꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Tükörjég | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 8:54 | |
| Akit bedobnék fagyoskodni:'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:06 | |
| Ja, de nem lenne unalmas egy rész saját magaddal játszani? :D Mert, bár lehet, hogy a két karakter mással van elfoglalva (pölö beszélget), de mindig tudná az egyik karaktered, hogy mit akar a másik.. nem? XD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:34 | |
| Sok helyen játszok két karakterrel, olyankor sokszor össze is vonom a két választ, választok egy nézőpontot xD De azért mondom hogy ha be is hoznék valakit, azt már nem most ide a táborba tenném, így nem is feltétlenül kellene hogy a kettő érintkezzen egymással:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:37 | |
| Összevonni? Hehehe ^^. Az ellenség ellen már mindenki befuccsolt, az utolsókat rúgjuk, amikor hirtelen megjelenik valamelyik karaktered, s legyőzi a főgonoszt! |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:41 | |
| Igen:'D Shippuuban pl sokszor játszok párban Maro-val és Shoutával, mindketten ott vannak Seijee-nél^^ Vagy már csak alapból Sakkun meg Alus, meg most hogy oda behoztam Piko-t, ugye ott vannak ketten Sakkunnal, így amelyikükkel tartalmasabban tudok írni, azzal írok, de bele tudom írni a másiknak a cselekedeteit is ha vannak xD Tehát ilyenkor nyilván nem két válaszban reagálok saját magamra, ha beszélgetésre kerülne sor a két karakter között:D Aaaz majd Yorozuya lesz és Torvald:'D Esetleg velük/mellettük tudok énis valakit behozni, még gondolkozok rajta:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:52 | |
| Nem tudom Yorozuyáék mennyire kapnának be maguk közé egy útonállót :'D Torvald meg már csak azért se mert tudja mire vállalkozik és nem hiszem hogy jetivadászatra mást is vinne, főleg nem egy idegent xd És pont ezért mert ők később jönnek gondolkodtam el hogy valakit bedobok a sátorba fagyoskodni közétek:'D Csak asszem nincs is ilyen karakterem már nagyon Talán Yasu.. de akkor vele meg jönne Akatsu, aki igaz hogy NJK de biztos ketté szakadnának egy idő után már csak Yasu-ból kiindulva.. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 9:53 | |
| Igeen, nem is úgy gondoltam hogy velük együtt jönne valaki, csak úgy valamikor később xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 10:03 | |
| Ő is befutna valamikor:'D Mondjuk Damu-t elbírnám így képzelni hogy csak úgy betoppan:D Bár nemtudom mennyire megy fagyos területekre.. ^^" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 10:22 | |
| Az a baj hogy már nem emlékszek, de mintha Konohai tudósok lettek volna ezek, Améből nem tudom mennyire küldenének utánuk segítséget xD Azért nem is nagyon tudom most kapásból hogy kit hozhatnék még be:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 11:02 | |
| Ne tudjátok meg, hogy én Korun mennyit agyaltam, hogy hozzam-e :,D Nagyon sokáig akartam, de az úri seggét sem ő, sem az apja nem akarja befagyasztani ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 12:41 | |
| Hát ez az hogy Konohai tudósok... Most alapjáraton Naruto team ott lenne, mert mindenki Konohai, de mi nálunk éppen alig vannak :'D Amegakurét meg szerintem teljesen hidegen hagyja mi van a Konohai tudósokkal xdd | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 14:46 | |
| Hacsak a kutatók között nincs egy-két Amegakurei emberke, akik fontosak.. :D |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 16:32 | |
| Jó, szerintem én le vagyok maradva, de és ha a tudósuk ameiek, de Amenek nincs kit küldeni/messzevan/tökömtudja, és megkérte Konohát, hogy segítsen már be nekik kicsit?:,,D De amúgy tutira konohai tudósok, mivel Hachi nem foglalkozik nem konohai dolgokkal annyira, mint ahogy itt teszi ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 21:32 | |
| Azta, ez a játék még megy? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 21:34 | |
| Hasonló volt a reakcióm:''D Pedig én még hivatalos is vagyok ide két karival..xdd | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 22:53 | |
| Hát csak vedd ki a végét:'D Igen, hiper-Hachi x''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 22:55 | |
| Mért kell azt eltávolítani?:O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 22:57 | |
| Mert közben bejött Hayate amire Shanna Kidussal reagált, de elment Vic | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 23:04 | |
| Nembaj marad, mert kell Sorata belépőjéhez:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 6 Ápr. - 23:42 | |
| De már ki lett véve azt hiszemxD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Hétf. 7 Ápr. - 18:06 | |
| Csak mert Vic hsz-ét meg töröltem, ne legyen már útban, meg a végé úgy lesz, mint a jegesnél, hogy terelgetnünk kell az inaktív karikat, az meg olyan irritáló x,D Főleg, ha már rögtön az elejétől fogva... szóval gondoltam megkímélem magunkat x,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Hétf. 7 Ápr. - 18:30 | |
| Ez a jeges :,D És egy inaktív karink még így is jelen maradt, a hátrahagyott idegenvezetőnkön kívül 8( | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Tükörjég Hétf. 7 Ápr. - 18:31 | |
| Jajj, a kísértetházasra gondoltam, na x,D Hát majd megoldjuk valahogy >3< | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tükörjég | |
| |
| | | | Tükörjég | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|