok lettek volna ezek, Améből nem tudom mennyire küldenének utánuk segítséget xD Tükörjég - Page 14 102733 
Azért nem is nagyon tudom most kapásból hogy kit hozhatnék még be:'D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 11:02

Ne tudjátok meg, hogy én Korun mennyit agyaltam, hogy hozzam-e :,D Nagyon sokáig akartam, de az úri seggét sem ő, sem az apja nem akarja befagyasztani ×,D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 12:41

Hát ez az hogy Konohai tudósok... Most alapjáraton Naruto team ott lenne, mert mindenki Konohai, de mi nálunk éppen alig vannak :'D Amegakurét meg szerintem teljesen hidegen hagyja mi van a Konohai tudósokkal xdd
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 14:46

Hacsak a kutatók között nincs egy-két Amegakurei emberke, akik fontosak.. :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 16:32

Jó, szerintem én le vagyok maradva, de és ha a tudósuk ameiek, de Amenek nincs kit küldeni/messzevan/tökömtudja, és megkérte Konohát, hogy segítsen már be nekik kicsit?:,,D De amúgy tutira konohai tudósok, mivel Hachi nem foglalkozik nem konohai dolgokkal annyira, mint ahogy itt teszi ˇˇ
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 21:32

Azta, ez a játék még megy? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 21:34

Hasonló volt a reakcióm:''D Pedig én még hivatalos is vagyok ide két karival..xdd
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 22:43

Menne, még rúgdos ×D Nekem is át kéne írnom az én utsómat... Tükörjég - Page 14 2057428478 
Hiper-Hachi olyan ennivalóóó~ ×D Tükörjég - Page 14 3616154055 
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 22:53

Hát csak vedd ki a végét:'D
Igen, hiper-Hachi x''D Tükörjég - Page 14 112523 
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 22:55

Mért kell azt eltávolítani?:O
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 22:57

Mert közben bejött Hayate amire Shanna Kidussal reagált, de elment Vic Tükörjég - Page 14 102733 
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 23:04

Nembaj marad, mert kell Sorata belépőjéhez:'D
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeVas. 6 Ápr. - 23:42

De már ki lett véve azt hiszemxD
Shanna

Shanna

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeHétf. 7 Ápr. - 7:36

Miért kellett volna ő onii-sanhoz? Tükörjég - Page 14 763995 
JigoKuu

JigoKuu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeHétf. 7 Ápr. - 18:06

Csak mert Vic hsz-ét meg töröltem, ne legyen már útban, meg a végé úgy lesz, mint a jegesnél, hogy terelgetnünk kell az inaktív karikat, az meg olyan irritáló x,D Főleg, ha már rögtön az elejétől fogva... szóval gondoltam megkímélem magunkat x,D
Shanna

Shanna

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeHétf. 7 Ápr. - 18:30

Ez a jeges :,D És egy inaktív karink még így is jelen maradt, a hátrahagyott idegenvezetőnkön kívül 8(
JigoKuu

JigoKuu

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitimeHétf. 7 Ápr. - 18:31

Jajj, a kísértetházasra gondoltam, na x,D Hát majd megoldjuk valahogy >3<
Ajánlott tartalom

Tükörjég - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 14 Icon_minitime

Tükörjég
Vissza az elejére 
14 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: